irtrader-logo.png

سیستم معاملاتی “راحت و آسوده”

فهرست مطالب

سیستم معاملاتی راحت در مقاله امروز از مجموعه مقالات آموزش فارکس، مراحل ساخت سیستم نمونه “راحت و آسوده” را به شما آموزش خواهیم داد. همانطور که می بینید، اکنون ما تمام اجزای یک سیستم معاملاتی خوب را در اختیار داریم. ابتدا، مشخص کردیم که سیستم ما باید یک سیستم معاملاتی سویینگ باشد که بر روی نمودار روزانه معامله می شود. در مرحله بعد، از میانگین متحرک ساده استفاده کردیم تا در شناسایی هر چه سریع تر یک روند جدید به ما کمک کند. به کمک استوکستیک می توانیم تشخیص دهیم که پس از کراس میانگین های متحرک، آیا ورود به معامله همچنان یک گزینه خوب است یا خیر. با استفاده از استوکستیک همچنین می توانیم از ورود به معامله در مناطق اشباع خرید یا اشباع فروش نیز پیشگیری کنیم. RSI نیز دیگر ابزار تأییدی است که به ما کمک می کند بتوانیم قدرت روند را اندازه گیری کنیم. پس از تعیین تکلیف تکنیکال معامله، ریسک در ازای هر معامله را تعیین کردیم. برای این سیستم، ما حاضریم 100 پیپ روی هر معامله ریسک کنیم. معمولاً، هرچه تایم فریم بالاتر باشد، مقدار پیپ‌ بیشتری باید ریسک کنید زیرا سود شما معمولاً بیشتر از زمانی است که روی تایم فریم پایین تر معامله می کنید. در مرحله بعد، قوانین ورود و خروج خود را بصورت کاملا شفاف تعریف می کنیم. در این بخش، مرحله تست گیری را بصورت دستی آغاز می‌کنیم.

مثال معاملاتی: خرید روی EUR/USD

مثالی از تکنیکال یک پوزیشن خرید در زیر ارائه شده است: سیگنال ورود خرید اگر به گذشته برمی گشتیم و به نمودار نگاه می کردیم، می دیدیم که طبق قوانین سیستم ما، وقت خوبی برای خرید گرفتن بوده است. برای تست سیستم، باید یادداشت می کردید که با چه قیمتی وارد معامله شدید، در این حالت حد ضرر شما کجا بود و استراتژی خروج خود را نیز می نوشتید. سپس باید نمودار را یک کندل یک کندل حرکت می دادید تا ببینید معامله چگونه پیش می‌رود. سیگنال خروج از خرید در این مثال، شما یک مشت پیپ اعلا کاسب بودید! بعد از این معامله می توانستید برای خودتان یک جایزه خوب بخرید! همانطور که می بینید که وقتی میانگین های متحرک متقاطع می شوند، زمان خوبی برای خروج از معامله بوده است. البته، داستان تمام معاملات شما اینقدر جذاب و شیرین نخواهد بود. برخی از آنها گاهی هچل هفت می شوند، اما همیشه به یاد داشته باشید که باید منضبط باشید و به قوانین سیستم معاملاتی خود پایبند باشید.

مثال معاملاتی: فروش روی EUR/USD

در زیر مثالی از ارسال یک سفارش فروش برای سیستم «راحت و آسوده» ارائه می شود. ارسال فروش همانطور که می بینید قوانین ما احراز شده‌اند: یک کراس روی میانگین متحرک رخ داده، استوکاستیک حرکت پرشتاب نزولی نشان داده و هنوز در منطقه اشباع فروش قرار نگرفته، و RSI نیز زیر 50 است. در این سطح ما باید فروش می گرفتیم. حال ما قیمت ورودی، حد ضرر و استراتژی خروج را ثبت می کردیم و سپس نمودار را یک کندل یک کندل جلو می‌بردیم تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. سیگنال خروجی بفرما عزیزم! همانطور که می بینید، روند بسیار قوی بوده و این جفت ارز پیش از آنکه کراس دیگری شکل گیرد تقریباً 800 پیپ پایین آمده است! حالا ایمان آوردید اسم سیستم باید راحت و آسوده باشد؟! سیستم معاملاتی خوب احتمالاً با خود می گویید که این سیستم برای داشتن سودآوری پایدار زیادی ساده است. خب، حقیقت این است که این سیستم ساده است. اما شما نباید از چیزی که ساده است بترسید. در واقع در دنیای فارکس یک اصطلاحی هست که می گوید: “ساده بگیر اسکل جان!” این اصطلاح اساساً به این معنی است که سیستم های معاملاتی فارکس نباید پیچیده باشند. لازم نیست یک میلیارد اندیکاتور روی نمودار اندازید. در حقیقت، با ساده نگه داشتن آن کمتر سردرد خواهید شد. مهمترین چیز نظم و انضباط است. چند باز می گوییم؟ یکبار دیگه هم پس می گوییم.

تحت هر شرایط باید به قوانین سیستم معاملاتی خود پایبند باشید!

اگر سیستم معاملاتی خود را به دقت و با تست گیری کامل آزمایش کرده‌اید و حداقل یک ماه (یا دو ماه) با آن بر روی یک حساب دمو به صورت زنده معامله زده اید، خیالتان راحت باشد و بدانید اگر به قوانین خود پایبند باشید، در بلند مدت سودآور خواهید بود. به سیستم خود اعتماد کنید. به خودتان اعتماد کنید! شما همچنین می توانید با مراجعه به بخش استراتژی های سایت با نمونه های بیشتری از استراتژی های کمی پیچیده تر آشنا شوید.

دیگر مقلات ما

الپاری روبو فارکس اموزش فارکس امارکتس ارانته فیبوگروپ فارکس فکتوری
4.8/5 - (6 امتیاز)

نظرات

2 نظر در مورد سیستم معاملاتی “راحت و آسوده”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام جناب حسینی عزیز من خیلی وقته که مقاله های شما رو پیگیری می کنم و حتی تکرار می کنم یه مسئله هست که اونم شما در مقالات قبل در مورد کمترین و بیشترین بازدهی اندیکاتورها فرموده بودید که کمترین بازدهی مربوط به استوکستیک هست پس چرا در بیشتر نمودارهایتان از آن استفاده می کنید؟

    1. سلام دوست گرامی،
      اون مقایسه اندیکاتورها به تنهایی و مستقل بود. یعنی سیگنالی که خود استوکستیک میده. اما در ترکیب اونها با روشها و سیستم های دیگه می تونید به نتایج بهتری برسید.