خلاصه درس: سایزبندی پوزیشن

1321 بازدید

خلاصه سایزبندی

 

در ادامه مجموعه مقالات آموزش فارکس، امروز جمع بندی خواهیم داشت بر مباحث ارائه شده در خصوص نحوه محاسبه سایزبندی پوزیشن.

پس از سفر به دور دنیا همراه با ند تازه کار که او را به شما معرفی کردیم، و ذکر مثال هایی ساده از نحوه سایزبندی پوزیشن، می توانیم بگوییم که به خوبی دارید مراحل تبدیل شدن به یک مدیر ریسک شایسته را طی می کنید.

البته دانستن نحوه سایزبندی صحیح پوزیشن تنها بخشی از مهارت لازم برای تبدیل شدن به یک تریدر حرفه ای در زمینه مدیریت ریسک است.

بخش دیگر انضباط است.

عدم انضباط

به حد ضررها و سطح ریسکی که با آن راحت هستید و آن را از پیش تعیین کرده اید پایبند باشید و مطمئن باشید که پس از مقداری ضرر، فرصت‌های سودآور زیاد خواهند آمد.

 

ماشین حساب سایزبندی پوزیشن

 

در پایان، با توجه به اینکه شما یک ماشین حساب دم دستی یا یک چنین ابزاری برای محاسبه سایز پوزیشن در پلت فرم معاملاتی خود ندارید، بنابراین ما، به اطلاع شما می رسانیم که سایت های فراوانی در اینترنت وجود دارند که چنین امکانی را به صورت یک ماشین حساب دم دستی برای محاسبه سایز پوزیشن ارائه می دهند. با یک سرچ ساده در گوگل می توانید چنین سایت هایی را پیدا کنید.

ماشین حساب سایزبندی

بووووم! همیشه خبرهای خوب داریم. نه؟

بنابراین در صورت نیاز می توانید از این قبیل ماشین حساب های سایزبندی پوزیشن فارکس استفاده کنید!

در واقع، به شما پیشنهاد می کنیم هر بار که تصمیم به انجام معامله دارید، ابتدا از چنین ابزارهایی استفاده کنید.

برای استفاده از ماشین حساب سایزبندی پوزیشن، جفت ارزی که معامله می کنید، اندازه حساب و درصدی از حساب که می خواهید روی آن ریسک کنید را وارد نمایید. ماشین حساب، بر اساس اطلاعاتی که شما وارد می کنید سایز پوزیشن را به شما پیشنهاد می دهد.

دیگر مقلات ما

الپاری

روبو فارکس

اموزش فارکس

امارکتس

ارانته

فیبوگروپ

فارکس فکتوری

به هر حال از قدیم گفته اند: “دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است!”

درس بعدی :  
حد ضرر چیست؟
4.2/5 - (9 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=7488
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی
حدود 15 سال است که در بازار فارکس فعالیت دارم و درآمد اول من هست. معامله گری در فارکس یکی از شغلهای پر ریسک و پر خطر هست که بدون علم و دانش فقط یک قمار سراسر ضرر خواهد بود.
مطالب بیشتر
برچسب ها:

باکس دانلود

نظرات

3 نظر در مورد خلاصه درس: سایزبندی پوزیشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام
    مشکلی دارم که خیلی وقت هست که بدنبال برطرف کردنش هستم.
    ببینید توی مقاله ها گفته بودین که 1000 دلار برای شروع جمع کنید و اگر که ندارید سعی کنید پس انداز کنید تا برسید.
    سوال من اینه که از اونجایی که بروکر ها نهایتا حساب میکرو دارن پس مینیمم حجم1000 واحد رو ارائه میدن، پس عملا نمیشه برای مدیریت ریسک سایز پوزیشن هارو بر اساس میزان ریسک تنظیم کرد.( مثلا اگر بالانس حسابم 1000 باشه و ریسک قبولیم تو هر معامله 0.5 درصد باشه و بر اساس تکنیکالم حد ضررم 100 پیپ باشه طبق ماشین حسابی که بالا گذاشتین من باید از حجم 0.005لات استفاده کنم که داخل هر بروکری ثبت نام کردم نشد)
    حتی بروکر هایی که حساب نانو داشته بود هم نمیشد.
    ایا روشی هست که این کار رو بشه انجام داد؟ یا اینکه من مرحله ای رو اشتباه انجام دادم یا متوجه شدم؟
    و اگر روشی نباشه و حجم پوزیشن رو نتونیم کم و زیاد کنیم خیلی از نظر مدیریت ریسک افتضاح میشه.( تقریبا یعنی شانسمون برای موندگار شدن تو بازار هیچ میشه)

    امیدوارم که روشی باشه و من نتونسته باشم پیدا کنم.
    ممنون میشم پاسخ بدید.

    5

    1. سلام دوست گرامی،
      خیلی خیلی کار درستی دارید انجام می دید که برای مدیریت ریسکتون برنامه ریزی دقیق می کنید. ببینید در بروکرهایی که حساب نانو ارائه میدن هر لات استاندارد میشه 1000 واحد. توی همون بروکرها می تونید حجم 0.1 لات و بعضا 0.01 لات هم بزنید که میشه 100 واحد و 10 واحد و دقیقا می تونید ریسکتون رو به شکلی میخواید مدیریت کنید.

      2

      1. اگر که بروکر خوب و معتبری میدونید که همچین حساب هایی رو ارائه میدن لطفا معرفی کنید. بعد از کلی گشتن یدونه بروکر پیدا کردم که حساب نانو داشت(delta fx) که اونهم موقع ست کردن اردر ها نمیشد حجم کمتر از0.01 گذاشت. البته من داخل متاتریدر امتحان کردم، ایا ممکنه که بخاطر این قضیه باشه که نمیشد همچین حجمی انتخاب کرد؟(اگر جواب بله هستش لطفا پلتفرم دیگه رو پیشنهاد بدید)

        1

رتبه بندی بهترین بروکرهای فارکس در سال 1402