چگونه در فارکس کال مارجین نشویم؟

1721 بازدید
چگونه از کال مارجین شدن در فارکس پیشگیری کنیم؟
اگر قصد دارید بدانید که چگونه مانع از کال مارجین شدنتان شوید با این مقاله از مجموعه مقالات آموزش فارکس همراه ما باشید. معامله با مارجین راهی برای معامله گران با سرمایه محدود است تا بتوانند سود قابل توجه کسب کنند (اکثرا زیان قابل توجه). اگر نتوانید مفهوم مارجین را درک کنید یا ندانید هنگام مواجه شدن با مارجین کال چه کنید، قطعاً شوک به فنا رفتن حساب معاملاتی خود را تجربه خواهید کرد. در اینجا پنج روش برای جلوگیری از مارجین کال شدن ارائه شده است. برای رسیدن سریع به سرفصل مد نظر، از منوی زیر استفاده کنید:
سرفصل‌های چگونه در فارکس کال مارجین نشویم؟
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    کال مارجین دقیقا چیست؟

    درک اینکه مارجین کال چیست و چگونه کار می کند اولین گام در نحوه دانستن چگونگی پیشگیری از آن است. بیشتر معامله گران جدید می خواهند روی سایر مباحث معاملات مانند اندیکاتور های تکنیکال یا الگوهای نموداری تمرکز کنند، تریدرهای اندکی به سایر مولفه های مهم مانند نیازهای مارجین، مانده حساب، مارجین استفاده شده، مارجین آزاد و سطح مارجین فکر می کنند.

    اگر بصورت ناگهانی با یک مارجین کال مواجه شدید، معمولاً به این معنی است که شما هیچ نمی دانید علت مارجین کال چیست و بدون در نظر گرفتن نیازهای مارجینی، معاملات خود را باز می کنید. اگر اینگونه هستید، به عنوان یک تریدر محکوم به شکست هستید. تضمین.

    هنگامی که سطح مارجین حساب شما به زیر حداقل سطح مورد نیاز مارجین کاهش یابد ، مارجین کال رخ می دهد. در این لحظه ، کارگزاری به شما خبر می دهد و تقاضا می کند پول بیشتری را به حساب خود واریز کنید تا حداقل نیاز مارجین را احراز کنید. امروزه، این فرآیند بصورت خودکار است بنابراین احتمالاً کارگزار شما به جای تماس تلفنی واقعی ، از طریق ایمیل یا هشدار در پلتفرم معاملاتی به شما اطلاع می دهد.

    نیازهای مارجین چیست؟

    پیش از قرار دادن هرگونه سفارش ، از نیازهای مارجین اطلاع داشته باشید. دانستن نیازهای مارجین پیش از شروع معاملات بسیار مهم است. بیشتر معامله گران به مفهوم مارجین کال توجهی ندارند، به ویژه هنگامی که در حال ارسال سفارشات پندینگ به بروکر خود هستند. به طور معمول، معامله گران سفارشی را از طریق بروکر خود ثبت می کنند و این سفارش تا زمان رسیدن قیمت به حد مورد نظر یا تا زمان انقضای سفارش باز می ماند.

    وقتی سفارش پندینگ می گذارید، تاثیری در حساب معاملاتی شما ندارد زیرا مارجین برای سفارشات پندینگ اعمال نمی شود. با این حال به صورت خودکار شما را در معرض ریسک انجام شدن سفارش پندینگ قرار می دهد. اگر سطح مارجین خود را به درستی نظارت نکنید ، اجرای این سفارش ، ممکن است منجر به مارجین کال شود.

    برای جلوگیری از چنین وضعیتی، باید پیش از ثبت سفارش ، نیاز مارجیبن را در نظر بگیرید. شما باید مبلغ مارجینی را که از مارجین آزاد شما کسر می شود حساب کنید. همچنین مقداری مارجین اضافی نیز داشته باشید تا معامله شما جای تنفس داشته باشد.

    باز کردن چندین سفارش پندینگ ، می تواند کاملاً گیج کننده شود و اگر مراقب نباشید ، این سفارشات می توانند منجر به مارجین کال شوند. برای جلوگیری از چنین فاجعه ای، ضروری است که دقیقا بدانید برای هر معامله چه مقدار مارجین نیاز دارید.

    روش های جلوگیری از مارجین کال

    برای جلوگیری از مارجین کال، از سفارشات حد ضرر یا تریلینگ استاپ استفاده کنید. اگر نمی دانید سفارش حد ضرر چیست ، در سراشیبی جاده ای بنام از دست دادن مقدار زیادی پول افتاده اید. در درس انواع سفارشات در فارکس حد ضرر و تریلینگ استاپ را توضیح دادیم. برای یادآوری، سفارش حد ضرر در اصل یک سفارش استاپ است که به عنوان یک سفارش پندینگ به بروکر ارسال می شود. این سفارش هنگامی فعال می شود که قیمت در خلاف جهت معامله شما حرکت کند.

    به عنوان مثال، اگر معامله خرید 1 مینی لات  USD/JPY به نرخ 110.50 داشتید و حد ضرر خود را در 109.50 قرار دادید. این بدان معناست که وقتی USD / JPY تا 109.50 کاهش می یابد ، سفارش استاپ شما فعال می شود و موقعیت خرید شما بدلیل از دست دادن 100 پیپ یا 100 دلار ضرر بسته می شود.

    اگر بدون سفارش حد ضرر معامله می کردید و USDJPY همچنان به سقوط خود ادامه می داد ، در یک نقطه قیمتی ، بسته به مقدار پول در حساب خود ، مارجین کال شما فعال می شد. یک سفارش حد ضرر یا تریلینگ استاپ مانع از ضرر بیشتر شما می شود ، که خود از مارجین کال شدن شما جلوگیری می کند.

    اصول تنظیم حجم معاملات برای جلوگیری از مارجین کال

    حجم معاملات خود را تقسیم کنیم و به یکباره وارد نشوید. دلیل دیگر اینکه برخی از معامله گران در نهایت مارجین کال می شوند ، قضاوت اشتباه در مورد حرکات قیمت است. به عنوان مثال، شما فکر می کنید GBP / USD بیش از حد بالا و بیش از حد سریع بالا رفته است و معتقد هستید که به هیچ وجه نمی تواند بالاتر برود ، بنابراین یک پوزیشن بزرگ فروش باز می کنید.

    این نوع معامله از نوع اعتماد به نفس کاذب! احتمال ایجاد مارجین کال را افزایش می دهد. برای جلوگیری از آن ، یک روش تقسیم حجم معاملات وجود دارد که به آن “مقیاس گذاری” نیز می گویند. به جای اینکه بلافاصله 4 مینی لات معامله کنید، با 1 مینی لات شروع کنید. سپس هنگامی که قیمت به نفع شما حرکت کرد، معامله را اضافه یا وزن آن را زیاد کنید.

    در حالی که به افزودن معامله های جدید ادامه می دهید، می توانید برای کاهش ضررهای احتمالی یا حتی قفل کردن سود، جابجا کردن حد ضرر ها در معامله های قبلی را شروع کنید. تناسب گذاری معاملات می تواند به شما کمک کند هنگامی که همه معامله ها را ترکیب می کنید با ریسک صفر سود خود را بزرگ کنید.

    گرچه این معمولاً به این معنی است که شما باید سرمایه بیشتری را به جهت نیاز مارجین بیشتر اختصاص دهید، تناسب گذاری در ترید ها در سطوح مختلف قیمتی و استفاده از سطوح مختلف حد ضرر به این معنی است که ریسک ضرر شما در این معامله، پخش شده است که خود احتمال مارجین کال را کاهش می دهد (در مقایسه با وقتی یکباره یک معامله بزرگ باز می کنیم.)

    وظایف یک تریدر

    بدانید که به عنوان یک تریدر چه  می کنید. بارها رخ داده است که معامله گران تازه کار با مارجین کال مواجه شده و نمی دانند که چه بر سرشان آمده! این معامله گران، معامله گرانی هستند که تمام فکر و ذکر خود را فقط روی کسب درآمد گذاشته اند. نمی دانند چه کار می کنند و خطرات معاملات فارکس را به طور کامل درک نکرده اند.

    جزو این دسته از معامله گران نباشید. اولویت اصلی شما باید مدیریت ریسک باشد، نه سود. مدیریت ریسک موضوع مهمی است و به همین دلیل ما بعدا به طور مفصل به آن می پردازیم.

    جلوگیری از مارجین کال شدن

    جمع بندی

    پنج روش برای کمک به جلوگیری از مارجین کال وجود دارد:

    به جفت ارزهایی که معامله می کنید و نیازهای مارجین آنها توجه کنید. بدانید چه زمانی باید جلوی ضررهای خود را بگیرید تا اینگونه بتوانید در بازار باقی بمانید.

    نوسانات را درک کنید. نسبت به اخبار و رویدادهایی که می توانند باعث جهش و بی ثباتی قیمتها شوند و حساب شما را  مارجین کال کنند، هوشیار باشید. به یاد داشته باشید ، به عنوان یک تریدر ، شما همیشه باید مدیریت ریسک را بر سود کردن مقدم بدانید.

    دیگر مقلات ما

    الپاری

    روبو فارکس

    امارکتس

    ارانته

    فیبوگروپ

    فارکس فکتوری

    جلوگیری از کال مارجین شدن

    https://b2n.ir/m48103

    https://bit.ly/324kPAS

    https://tinyurl.com/7hpc7wc3

    هنگامی که سطح مارجین حساب شما به زیر حداقل سطح مورد نیاز مارجین کاهش یابد، مارجین کال رخ می دهد. در این لحظه، کارگزاری به شما خبر می دهد و تقاضا می‌کند پول بیشتری را به حساب خود واریز کنید تا حداقل نیاز مارجین را احراز کنید.

    به جز مواردی که تریدر یک معامله را باز گذاشته و در حال ضرر کردن است، در حالت دیگری نیز احتمال رخ دادن مارجین کال زیاد است. باز کردن چندین سفارش پندینگ، می تواند کاملاً گیج کننده شود و اگر مراقب نبود، این سفارشات می‌توانند منجر به مارجین کال شوند.

    بهترین روش برای جلوگیری از مارجین کال، استفاده کردن از سفارشات حد ضرر یا تریلینگ استاپ است. سفارش حد ضرر در اصل یک سفارش استاپ است که به عنوان یک سفارش پندینگ به بروکر ارسال می شود. این سفارش هنگامی فعال می شود که قیمت در خلاف جهت معامله شما حرکت کند.

    4.7/5 - (40 امتیاز)
    https://irtrader.net/?p=1469
    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوک
    سید محمد تبادکانی
    حدود 15 سال است که در بازار فارکس فعالیت دارم و درآمد اول من هست. معامله گری در فارکس یکی از شغلهای پر ریسک و پر خطر هست که بدون علم و دانش فقط یک قمار سراسر ضرر خواهد بود.
    مطالب بیشتر
    برچسب ها:

    باکس دانلود

    نظرات

    52 نظر در مورد چگونه در فارکس کال مارجین نشویم؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      1. سلام دوست گرامی،
        منظورتون از “از دست دادن حساب” چی هست؟ یعنی اطلاعات حساب رو فراموش کنید؟ می تونید این اطلاعات رو با کمک بروکر بازیابی کنید.

        لایک

    1. درود بر شما
      من تازه با این سایت بسیار مفید آشنا شدم و هر شب که میام خونه مقالات فارکس رو از ابتدا دارم مطالعه میکنم تا بلکه بعد از بارها کال مارجین شدن یاد بگیرم که درست ترید کنم. واقعاً دستمریزاد
      خیلی خوب و گویا و با حوصله توضیح دادین. پاینده باشید

      3

    2. سلام
      اول : سپاس فراوان از حوصله و دقت شما در پاسخ به تک تک سوالات و رعایت انصاف در نظرات کارشناسی،
      دوم: در مورد اسلیپیج نتونستم مطلب جامعی در سایت پیدا کنم . لطفا به سوالاتم پاسخ بدید:
      1- اینکه آیا نوع حساب در میزان اسلیپیج تفاوت ایجاد میکنه و اگه هست کدام نوع مناسب تر هست؟
      2- در مورد اینکه راه های جلوگیری و یا کاهش صدمات اسلیپیج چیه؟
      3- یه تجربه هم برای دوستان بگم: من سه پوزیشن در سود(auxusd) داشتم که هر سه تا رو ریسک فری کرده بودم و اگر در حالت عادی بسته میشدن باید حدود 300 دلار سود حاصل می شد. ولی به دلیل اسلیپیج با 1000- دلار بسته شد!!!!! یعنی تقریبا ده دلار زیر قیمتی که خرید زده بودم

      4

      1. سلام دوست گرامی،
        1- این خیلی قانون مشخصی نداره ولی معمولا مقدار اسلیپیج در حساب استاندارد بروکرها کمتر از حساب های ECN هست.
        2- متاسفانه راه خاصی برای جلوگیری نیست. رفتن به تایم فریم های بالاتر و معامله نکردن در تایم اخبار مهم اقتصادی دو راهی هست که گاها توصیه میشه.

        4

    3. سلام. وقت بخیر
      آیا در بازار فارکس میشه مثل کریپتو در یک پوزیشن باز در صورتی که بره ضرر قبل از استاپ اوت مارجین اضافه کرد و قیمت ورود رو تغییر داد تا دیرتر استاپ اوت بشی یا نه هر معامله فقط با مارجین اولیه قابل معامله هست فقط میتونیم مارجین فری رو افزایش بدیم؟

      3

      1. سلام دوست گرامی،
        بازار فارکس مقداری با کریپتو متفاوت هست. اینجا برای هر معامله مارجین مجزا در نظر نمی گیریم. کل مارجینی که دارید درگیر معامله هست و تا زمانی که مارجین دارید معامله باز می مونه. اگر هم به مارجینتون اضافه کنید می تونه روی کل معاملات بازی که دارید تاثیر بگذاره.

        6

    4. سلام ممنون از کار عالی که انجام میدید
      تو بخش نیازهای مارجین نوشته شده شما باید مقداری مارجین اضافی داشته باشید تا معامله شما جای تنفس داشته باشد
      مگه وقتی تو یه پوزیشن یا معامله هستیم مارجین مورد نیاز معامله قفل نمیشه یا ممکن تغیر کنه ؟

      10

      1. سلام دوست گرامی،
        چرا تا زمانی که مارجین مورد نیاز معامله رو نداشته باشید نمی تونید وارد معامله بشید اما اگر فقط همون مقداری مارجین رو داشته باشید اگر مارکت خلاف جهت شما نوسان کنه و معامله شما بره توی ضرر سریعتر به حد کال مارجین و استاپ اوت می رسید و معامله شما بسته خواهد شد.

        14

    5. سلام من یه سوال دارم
      من ی پوزیشن خرید بازمیکنم ولی بدون اهرم ..میره تو ضرر حالا بهرحال تا ابد تو ضرر نمیمونه..نمیشه مثلا جایی ادم ضرر میکنه اینقد نگه داره تا وارد سود بشه؟؟
      ایمیلتون هم اگه میشه بزارین یا یک گروه تلگرامی تشکیل بدین بچها سوالاشونو مستقیما ازتون بپرسن ممنون

      21

      1. سلام دوست گرامی،
        اگر شما بخواید معامله بدون اهرم باز کنید و واقعا این تحمل رو داشته باشید که تا ابد صبر کنید که برگرده تو سود احتمال زیاد به سود می رسید ولی دوتا مطلب هست.
        اول اینکه اگر جفت ارزی که می خرید سواپ یا بهره شبانه منفی داشته باشه بازهم ضرر می کنید چون باید هر شب مقداری بهره پرداخت کنید.
        دوم اینکه معامله بدون اهرم فقط برای مبالغ بالا مناسب هست و الا برای مبالغ پایین در جفت ارزها مقدار نوسانات بقدری کم هست که حتی اگر سود هم بکنید رقم قابل توجهی نخواهد شد.
        برای گروه تلگرامی هم در فکر ایجاد یک تالار گفتگو هستیم، فقط باید شرایطش مهیا بشه.

        26

    6. درود بر شما و سپاس از سایت خوبتون
      دو تا سوال داشتم، این پنج روش که برای جلوگیری از کال مارجین شدن رو فرمودید جایی بیشتر باز نکردید؟
      و دوم این که تریلینگ استاپ چیست؟

      21

      1. سلام دوست گرامی،
        نه متاسفانه، اگر سوال یا ابهامی دارید همینجا مطرح کنید تا خدمتتون توضیح بدیم.
        در مورد تریل کردن استاپ توی مقاله زیر توضیح دادیم.
        https://irtrader.net/?p=1323

        17

    7. سلام . خیلی ممنون بابت سات خوبتون.
      سوالم این هستش که اگر مارجین مورد نیاز یک معامله مثلا 200 دلار باشه و قفل بشه ، اگر سود کنیم ، اون درصد سودمون به نسبت 200 دلار حساب میشه یا نه ؟ و اینکه اگر ضرر کنیم ، از اون 200 دلارمون کم میشه یا از موجودی حسابمون؟

      24

      1. سلام دوست گرامی،
        مارجین ارتباط مستقیمی با سود و ضرر شما نداره. حجم معامله شما در مقدار سود و ضررتون تاثیر داره. ضرر از موجودی حساب کسر میشه که مارجین هم بخشی از اون موجودی هست.

        22

        1. سلام و درود . ممنون بابت پاسخ گوییتون .
          یه سوال دیگه ، حجم معامله همون مارجین مورد نیازی هستش که قفل میشه یا نه؟

          19

      1. سلام دوست گرامی،
        تو درس مارجین چیست نحوه محاسبه مارجین مورد نیاز رو توضیح دادیم . می تونید بر اساس فرمولهای اونجا محسابه کنید مارجین مورد نیاز هر معامله رو. هرچند که پیشنهاد اکید می کنیم که خودتون نحوه محاسبه مارجین رو یاد بگیرید ولی اگر به عنوان کمک می تونید از این ماشین حساب هم استفاده کنید. ماشین حساب فارکس

        23

      1. سلام دوست گرامی،
        خود کال مارجین معنیش هشدار در مورد این هست که شرایط حسابتون مناسب نیست و نزدیک به استاپ اوت شدن و بسته شدن معاملاتتون هست. برای جلوگیری از استاپ اوت باید حساب رو شارژ کنید. اما معمولا بین تریدرها وقتی میگن کال شدم منظورشون این هست که استاپ اوت شدند و معاملاتشون با استاپ اوت بسته شده.

        21

      1. سلام دوست گرامی،
        مارجین کال در واقع صرفا یک هشدار به تریدر هست که حواسش به معاملاتش باشه و در صورتی که صلاح میدونه مارجینش رو اضافه کنه. در مارجین کال هیچ اتفاق خاصی روی حساب شما نمیوفته ولی مقدمه ای هست برای استاپ اوت. اگر ضرر شما افزایش پیدا کنه و به استاپ اولت لول برسید در این مرحله معاملات شما به طور خودکار بسته میشه.

        22

        1. سلام ممنون از پاسختون و یه سوال دیگه اینکه اگر معاملات بسته بشه آیاتریدر دیگر نمی تواند معامله کند؟

          23

    8. به عنوان مثال، اگر معامله خرید 1 مینی لات USD/JPY به نرخ 110.50 داشتید و حد ضرر خود را در 109.50 قرار دادید. این بدان معناست که وقتی USD / JPY تا 109.50 کاهش می یابد ، سفارش استاپ شما فعال می شود و موقعیت خرید شما بدلیل از دست دادن 100 پیپ یا 100 دلار ضرر بسته می شود.

      با سلام و تشکر فراوان
      آیا در این مثال بجای ۱۰۰ دلار ضرر در جمله آخر باید ین قرار گیرد یا مغز من رد داده؟

      25

      1. سلام دوست گرامی،
        خیر منظور ۱۰۰ ین نیست. ۱۰۰ ین تقریبا برابر ۱ دلار میشه که در این مثال تقریبا ارزش هر پیپ ۱ دلار میشه (البته تقریبی) و ۱۰۰ پیپ حدود ۱۰۰ دلار میشه. در این مثال چون فقط خواستیم اهمیت استاپ لاس رو بگیم، خیلی محاسبه دقیق ارزش پیپ مدنظرمون نبود

        26

        1. سلام. در مورد همین مثال من حساب کردم هر پیپ برابر یک دلاره و قیمت هم یک دلار کم شده.
          اینکه شما گفتین 100 پیپ کاهش داشته رو متوجه نشدم.
          دلار 1=109.50-110.50
          اگه من دارم اشتباه میکنم لطف کنید توضیح بدین ممنونم

          11

          1. اگه اشتباه نکنم چون ین ژاپن فقط 2 عدد اعشار داره پس ارزش هر پیپ باید اینطور محاسبه بشه:
            حجم معامله * 0.01
            100=0.01*10000
            پس هر پیپ 100 دلاره؟؟
            ولی شما گفتین 100 پیپ کاهش قیمت معادل 100 دلار ؟؟

            12

            1. سلام دوست گرامی،
              خیر برداشت شما صحیح نیست. فرمولی که برای محاسبه ارزش هر پیپ گفتیم فارغ از این هست که جفت ارزمون 2 رقم اعشار داره یا 4 رقم اعشار. پس برای ین هم باید همون 0.0001 رو در نظر بگیرید.

              12

          2. سلام دوست گرامی،
            بله متاسفانه اشتباه کردید. لطفا برگردید و مقاله مربوط به پیپ رو مطالعه کنید. زمانی که قیمت از 110.50 به 109.50 تغییر می کنه به این معنی است که قیمت 100 پیپ تغییر داشته.

            13

            1. سلام مجدد.
              درس مربوط به پیپ در فارکس رو دوباره مطالعه کردم و دقیقا این عبارت وجود داره:
              “”پیپ معمولاً آخرین رقم اعشار نرخ یک جفت ارز است. البته در بروکرهایی که تا چهار رقم اعشار قیمت می دهند.
              بیشتر جفت ارزها تا (( 4 رقم اعشار)) اعلام می شوند ، اما موارد استثنا مانند جفت ارزهای دارای ین ژاپن نیز وجود دارند که تا ((دو رقم اعشار)) قید می شود.
              به عنوان مثال، برای EUR / USD یک پیپ (( 0.0001)) است و برای USD / JPY یک پیپ ((0.01 )) است.””
              من بر این اساس گفتم 2 رقم اعشار.
              در جفت ارزهای دارای 4 رقم اعشار باید حجم معامله * 0.0001 بشه. مثلا 10000 واحد EUR/USD هر پیپ میشه 1 دلار
              و 10000 واحد از جفت ارز USD/JPY میشه حجم معامله در 0.01 که میشه 100. الان یعنی هر پیپ 100 دلاره
              اگه ممکنه یک بار نحوه محاسبه پیپ در جفت ارز USD/JPY رو با همین مثال بالا محاسبه کنید من دقیقا بفهمم چی شده.
              ممنونم ازتون

              11

            2. سلام میثم عزیز،
              احسنت طبق همین متنی که خودتون آوردید آخرین رقم اعشار در قیمت دهی های 4 رقمی و دو رقمی میشه یک پیپ. پس در دلار به ین هر 0.01 معادل یک پیپ هست و 1.00 نوسان میشه 100 پیپ.
              حالا بریم سراغ فرمول محاسبه ارزش پیپ. فرمول به این شکل هست :
              حجم معامله * 0.0001 ارز مقابل – در اینجا همونطور که شما هم گفتید چون دو رقم اعشاری هست اینجوری میشه حجم معامله * 0.01 ارز مقابل
              فرض کنید ما 0.1 لات یعنی 10000 واحد معامله کردیم. طبق فرمول اینطوری میشه:
              10000*0.01 ین ژاپن = 100 ین ژاپن – پس ارزش هر پیپ از ارز دلار ین با حجم 0.1 میشه 100 ین ژاپن. با توجه با نرخ برابری دلار به ین که الان 145.70 هست 100 ین میشه معادل 0.68 دلار.
              امیدوارم که تونسته باشم کامل توضیح بدم.

              13

            3. سلام کاملا متوجه شدم ولی این عبارت در مثال منو به اشتباه انداخت:
              ((سفارش استاپ شما فعال می شود و موقعیت خرید شما بدلیل از دست دادن 100 پیپ یا 100 دلار ضرر بسته می شود.))
              نوشته 100 پیپ یا 100 دلار که من هرجور حساب کردم دیدم 100 پیپ نمیشه 100 دلار و به اشتباه افتادم
              ولی الان کاملا متوجه داستان شدم
              یه تشکر ویژه هم ازتون دارم بابت تعهدتون به مخاطبینتون. باور کنید الان کسانی که دوره میفروشند اونم با قیمتهای میلیونی همچین تعهدی ندارن.
              واقعا امیدوارم هر روز موفقتر از روز قبل باشین

              12

    9. سلام خسته نباشید
      من در این قسمت که نوشتین((شما باید مبلغ مارجینی را که از مارجین آزاد شما کسر می شود حساب کنید. همچنین مقداری مارجین اضافی نیز داشته باشید تا معامله شما جای تنفس داشته باشد.))
      منظور از مارجین اضافی رو متوجه نشدم، مارجین اضافی منظورتون فری مارجینه؟

      24

      1. سلام دوست گرامی،
        بله منظور این هست که فری مارجین کافی هم داشته باشید و فول مارجین ترید نکنید.

        24

    10. با سلام و درود بی کران .واقعا خسته نباشید بابت مطالب خوب و آموزشی آنهم بصورت رایگان که در اختیار کاربران و علاقه مندان گذاشتید. سوال:
      آیا بجر ترید کردن در فارکس معاملات دیگری میتوان انجام داد. مثلا خرید و فروش سهام شرکت ها و برندهای معتبر جهانی مثل: سامسونگ ،گوگل ،شرکت بنز،ال جی ،آمازون،نوکیا و ….. مثلا چند درصد سهام شرکت ال جی را بخریم چند هفته دیگه یا چندماه دیگه بفروشیم. با سپاس فراوان

      21

      1. سلام دوست گرامی،
        بله امروزه در اکثر بروکرا امکان خرید CFD سهام شرکت‌های بزرگ آمریکایی و بعضی از شرکت های بزرگ دنیا وجود داره.

        24

        1. با سلام مجدد….ممنون بابت جوابتون…. ما که به عنوان یک ایرانی فعالیت می کنیم و تحریم هستیم آیا این مشکلی ایجاد نمی کند. بعدش بیشتر کدام شرکتهای امریکایی یا اروپایی با ایرانیان بهتر کار میکنند و به تحریما کاری ندارند.آیا شما شرکت های خاصی مد نظر دارین.

          24

          1. سلام دوست گرامی،
            اگر می خواید سهام این شرکت ها رو بخرید ، اهمیتی نداره که به تحریم های ایران پایبند هستند یا خیر. چون سهام به نام شما نمیشه، شما فقط از نوسانات قیمتش سود می برید. برای این کار کافیه توی یکی از بروکرهای فارکسی که معاملات سهام رو ارائه میدن ثبت نام کنید و معامله کنید.
            بروکرهای ارانته و آمارکتس امکان معامله سهام رو دارند.

            25

    11. واقعا ممنون از سایت خوبتون،مطالب بسیار عالی و کمک کننده،و اینکه این مطالبو رایگان در اختیار عموم قرار میدین نشان از سخاوت شماست،حتما به دوستان سایت شما رو معرفی میکنم 🌹🌹

      23

    12. سلام و درود
      من یکیم به کمک شما نیاز دارم.نوشتید که (پیش از قرار دادن هرگونه سفارش ، از نیازهای مارجین اطلاع داشته باشید.)من اینو خوب متوجه نشدم چطوری باید این کار رو انجام بدهم مثلا قراراه من یه پوزیشن خرید یا فروش باز کنم نیاز های مارجین رو از کجا بدست بیارم
      و یا اینکه معنی سفارشات حد ضرر رو به من تو درس های قبلی آموزش دادین اما نحویه استفاده از اون رو من هنوز یاد نگرفتم.
      مطلب بعدی اینکه فرمودین به (اخبار و رویدادهایی که می توانند باعث جهش و بی ثباتی قیمتها شوند و حساب شما را مارجین کال کنند، هوشیار باشید) من این اخبار و رویداد رو کجا باید مطالعه کنم .همین اخبار تلویزیون یا مجله یا سایت خاصی رو باید همیشه رصد کنم ؟
      ببخشید من شاگرد خوبی نیستم یکمی گیج شدم وممنون میشم منو راهنمایی کنید
      در ضمن در قسمت جمع بندی (پنج روش برای کمک به جلوگیری از مارجین کال وجود دارد:)فکر میکنم بد نباشه مختصر این پنج مورد رو بنویسید
      با تشکر از شما

      19

      1. سلام دوست گرامی،
        ببینید شما هنوز اول راه آموزش هستید و باید صبور باشید و برای آموزش وقت بگذارید. بازار فارکس اصلا اینطوری نیست که شما بخواید سریع به نتیجه برسید.
        در مورد تمام مواردی که گفتید در مقالات آموزشی سایت توضیح دادیم و یا اینکه به مرور توضیح خواهیم داد. لطفا مقالات رو به ترتیب مطالعه کنید و بارها و بارها تمرین کنید. مطمئنا با مطالعه کامل مقالات تمام موارد بالا رو خواهید آموخت.
        اگر هر ابهام یا سوالی هم داشتید در مورد هر اصطلاح می تونید در قسمت کامنت همون مقاله سوالتون رو مطرح کنید.
        نحوه محاسبه مارجین مورد نیاز در مقاله اصطلاحات مارجین توضیح داده شده. در مورد حد ضرر در درسهای بعدی در موارد متعدد توضیح دادیم. در مورد اخبار هم در درس های بعدی بیشتر خواهیم گفت.

        21

        1. متشکرم از راهنمایی شما جناب سعید حسینی .خیلی سپاس گذار هستم که وقت میزارید برای من و دیگر دوستان در حال آموزش

          23

    13. سلام ممنونم از مطالب بسیار مفید و اموزنده سایتتون . خداخیرتون بده خیلی عالی هست اموزش ها و به ترتیب قرار گرفته . ببخشید تو مطلب نگفتین کدوم کارگزاری ها nddو کدوم dd هستن ؟ ممنون میشم بگین

      23

      1. سلام دوست عزیز،
        ممنون بابت نظر محبت آمیز و لطفتون. لطفا سایت رو به دوستان و آشنایانتون معرفی کنید تا بتونیم سطح جامعه تریدری ایرانی رو بالاتر ببریم.
        در مورد سوالتون باید بگم تقریبا تمام بروکرها نوعی حساب دارند که ادعا می کنند در اونها NDD و ECN هستند که در لیست انواع حسابهاشون مشخص هست. اما به نظر ما تمام بروکرهایی که در سطح خورد به تریدرها خدمات میدن مارکت میکر هستند.

        24

    14. درود ممنون بابت مقاله خوبتون
      سوال من اینه ایا اگه سرمایه نسبتا مناسبی در حسابمون داشت باشیم و معامله های خود را با حجم خیلی پایین مثللا 0.01 انجام دهیم و بیشتر از 3 معامله هم هر دفعه باز نکنیم هیچوقت مارجین کال نمیشویم درسته ؟؟؟

      24

      1. سلام دوست گرامی،
        خیر این روش صحیحی برای معامله نیست. حتی اگر کال مارجین هم نشید چون معاملات شما ممکنه برای مدتهای طولانی مثلا چندین ماه یا حتی سال باز بمونه و شما چون قرار نیست بیشتر از 3 معامله باز داشته باشید عملا از چرخه بازار خارج میشید. مثلا کسی که طلا رو در سال 2018 فروش زده در قیمت 1200 در مدت دو سال گذشته دائم در ضرر بوده.

        20

      1. سلام دوست گرامی،
        در بخش های مختلف سایت اعلام کردیم که این آموزش ها ترجمه و ویرایش شده مقالات وبسایت محبوب babypips هست.

        21

    15. بازتاب: اصطلاحات مارجین در متاتریدر 4 و 5 - معامله گر ایرانی - مرجع کامل آموزش فارکس و بورس