3 درس که معامله گران می توانند از بازارهای کم نوسان بیاموزند

269 بازدید

کم نوسان

کسب سود در بازار های روند دار یا پر نوسان برای بسیاری از معامله گران فارکس آسان تر است.

روندهای قوی و جفت ارزهای پر نوسان معمولا بهترین فرصت های معاملاتی را با خود به همراه می آورند. در چنین شرایطی می توان به استفاده از استراتژی کلاسیک “پایین بخر و بالا بفروش” فکر کرد.

با این حال، زمانی که خبر و نوسانی نداریم، سودآوری مداوم کمی پیچیده‌تر است.

شما باید انتظارات خود از نوسانات بازار را اصلاح کنید (و در نتیجه سایز پوزیشن خود را) و در چنین حالاتی باید بدانید که واکنش های قیمتی جفت ارزهایی که همیشه معامله می کردید چندان قابل پیش بینی نیستند.

استفاده از استراتژی‌های تست شده قبلی نیز ممکن است نتیجه ای جز ضرر نداشته باشد که می‌تواند منجر به مشکلات بیشتر در اعتماد به نفس معاملاتی شما شود.

آیا این بدان معناست که باید از معامله زدن در روزهای کم نوسان پرهیز کنید؟

شاید بهتر باشد دنبال تماشای سریال های نمایش خانگی بروید یا کلیپ های با نمک یوتوب نگاه کنید؟

البته که نه!

سودآوری مداوم چیزی نیست جز کسب سود حتی در زمانی که شرایط بازار برای استراتژی های فعلی شما ایده آل نیست. خوشبختانه، معامله زدن در بازارهای کم نوسان نیز می تواند  سه خصلت را به شما آموخته شما و شما را به یک معامله گر بهتر تبدیل کند:

 

صبوری

 

جستجو برای پیدا کردن فرصت‌های معاملاتی در زمانی که قیمت‌ها مثل همیشه نوسان ندارند، معمولا معامله‌گران را به سمت اورتریدینگ سوق می‌دهد، یا آنها را وادار می کند پوزیشن هایی بگیرند که چندان استدلال بنیادی و تکنیکی ندارند یا از شانس موفقیت بالایی برخوردار نیستند.

با این حال، در نهایت، خواهید آموخت که سودآور بودن چیزی نیست جز اینکه در انتخاب پوزیشن ها و تکنیکال ها مشکل پسند تر باشید.

خواهید آموخت که بهتر است صبور باشید و در انتظار وقوع یک تکنیکال خوب بنشینید نه اینکه روی تکنیکال هایی که چندان پخته و اعلا نیستند شانس خود را تست کنید. انضباطی که از این رهگذر به دست می آورید به شما کمک می کند به سمت اورتریدینگ کشیده نشوید و در همه محیط های معاملاتی بتوانید کارایی داشته باشید.

 

انعطاف پذیری

 

درست مثل یک سرآشپز که منوی خود را با توجه به محصولات فصل تغییر می دهد، معامله گران با سودآوری مداوم نیز یاد می گیرند که استراتژی های معاملاتی خود را مطابق با شرایط حال حاضر بازار تغییر دهند.

البته تخصص پیدا کردن در بازارهای روند دار ایرادی ندارد. اما اگر می‌خواهید در تمام طول سال بتوانید سودآور باشید، باید آماده شوید تا مهارت‌های خود را فراتر از برنامه ساده «پایین بخر، بالا بفروش» رشد دهید.

اگر فارکس را تازه شروع کرده اید، مقاله های ما درباره استراتژی های روند، شکست ها و بازارهای ساید را حتما مطالعه کنید!

 

سازگاری

 

قابل پیش‌بینی‌ ترین جفت ارزها در بازارهای روند دار شاید برای معامله در زمان کاهش نوسانات مناسب نباشند. معامله در بازار های کم نوسان شما را وادار می کند بتوانید فرصت های جدیدی را شناسایی کنید که می توانید سودهای خوبی از آنها بگیرید.

آیا در چنین بازارهایی سایر جفت ارزها نسبت به جفت ارزهایی که روی آنها تخصص دارید قابل پیش بینی تر حرکت می کنند؟

آیا بهتر نیست در یک سشن معاملاتی دیگر معامله کنید؟

آیا در زمان شناسایی تکنیکال ها و الگوهای معاملاتی در بازارهای کم نوسان بهتر نیست روی اندیکاتور دیگری تمرکز کنید؟

اینها سوالاتی است که می توانید با تمرین و انجام معاملات کافی در بازارهای بدون روند به آنها پاسخ دهید.

به یاد داشته باشید که چگونگی معامله یک الگوی تکنیکال به اندازه خود الگوی تکنیکال مهم است.

اگر هنر و علم شناسایی تکنیکال های خوب با نسبت‌های پاداش به ریسک خوب را داشته باشید و بدانید چگونه معاملات خود را طبق برنامه معاملاتی خود انجام دهید، نیازی نیست به انتظار شکل گیری یک بازار روند دار بنشینید.

2.3/5 - (3 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=9746
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
امیر پورتیمور
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد 3 درس که معامله گران می توانند از بازارهای کم نوسان بیاموزند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

رتبه بندی بهترین بروکرهای فارکس در سال 1402