irtrader-logo.png

چگونه حد ضرر را بر اساس میزان تلاطم بازار تنظیم کنیم؟

1773 بازدید

حد ضرر و تلاطم قیمت

در ادامه مجموعه دروس آموزش فارکس، امروز به نحوه تنظیم و محاسبه حد ضرر بر اساس میزان نوسانات و تلاطم بازار خواهیم پرداخت.

به بیان ساده، فراریت یا تلاطم به میزان جابجایی قیمت گویند که در بازار می تواند در یک زمان معین رخ دهد.

با علم به اینکه یک جفت ارز چه مقدار معمولا جابجا می شود می توانید سطوح حد ضرر را بدرستی تنظیم کرده و از بسته شدن زودهنگام پوزیشن هنگام نوسانات تصادفی، جلوگیری کنید.

برای مثال، اگر به معاملات سویینگ می پردازید و می‌دانید که یورو/دلار در طول ماه گذشته تقریبا 100 پیپ در روز جابه‌جا شده است، درصورتیکه استاپ خود روی 20 پیپ بگذارید، احتمالاً خیلی زود و با یک نوسان کوچک، استاپ شما خواهد خورد.

دانستن میانگین تلاطم قیمت ​​به شما کمک می‌کند بتوانید استاپ های خود را طوری تنظیم کنید که کمی فضای تنفس و در نتیجه شانس به سود نشستن در اختیار پوزیشن قرار گیرد.

 

روش شماره 1: باندهای بولینگر

 

همانطور که در درس پیش توضیح دادیم، یکی از راه‌های اندازه‌گیری میزان تلاطم قیمت، استفاده از باندهای بولینگر است.

می‌توانید از باندهای بولینگر استفاده کرده و ذهنیتی پیرامون اینکه در حال حاضر بازار چه مقدار تلاطم و فراریت دارد، داشته باشید.

این نکته به ویژه زمانی می تواند مفید باشد که شما در حال معامله روی بازارهای رنج هستید. در این حالت کافیست حد ضرر خود را آنسوی باندها قرار دهید.

اگر قیمت به این سطح برسد، به این معنی است که تلاطم و فراریت بازار در حال افزایش بوده و ممکن است یک شکست (بریک اوت) رخ دهد.

حد ضرر بولینگری

 

روش شماره 2: اندیکاتور میانگین دامنه واقعی (ATR)

 

راه دیگر برای پی بردن به میانگین تلاطم و فراریت بازار، استفاده از اندیکاتور میانگین دامنه واقعی (ATR) است.

این اندیکاتور یک اندیکاتور محبوب و رایج است که در بیشتر پلتفرم های نموداری و نرم افزارهای تکنیکال به چشم می خورد و استفاده از آن واقعاً آسان است.

برای محاسبه میانگین دامنه کافیست، «دوره» (پریود) یا مقدار میله‌ها، یا کندل ها را در بخش تنظیمات اندیکاتور وارد کنید.

به عنوان مثال، اگر نمودار روزانه را تحت رصد دارید و عدد “20” را در بخش تنظیمات وارد می کنید، اندیکاتور ATR به طور خودکار میانگین دامنه برای جفت ارز در طول 20 روز گذشته را محاسبه می کند.

یا اگر نمودار یک ساعته را تحت رصد دارید و عدد 50 را در بخش تنظیمات وارد می کنید، در اینصورت اندیکاتور ATR میانگین جابجایی قیمت در 50 ساعت گذشته را به شما نشان می دهد. جالب است، نه؟

ای تی ار

این فرآیند می تواند به خودی خود همچون یک استاپ استفاده شده یا می توان آن را در کنار سایر تکنیک های حد ضرر مورد استفاده قرار داد.

نکته مهم این است که به پوزیشن خود فضای کافی برای استقامت در برابر نوسانات بازار داده تا بلکه بازار در موعد خود به سمت شما حرکت کند… انشاالله.

دیگر مقلات ما

الپاری

روبو فارکس

اموزش فارکس

امارکتس

ارانته

فیبوگروپ

فارکس فکتوری

4.5/5 - (10 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=7530
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی وبسایت شخصی
از سال 1384 وارد دنیای فارکس شدم. در طول این 18 سال سبکهای مختلف ترید رو بررسی کردم و معامله کردم. در نهایت نیوز تریدینگ رو به صورت حرفه ای به عنوان سبک معاملاتیم انتخاب کردم. به خاطر این سبک معاملاتی با بیش از صد بروکر فارکس در طی این سالها کار کردم و شناخت خوبی نسبت به بروکرها دارم. معتقدم که معامله گری بدون داشتن دانش کافی قماری بیش نیست.
مطالب بیشتر

باکس دانلود

نظرات

2 نظر در مورد چگونه حد ضرر را بر اساس میزان تلاطم بازار تنظیم کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام وقت بخیر.
    سوالی دارم درباره این که بخوایم حد ضرر رو با استفاده از اندیکاتور تنظیم کنیم. آیا امکانش هست که از EMA هم جهت تنظیم حدضرر استفاده کرد؟ من خودم چندبار روی چارت از EMA 100 200 استفاده کردم (تایم فریم روزانه) که دقیقا خطوط حمایت مقاومت دینامیک رو بهم نشون میداد. بنظرتون چقدر میتونه دقیق باشه؟

    1. سلام دوست گرامی،
      هیچ قانون ثابتی برای این موارد وجود نداره. شما از هر ابزاری که استفاده کردید و اون رو تست کردید و جواب داد می تونید ازش استفاده کنید.