irtrader-logo.png

اسیلاتور چیست؟ نحوه استفاده از اسیلاتور در پایان روند

2777 بازدید
استفاده از اسیلاتور ها

اسیلاتور چیست؟

در این درس از دوره آموزش فارکس به اسیلاتورها می‌پردازیم. اسیلاتور به هر چیز یا داده‌ای گفته می‌شود که بین دو نقطه به بالا و پایین نوسان یا حرکت کند. به عبارت دیگر، چیزی است که همیشه در جایی بین نقطه A و B قرار می‌گیرد.

در این مقاله، اسیلاتور و کاربرد آن را توضیح داده و در بخش آخر نیز وجه تمایز میان oscillator و اندیکاتور را بیان خواهیم کرد.

سرفصل اسیلاتور چیست
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید
    اسیلاتور

    به زمانی که دکمه تغییر سرعت را در پنکه برقی خود می زنید فکر کنید. اندیکاتور های تکنیکال را نیز همینطور در نظر گیرید. انگار وضعیت “روشن” یا “خاموش” پنکه هستند. تخصصی تر بگوییم ، یک اسیلاتور معمولاً سیگنال “خرید” یا “فروش” صادر می‌کند، به جز مواردی که سیگنال اسیلاتور در انتهای دامنه خرید / فروش چندان روشن نیست. آیا اسیلاتورها برای شما آشنا نیستند؟ باید همینطور باشد!

    شاخص ویلیامز، اندیکاتور استوکاستیک، Parabolic SAR و اندیکاتور شاخص مقاومت نسبی یا همان (RSI) همه اسیلاتور هستند. اسیلاتور ها بر اساس این فرض عمل می‌کنند که به محض کند شدن مومنتوم یا شتاب، خریداران کمتری (اگر روند صعودی باشد) یا فروشندگان کمتری (اگر روند نزولی باشد) تمایل به معامله با قیمت فعلی دارند. تغییر در مومنتوم اغلب نشانه‌ای از تضعیف روند است. هر یک از این اندیکاتورها برای سیگنال‌دهی برگشت احتمالی روند طراحی شده‌اند، یا به عبارت دیگر جایی که روند قبلی اصطلاحا خسته شده و قیمت آماده تغییر جهت است.

    چند مثال از نحوه کار اسیلاتور ها

    بیایید نگاهی به چند مثال بیندازیم. ما در نمودار روزانه GBP / USD هر سه اسیلاتور را با هم انداختیم. به یاد دارید زمانی که در مورد چگونگی کار با Stochastic  و Parabolic SAR و RSI بحث کردیم؟ اگر به یاد نمی‌آورید، دروس قبلی را مرور کنید! به هر حال، همانطور که در نمودار مشاهده می‌کنید، هر سه اندیکاتور اواخر دسامبر سیگنال خرید صادر کردند! گرفتن این معامله، حدود 400 پیپ سود حاصل می کرد. ایولا!

    اندیکاتور های پیشرو

    سپس، در هفته سوم ژانویه، Stochastic و Parabolic SAR و RSI همگی سیگنال فروش داده و با توجه به افت طولانی مدت 3 ماهه پس از آن، اگر این فروش را می‌گرفتید، پیپ‌های زیادی شکار می‌کردید. تقریباً در اواسط ماه آوریل، هر سه اسیلاتور سیگنال فروش دیگری دادند که قیمت پس از آن، ریزش دیگری را تجربه کرد. حالا بیایید نگاهی بیاندازیم به همان اسیلاتورها وقتی خرابکاری می‌کنند، فقط برای اینکه بدانید این سیگنال‌ها محشر و عالی نیستند.

    مثالی از سیگنال اشتباه اسیلاتور ها

    در نمودار زیر می‌بینید که اندیکاتورها می‌توانند سیگنال‌های متناقضی را ارائه دهند. به عنوان مثال، Parabolic SAR در اواسط ماه فوریه سیگنال فروش داده در حالی که استوکاستیک دقیقاً سیگنال برعکس آن را می‌داد. از کدام یک باید پیروی کرد؟ خب، به نظر می رسد RSI همانند شما بلاتکلیف است زیرا در آن زمان هیچ سیگنال خرید یا فروشی نداده است.

    اشتباه اندیکاتور پیشرو
    با نگاهی به نمودار بالا، به سرعت می‌بینید که سیگنال‌های اشتباه زیادی ظاهر و صادر می‌شوند. در طول هفته دوم آوریل، هم Stochastic و هم RSI  سیگنال‌های فروش دادند در حالی که Parabolic SAR سیگنال فروشی صادر نکرده است. قیمت از آنجا ادامه داده و بالا می‌رود و اگر بلافاصله فروش می گرفتید‌، ممکن بود ضرر کنید. اگر طبق سیگنال‌های خرید صادر شده از Stochastic و RSI عمل می‌کردید و سیگنال فروش از سمت Parabolic SAR را نادیده می‌گرفتید، در اواسط ماه می نیز ضرر دیگری می‌کردید.

    دلیل تناقض سیگنال اسیلاتورها

    چه اتفاقی برای یک چنین مجموعه خوبی از اندیکاتورها رخ داد؟ پاسخ در روش محاسبه هر یک از آنها نهفته است.

    • استوکاستیک بر اساس رنج سقف تا کف در یک محدوده زمانی (در این مثال روزانه) عمل کرده، اما تغییرات از یک کندل به کندل دیگر را در بر نمی‌گیرد.
    • اندیکاتور شاخص مقاومت نسبی (RSI) از تغییر قیمت بسته شدن (کلوز) تا قیمت بسته شدن (کلوز) بعدی استفاده می‌کند.
    • اندیکاتور پارابولیک سار محاسبات خاص خود را داشته که می‌تواند منجر به تناقضات بیشتری گردد.

    این طبیعت اسیلاتور ها است. فرض آنها این است که هر حرکت خاص قیمتی همیشه یک برگشت را نیز در پی دارد. البته که چنین چیزی چندان درست نیست. قیمت می‌تواند برای مدت‌ها در یک جهت حرکت کند.

    تفاوت اسیلاتور و اندیکاتور

    با وجود علم به اینکه یک اندیکاتور پیشرو شاید سیگنال اشتباه دهد، اما راهی نیست که بشود قید آنها را زد. همواره باید آنها را در نظر گرفت. اگر سیگنال های مختلطی دریافت می‌کنید، کاری نکردن بهتر از  معامله زدن بر اساس “بهترین حدس” است. اگر یک نمودار با تمام معیارهای شما مطابقت ندارد، به خود اصرار نکنید که حتما باید معامله کنید! به سراغ مورد معاملاتی دیگری بروید که معیارهای شما را به خوبی برآورده می‌کند.

    تفاوت اسیلاتور و اندیکاتور

    اگرچه ممکن است بیان شود که اسیلاتور با اندیکاتور تفاوت دارد، اما در حقیقت، اسیلاتورها یکی از چهار مدل اصلی اندیکاتورها هستند و به نوعی زیرمجموعه‌ی آن به حساب می‌آیند. همانطور که در ابتدای این مقاله بیان شد، اسیلاتورها، اندیکاتورهای نوسانی هستند که در یک بازه‌ی خاص و بین دو حد مشخص رفت و برگشت داشته و سیگنال‌های خرید یا فروش را صادر می‌کنند.

    پنج اسیلاتور برتر

    هر کدام از اسیلاتورها بر مبنای داده‌ی خاصی تشکیل شده و کاربرد متفاوتی دارند. هیچ زمان نمی‌توان یکی از آن‌ها را به عنوان بهترین اسیلاتور معرفی کرد. اما بطور کلی می‌توان پنج اسیلاتور را به عنوان اسیلاتورهای اصلی در بازار فارکس معرفی کرد که شامل موارد زیر هستند:

    • استوکستیک
    • شاخص قدرت نسبی یا همان RSI
    • شاخص کانال دارایی یا همان CCI
    • همگرایی / واگرایی میانگین متحرک یا همان MACD
    • پارابولیک یا همان SAR

    دیگر مقلات ما

    الپاری

    روبو فارکس

    امارکتس

    ارانته

    فیبوگروپ

    فارکس فکتوری

    سوالات متداول

    اسیلاتور به هر چیز یا داده ای گفته می شود که بین دو نقطه به بالا و پایین نوسان یا حرکت کند. به عبارت دیگر، چیزی است که همیشه در جایی بین نقطه A و B قرار می گیرد. اسیلاتور فارکس، نوعی اندیکاتور است که حرکات رفتی و برگشتی را ارزیابی کرده و سیگنال خرید و فروش را صادر میکند.

    اسیلاتورها یکی از انواع اندیکاتورها هستند که به صورت پیش فرض بر این باورند که حرکت در بازار، همواره رفت و برگشتی است. بنابراین، برای صدور سیگنال خرید و فروش در زمان کاهش قدرت بازار و تغییر روند، طراحی شده‌اند.

    خیر. اسیلاتورها هم ممکن است در بعضی مواقع، سیگنال غلط صادر کنند. از آنجایی که مبنا و منطق آن‌ها این است که روند همواره رفت و برگشتی است، نتیجتا ممکن است اشتباه کرده و بازار تا مدت نسبتا زیادی در یک جهت حرکت کند.

    این اسیلاتور بر اساس رنج سقف تا کف در یک محدوده زمانی (در این مثال روزانه) عمل کرده اما تغییرات از یک کندل به کندل دیگر را در بر نمی‌گیرد.

    از تغییر قیمت بسته شدن (کلوز) تا قیمت بسته شدن (کلوز) بعدی استفاده می‌کند.

    4.8/5 - (17 امتیاز)
    https://irtrader.net/?p=3482
    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوک
    امیر پورتیمور
    از سال 1385 معامله زدن در بازارهای مالی بین الملل و فارکس را شروع کردم. در سال های ابتدایی با سرمایه کمی وارد بازار شدم و همانطور که پیش بینی می شد سرمایه را از دست دادم. ابتدا فکر کردم این صنعت چیزی جز قمار نیست اما به مرور متوجه شدم که با مطالعه، استفاده از فرصت ها، طمع نکردن و اندکی شانس می توان در فارکس به موفقیت رسید.
    مطالب بیشتر

    باکس دانلود

    نظرات

    0 نظر در مورد اسیلاتور چیست؟ نحوه استفاده از اسیلاتور در پایان روند

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.