نوبیتکس در مرداد 1400 آپدیت شد ❤ اضافه شدن سه رمزارز جذاب

1142 بازدید

نوبیتکس جزو موفق‌ترین صرافی‌های دیجیتال ایرانی بوده که تقریبا تمامی سرمایه‌گذاران حوزه‌ی رمزارز، کار خود را در این صرافی، شروع کرده‌اند. به دلیل قدمت این صرافی (تاسیس شده در سال 1396) و همچنین بخاطر اولین بودن، نوبیتکس توانست به سرعت در بین کاربران ایرانی، محبوبیت و جایگاه خاصی پیدا کند. این پلتفرم معاملاتی که ترکیبی از سه کلمه “نو”، “بیتکوین” و “اکسچینج” است، نام خود را “نوبیتکس” انتخاب کرد. در این مقاله، جدیدترین آپدیت نوبیتکس را بررسی کرده و مزایا و معایب این صرافی دیجیتال ایرانی را بیان خواهیم کرد.

نوبیتکس در مرداد 1400 آپدیت شد ❤ اضافه شدن سه رمزارز جذاب
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید
    صرافی دیجیتال نوبیتکس بررسی
    ورود به نوبیتکس
    سال تاسیس 1396
    تعداد رمزارز (شهریور 1400) 16 رمز ارز
    کمیسیون نسبتا بالا
    امنیت مورد تایید کامل نهادهای مالی ایران

    چرا نوبیتکس پرطرفدار شد؟

    صرافی دیجتیال نوبیتکس به دو دلیل بسیار پرطرفدار شد. اول اینکه اولین پلتفرم تبادل رمزارز یا کریپتوی کاملا ایرانی بود و کاربران میتوانستند با کارت بانکی خود، مستقیما به خرید رمزارز بپردازند. دلیل دوم هم که شاید به اندازه‌ی دلیل اول مهم باشد، این بود که نوبیتکس، عملا دریچه‌ای برای فعالیت در صرافی‌های دیجیتال جهانی همانند صرافی کوکوین و بایننس بود.

    هر سرمایه‌گذاری که قصد داشت در صرافی‌های دیجیتال جهانی فعالیت کند، ابتدا باید راهی پیدا می‌کرد تا بتواند پول را به صرافی‌های دیجیتال خارجی منتقل کند. نوبیتکس راهکاری طلایی برای انتقال پول به حساب‌های خارج از ایران بود. اکثر سرمایه‌گذاران ابتدا در نوبیتکس تتر خریده و سپس با برداشت و انتقال مبلغ مد نظر به صرافی خارجی، خرید و فروش در صرافی‌های بزرگی همچون کوکوین را شروع می‌کردند.

    این دو دلیل، به همراه مهر تایید نهادهای ناظر، باعث شد تا نوبیتکس به سرعت برروی گوشی تمامی علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی رمزارزها، نصب شود.

    لیست رمزارز های قابل خرید و فروش در نوبیتکس

    تعداد رمزارزهای ارائه شده در نوبیتکس (در مقایسه با صرافی‌های جهانی) بسیار محدود بوده و از آنجاییکه این پلتفرم، فقط برای ایرانیان است، تعداد کاربرن آن نیز بسیار کمتر از رقبای خارجی است. با این حال، در آپدیت مرداد ماه 1400، این صرافی دیجیتال ایرانی سه رمز ارز را به لیست رمزارزهای قبلی خود، اضافه کرد. پیش از این، سرمایه‌گذاران می‌توانستند از میان یازده رمزارز و تتر، کریپتوی مد نظر خود را انتخاب کرده و خرید و فروش را شروع کنند. لیست کنونی نوبیتکس به شرح زیر است:

    • دای (اضافه شده در آپدیت)
    • چین لینک (اضافه شده در آپدیت)
    • یونی سواپ (اضافه شده در آپدیت)
    • بیتکوین
    • لایت کوین
    • اتریوم
    • اتریوم کلاسیک
    • ترون
    • داج کوین
    • بیتکوین کش
    • آیاس
    • بایننس کوین
    • ریپل
    • استلار
    • تتر
    • آدا
    در بازار خرید و فروش بر مبنای تتر، رمزارز پیمان (PMN) نیز ارائه شده که هنوز هم با گذشت زمان نسبتا طولانی، استقبال اندکی از آن شده و بیشترین میزان معامله‌ی روزانه‌ی آن، کمتر از 3،000 دلار است.

    خرید دای DAI در نوبیتکس

    رمزارز دای DAI نیز پروژه‌ای مشابه با تتر بوده که سازندگان آن تلاش می‌کنند تا قیمت آن را تقریبا معادل 1 دلار نگهدارند. این رمزارز اگرچه در طول روز نوساناتی دارد، اما در کل می‌توان قیمت آن را معادل 1 دلار در نظر گرفت. به دلیل سرعت انتقال بالا، از دای نوبیتکس جهت انتقال وجه بین صرافی‌های دیجیتال استفاده میشود. رمزارز دای در شبکه اتریوم فعال بوده و عضوی از اکوسیستم DeFi است (Decentralized Finance).

    خرید چین لنیک Chainlink در نوبیتکس

    چین لنیک شبکه‌ی غیرمتمرکزی از نودها (گره‌هایی) است که وظیفه‌ی آن، انتقال اطلاعات و داده‌های دنیای واقعی (خارج از شبکه)، به شبکه‌ی قراردادهای هوشمند است. هدف چین لینک، بالا بردن امنیت و اطمینان اکوسیستم قراردادهای هوشمند بوده و پیشبینی می‌شود که در مدت زمانی کمتر از یک دهه، پیشرفت چشمگیری را برای شبکه به ارمغان بیاورد.

    این رمزارز در مرداد 1400 به پلتفورم نوبیتکس اضافه شد تا کاربرانی که از قدرت فاندامنتال (بنیادین) این رمزارز اطلاع داشتند، به راحتی بتوانند آن را خریده و حتی استیک کنند.

    خرید یونی سواپ

    یونی سواپ نیز یکی دیگر از پیشرفت‌های حوزه‌ی صرافی‌های غیرمتمرکز است. هدف اصلی یونی سواپ، ایجاد بستری برای ثبت معاملات و قراردادهای هوشمند بوده و نوآوری آن، دنبال نکردن متدهای روتین برای ثبت اطلاعات در شبکه است. یونی سواپ در حقیقت یک پروتکل صرافی بر بستر شبکه است. این رمزارز، در ابتدای سال 2021 میلادی با جهش بزرگی روبرو شد و همین امر نیز نگاه‌ها را به سمت این رمزارز کشاند. خوشبختانه، نوبیتکس این رمزارز را در مرداد 1400، به پلتفرم خود اضافه کرد.

    میزان کمیسیون نوبیتکس

    از آنجاییکه در ایران، فقط نوبیتکس توانسته اسم و رسمی برای خود ایجاد کند، بررسی کردن میزان کمیسیون و کارمزدهای این صرافی دیجیتال، کاری نسبتا بیهوده است (لیست کامل کارمزد نوبیتکس را مطالعه کنید). نوبیتکس برای کاربران سطح یک خود (ارتقا به سطح دو فعلا مقدور نیست)، کارمزد 0.35 درصدی را در نظر گرفته که عدد آن، بسیار بالاتر از رقبای خارجی، همانند صرافی کوکوین است. با این حال، 0.35 درصد عدد و رقم بسیار کمی بوده و در بیشتر معاملات شما، اصلا به چشم نخواهد آمد.

    تنوع رمزارزها

    نوبیتکس در آخرین آپدیت خود، قابلیت معامله‌ی 15 رمز ارز مختلف (شامل تتر و دای) را ارائه کرده است. این در حالی است که صرافی‌های معتبر جهانی بیش از 200 رمزارز مختلف را اختیار کاربران قرار میدهند. بایننس و صرافی کوکوین، بیش از 250 رمزارز مختلف داشته و همچنین کاربران بسیار زیاد این دو صرافی، باعث میشود در هر ساعت از شبانه روز بتوانید رمزارز مدنظر خود را به سادگی و با نهایت سرعت، معامله کنید.

    انتقال پول از نوبیتکس به صرافی های خارجی

    برای خارج کردن دارایی‌های مختلف (مثلا تتر) از نوبیتکس، ابتدا باید بر روی همان دارایی در اپلیکیشن یا وبسایت نوبیتکس کلیک کرده و سپس گزینه‌ی برداشت را بزنید. سپس آدرس کیف پول مقصد را وارد کنید و درخواست خود را ثبت کنید. در هنگام انتخاب شبکه‌ی انتقال رمزارز و همچنین هنگام وارد کردن آدرس کیف پول، نهایت دقت را به خرج دهید. چرا که ارسال پول در شبکه‌ی اشتباه باعث گم شدن تراکنش شده و بازیابی آن غیرممکن خواهد بود.

    کارمزد برداشت و انتقال رمزارز

    در صورتیکه قصد داشته باشید موجودی حساب خود را از والت نوبیتکس به حساب بانکی خود انتقال دهید، مبلغ 4 هزار تومان کارمزد دریافت خواهد شد. همچنین اگر قصد داشته باشید که موجودی رمزارز خود را از والت نوبیتکس به والت های دیگر انتقال دهید، مبلغ قابل توجهی را باید بابت هزینه‌ی انتقال پرداخت نمایید. برای مثال، در صورتیکه قصد داشته باشید رمزارز بیتکوین را از والت خود خارج کنید، باید معادل 0.00035 بیتکوین به عنوان کارمزد پرداخت کنید.

    به صورت کلی، تراکنش در شبکه‌های مختلف هزینه داشته و این عدد و رقم‌ها فارغ از پلتفرم انتخابی است. اما نوبیتکس برای جابجایی رمزارز درون شبکه، مبلغی بیشتر از استاندارد جهانی دریافت خواهد کرد. اما از آنجاییکه نوبیتکس جزو معدود انتخاب افراد برای شروع فعالیت و سرمایه‌گذاری در بازارهای جهانی است، احتمالا چاره‌ی دیگری وجود ندارد.

    آپدیت شهریور 1400 نوبیتکس

    یکی از رمزارزهایی که بسیار مورد علاقه ایرانیان بوده است، آدا یا همان کاردانو است. نوبیتکس در شهریور 1400 بالاخره این رمزارز محبوب را به لیست خود اضافه کرد تا همگان بتوانند از خرید و فروش آن لذت ببرند.

    دیگر مقلات ما

    الپاری

    روبو فارکس

    امارکتس

    ارانته

    فیبوگروپ

    فارکس فکتوری

    بله. پلتفرم نوبیتکس در سال 1396 به عنوان اولین صرافی دیجیتال ایرانی، فعالیت خود را آغاز کرده و تحت نظارت نهادهای مالی ایران است.

    در شهریور 1400، نوبیتکس بالاخره رمزارز آدا یا همان کاردانو را به لیست خود اضافه کرد. بنابراین، بهترین صرافی برای خرید آدا (کمترین کارمزد، سریعترین زمان معامله و ...) نوبیتکس است. برای ثبت نام در این صرافی با بیشترین تخفیف (به مدت محدود) برروی این لینک کلیک کنید.

    بله. تمامی رمزارزهای ارائه شده در نوبیتکس جزو رمزارزها معتبر جهانی هستند. با این حال، تنوع رمزارزهای ارائه شده در مقایسه با رقبای خارجی، بسیار محدود است. برای شروع فعالیت در نوبیتکس برروی لینک کلیک کرده و در چند گام ساده و سریع، ثبت نام خود را تکمیل نمایید.

    لیست کنونی نوبیتکس به شرح زیر است:

    • دای (اضافه شده در آپدیت)
    • چین لینک (اضافه شده در آپدیت)
    • یونی سواپ (اضافه شده در آپدیت)
    • بیتکوین
    • لایت کوین
    • اتریوم
    • اتریوم کلاسیک
    • ترون
    • داج کوین
    • بیتکوین کش
    • آیاس
    • بایننس کوین
    • ریپل
    • استلار
    • تتر
    در بازار خرید و فروش بر مبنای تتر، رمزارز پیمان (PMN) نیز ارائه شده که هنوز هم با گذشت زمان نسبتا طولانی، استقبال اندکی از آن شده و بیشترین میزان معامله‌ی روزانه‌ی آن، کمتر از 3،000 دلار است.

    از آنجاییکه ایرانیان به بانک‌های جهانی دسترسی ندارند، بنابراین پیش از فعالیت در صرافی های معتبر جهانی همانند صرافی کوکوین و بایننس، ابتدا باید روشی را برای انتقال پول پیدا کنند. نوبیتکس این نقش حیاتی را برای سرمایه گذاران ایرانی دارد. از این جهت، بهترین صرافی دیجیتال ایرانی نوبیتکس بوده اما در مقایسه با رقبای خارجی، ضعف های بسیار زیادی دارد.

    4.8/5 - (5 امتیاز)
    https://irtrader.net/?p=5229
    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوک
    سید محمد تبادکانی
    حدود 15 سال است که در بازار فارکس فعالیت دارم و درآمد اول من هست. معامله گری در فارکس یکی از شغلهای پر ریسک و پر خطر هست که بدون علم و دانش فقط یک قمار سراسر ضرر خواهد بود.
    مطالب بیشتر
    برچسب ها:

    نظرات

    0 نظر در مورد نوبیتکس در مرداد 1400 آپدیت شد ❤ اضافه شدن سه رمزارز جذاب

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.