جستجو
irtrader-logo.png

مقایسه اسکلپ تریدینگ یا سوئینگ تریدینگ

فهرست مطالب

اسکلپ تریدینگ یا سوئینگ تریدینگ؟ مقایسه کامل دو استراتژی محبوب در ترید

اسکلپ تریدینگ یا سوئینگ تریدینگ؟ مقایسه کامل دو استراتژی محبوب در ترید

در مقاله امروز از مجموعه مقالات معامله‌گر ایرانی، به بررسی تفاوت اسکالپ و سویینگ در بازار فارکس خواهیم پرداخت.

در انتخاب بین اسکالپ تریدینگ و سوئینگ تریدینگ، معیارهای اصلی شامل تحمل ریسک، میزان زمان در دسترس، سطح تجربه و اهداف مالی معامله‌گر است. اسکالپ با معاملات سریع و متعدد، برای افرادی مناسب است که به دنبال سودهای کوچک و مکرر بوده و توانایی نظارت مداوم و تصمیم‌گیری لحظه‌ای دارند. در مقابل، سوئینگ تریدینگ با تمرکز بر نوسانات بزرگ‌تر قیمت و نگه‌داری پوزیشن‌ها در بازه‌های زمانی طولانی‌تر، برای معامله‌گرانی که رویکردی آرام‌تر و زمان بیشتری برای تحلیل دارند، ایده‌آل است.

هر دو روش مزایا و چالش‌های خود را دارند و انتخاب نهایی به سبک معاملاتی و ترجیحات شخصی شما بستگی دارد.

سوئینگ چیست؟

سویینگ تریدینگ در فارکس عبارت است از باز نگه داشتن پوزیشن ها به مدت چند روز تا چند هفته، با هدف کسب سود از نوسانات کوتاه مدت تا میان مدت قیمت. معامله گران برای تصمیم گیری در این روش معاملاتی هم از تحلیل تکنیکال و هم از تحلیل بنیادی بهره می‌جویند.

از منظر تحلیل تکنیکال

معامله گران سویینگ نمودارها و الگوهای قیمتی را تحلیل می‌کنند و از اندیکاتورهایی نظیر میانگین متحرک، RSI و سطوح فیبوناچی برای شناسایی نقاط ورود و خروج خود استفاده می‌کنند. آن‌ها به دنبال پیدا کردن روندها برای گرفتن پوزیشن هستند.

اگر مفاهیمی همچون میانگین متحرک یا سطوح فیبوناچی آشنایی ندارید، به صفحه آموزش فارکس مراجعه فرمایید

از منظر تحلیل بنیادی

تحلیل بنیادی (فاندامنتال) عبارت است از بررسی شاخص‌های اقتصادی، رویدادهای ژئوپلیتیکی و سیاست‌های بانک مرکزی که می‌تواند بر ارزش پول کشورها تأثیر بگذارد. معامله گران سویینگ، خبرها، تغییرات نرخ بهره و آمار اقتصادی (همچون تولید ناخالص داخلی و نرخ اشتغال) را رصد می‌کنند تا بتوانند نوسانات بازار را پیش بینی کنند.

هدف معامله‌گران سویینگ از ترکیب دو تحلیل، شناسایی نقاط بهینه ورود است که با روندهای بزرگ همسو باشد و در عین حال ریسک را نیز به طور مؤثر مدیریت کنند. اینگونه آنها قادر خواهند بود سود حاصل از نوسانات قیمت را بدون نیاز به پایش مداوم بازار بدست آورند.

اسکالپ چیست؟

اسکالپ یکی از روش های معاملاتی محبوب در فارکس بوده که تمرکز آن بر کسب سودهای کوچک از معاملات متعدد در بازه‌های زمانی کوتاه (اغلب از ثانیه تا چند دقیقه) است. هدف اسکالپرها سود گرفتن از نوسانات جزئی بازار در جفت ارزهای با نقدشوندگی بالا است. اسکالپرها به سرعت وارد معامله و به سرعت هم از آن خارج می‌شوند.

از منظر تحلیل تکنیکال

اسکالپرها به شدت به اندیکاتورهای فارکس هم‌چون میانگین متحرک، باندهای بولینگر و سطوح حمایت/مقاومت متکی هستند تا اینگونه بتوانند نقاط ورود و خروج خود را شناسایی کنند.

تفاوت سوئینگ تریدینگ و اسکالپ تریدینگ

اسکالپ (Scalping) و سویینگ تریدینگ (Swing Trading) دو استراتژی معاملاتی برجسته در فارکس هستند که هر کدام ویژگی ها، بازه های زمانی و رویکردهای خاص خود را دارند. در زیر به تفاوت اسکالپ تریدینگ و سوئینگ تریدینگ اشاره داریم:

سرعت انجام معاملات

در روش معاملاتی اسکالپ سرعت انجام معاملات بالا بوده و در عرض چند ساعت ده ها یا صدها معامله انجام می‌دهند. این در حالیست که در روش معاملاتی سویینگ تریدینگ معاملات کند و آهسته بوده و هر چند روز یا چند هفته یک بار معامله انجام می‌شود.

تایم فریم معاملاتی

اسکالپ در تایم فریم های بسیار پایین انجام می‌شود: همچون 1 دقیقه و 5 دقیقه.

معاملات سویینگ اما در تایم فریم های بالاتر صورت می‌گیرند. در معاملات سویینگ پوزیشن ها چند روز تا چند هفته باز نگه داشته می‌شوند.

تایم فریم معاملاتی: تفاوت سوئینگ و اسکالپ تریدینگ

تایم فریم معاملاتی: تفاوت سوئینگ و اسکالپ تریدینگ

سود معاملات

در اسکالپ سودهای کوچک در هر معامله هدف قرار می‌گیرند، اغلب فقط در حد چند پیپ.

این در حالیست که در معاملات سویینگ روی نوسانات قیمتی بزرگتر هدف گذاری می‌شود و حد سودها می‌تواند از ده ها تا صدها پیپ در هر معامله متغیر باشد.

زمان درگیر شدن در معامله

معمولاً مدت باز نگه داشتن پوزیشن ها در روش معاملاتی اسکلپ از چند ثانیه تا چند دقیقه است.

معامله گران سویینگ در بازه زمانی طولانی تر (روزانه و هفتگی) سود شکار می‌کنند.

نحوه مطالعه چارت قیمت

روش معاملاتی اسکالپ اساساً بر تحلیل تکنیکال و نمودارهای کوتاه مدت (1 دقیقه و 5 دقیقه) متکی است. اسکالپرها از اندیکاتورهای تکنیکال برای تصمیم گیری سریع استفاده می‌کنند.

معاملات سویینگ هم از تحلیل تکنیکال استفاده می‌کند و هم بنیادی. معامله گران سویینگ ممکن است روندهای بزرگ بازار و مولفه های کلان اقتصادی را در نظر بگیرند.

هزینه معاملات

از آنجایی که در اسکالپ صدها سفارش در یک روز ارسال می‌شود، هزینه معاملات و کارمزد پرداختی بالاست. هر چه تعداد معاملات بیشتر باشد، کارمزد نیز بیشتر می‌شود و در نتیجه اسکالپ را به یک روش پر هزینه تبدیل می‌کند. معامله‌گران سویینگ متحمل هزینه‌های معاملاتی کمتری می‌شوند، زیرا آن‌ها تعداد کمی‌ سفارش را در یک بازه زمانی چند روزه یا چند هفته‌ای ارسال می‌کنند.

جهت بررسی اسپرد بروکرها، از صفحه اسپرد لحظه ای بروکرها دیدن فرمایید.

سطح استرس معاملات

روش اسکالپ به تمرکز زیاد و تصمیم گیری سریع نیاز دارد که می‌تواند از نظر ذهنی چالش بر انگیز باشد.

اما سویینگ تریدینگ استرس کمتری نسبت به اسکالپینگ دارد، زیرا معامله گران زمان بیشتری برای تحلیل بازار و تصمیم گیری دارند.

سطح تجربه معامله‌گر

روش اسکالپ نیاز به تحلیل تکنیکال پیشرفته و درک عمیق از پویایی بازار دارد. معاملات سویینگ معمولاً به مهارت‌های تحلیلی کمتری نیاز دارند. به طور کلی، اسکالپ مناسب معامله گران باتجربه تر و سویینگ تریدینگ مناسب معامله گران کم تجربه تر است.

اسکالپ بهتر است یا سوئینگ؟

پاسخ به این پرسش به سلیقه شخصی معامله گر، تحمل ریسک و سبک زندگی او بستگی دارد. اسکالپ برای معامله گرانی که می‌توانند زمان قابل توجهی را به رصد بازارها اختصاص دهند ایده آل است. هر چند در اسکالپ سودها زود زود می‌آیند اما به دلیل فراوانی معاملات و حاشیه سود پایین، اسکالپ به تمرکز زیاد، تصمیم گیری سریع و مدیریت ریسک دقیق نیاز دارد.

از سوی دیگر معاملات سویینگ برای کسانی مناسب است که رویکرد آرام‌تری را برای معامله زدن در بازار ترجیح می‌دهند. این‌گونه معامله گران می‌توانند روزها یا هفته‌ها پوزیشن های خود را باز نگه دارند و به دنبال شکار نوسانات بزرگ‌تر قیمت باشند. این استراتژی کسانی را که دارای شغل دوم هستند را نیز در برمی‌گیرد.

اگر از معاملات تند و سریع لذت می‌برید و می‌توانید استرس ناشی از آن را تحمل کنید، اسکالپ ممکن است گزینه بهتری باشد. اگر رویکرد منظم تر با معاملات کمتر را ترجیح می‌دهید و مایلید منتظر سودهای بزرگ بنشینید، معاملات سویینگ احتمالاً گزینه بهتری خواهد بود.

اسکالپ بهتر است یا سویینگ تریدینگ؟

اسکالپ بهتر است یا سویینگ تریدینگ؟

نکات مهم در انتخاب استراتژی معاملاتی

تا اینجا به بررسی تفاوت اسکالپ و سویینگ پرداختیم. اما پیش از انتخاب روش معاملاتی، معامله گر بهتر است موارد زیر را در نظر بگیرد:

  • اسکالپ نیاز به نظارت مداوم و تصمیم گیری سریع دارد، در حالی که معاملات سویینگ انعطاف پذیری بیشتر و نظارت کمتر را می‌طلبد.
  • استراتژی های مختلف ممکن است در شرایط مختلف بازار عملکرد بهتری داشته باشند. اسکالپ اغلب در بازارهای بی ثبات بهتر جواب می‌دهد، در حالی که معاملات سویینگ می‌تواند در بازارهای رونددار عملکرد بهتری داشته باشد.
  • معمولا با سرمایه های کوچک نیز می‌توان اسکالپ را شروع کرد و به سودهای کوچک رسید اما برای معاملات سویینگ با توجه به بازه های زمانی بلندمدت تر پیشنهاد می‌شود سرمایه بالاتری اختصاص داد.

سوالات متداول درباره اسکالپ و سوئینگ

ریسک اسکالپ کردن بیشتر است یا سوئینگ؟

اسکالپ معمولاً در مقایسه با معاملات سویینگ مستلزم ریسک بیشتری است. از سوی دیگر، در معاملات سویینگ پوزیشن ها برای دوره‌های طولانی‌تر حفظ کرد، که این به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا از نوسانات بازار رها شده و ریسک‌های مرتبط را کاهش دهند.

معامله‌گران سوئینگ از چه تحلیلی استفاده می‌کنند؟

معامله گران سویینگ هم از تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند و هم از تحلیل بنیادی. در تحلیل تکنیکال آنها روندهای بلند مدت تر و در تحلیل بنیادی، مولفه های کلان اقتصادی را بررسی می‌کنند.

سود کدام روش بیشتر است، اسکالپ یا سوئینگ؟

اسکالپ می‌تواند سود های سریع را از نوسانات کوچک قیمت به همراه داشته باشد، اما به تکرر معاملاتی بالا نیاز دارد. از سوی دیگر، معاملات سویینگ به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا از نوسانات بزرگ‌تر طی چند روز یا چند هفته سود ببرند.

5/5 - (1 امتیاز)

نظرات

0 نظر در مورد مقایسه اسکلپ تریدینگ یا سوئینگ تریدینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

آموزش پراپ تریدینگ، بهترین روش تامین سرمایه برای تریدرهای فارکس