آموزش صرافی والکس (Wallex) و ثبت نام با 5 درصد تخفیف کارمزد

128 بازدید

صرافی ارز دیجیتال والکس (Wallex)، یک پلتفرم معاملاتی آنلاین برای انجام معاملات و مبادلات ارز های دیجیتال است که توسط تیم والکس (شرکت خلق ثروت سرزمین پارسه) بنیان گذاری شده است. اعضای تیم والکس متشکل از دانشجویان نخبه دانشگاه های مطرح تهران هستند که هویت و رزومه روشنی دارند و علاوه بر فعالیت در بازار کریپتوکارنسی، هر کدام در زمینه های مختلف مانند برنامه نویسی، مالی، مدیریت و امنیت متخصص اند.

پلتفرم معاملاتی والکس، با توجه به محدودیت ها و مشکلات زیادی که صرافی های معتبر خارجی به کاربران ایرانی تحمیل می‌کنند و همچنین بهینه و به صرفه نبودن پلتفرم های ایرانی، سعی کرده است با طراحی و ساخت یک پلتفرم پیشرفته، ابزار های مورد نیاز را برای کاربران فراهم کرده و معامله گری و سرمایه گذاری در بازار ارز های دیجیتال را برای ایرانیان تسهیل کند. این پلتفرم امکانات زیادی از جمله انواع سفارشات، امکان معامله بر روی انواع نماد ها، بات های معامله گر و غیره را در اختیار معامله گر قرار می‌دهد که در این مقاله به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

همانطور که انتظار می‌رود، صرافی والکس برای تامین امنیت دارایی ها و اطلاعات کاربرانِ خود، تدابیر گسترده ای اندیشیده است بدین ترتیب در این صرافی، سرقت اطلاعات هویتی کاربران به لطفِ استفاده از تکنولوژیِ رمزنگاری، غیر ممکن است. همچنین دارایی کاربران در ولت های سخت افزاری و آفلاین نگه داری می‌شود که از امنیت بسیار بالایی برخوردار اند.

اگر به بازار های مالی فارکس علاقه مندید، مقاله فارکس فکتوری فارسی در سایت تریدر ایرانی را از دست ندهید.

نمایی از صفحه نخست صزافی والکس (Wallex)

صرافی ارز دیجیتال VS بروکر فارکس:

امروزه معامله گرانِ ارز دیجیتال برای انجام معاملات خود، علاوه بر صرافی ها می‌توانند از بروکر های فارکس نیز استفاده نمایند. این قابلیت بیشتر برای افرادی فراهم شده است که تعصب خاصی روی یک بازار مالی نداشته و قصد دارند گاهی در کنار نماد های فارکس، روی بازار رمز ارز ها هم فعالیت کنند. نکته مهمی که یک تریدر باید در انتخاب میان صرافی و بروکر در نظر بگیرد، هزینه هایی است که باید برای انجام معاملات پرداخت کند. این هزینه ها در صرافی ها شامل کارمزد معاملاتی و در بروکر ها شامل اسپرد و کمیسیون می‌باشند. در اغلب بروکر ها، تنوع ارز های دیجیتالِ قابل معامله نسبت به صرافی ها کمتر است. آنها معمولا امکان انجام معامله روی اصلی ترین و محبوب ترین ارز های دیجیتال مانند بیتکوین و اتریوم را ایجاد می‌کنند. در عوض هزینه خرید و فروش ارز های دیجیتال ‌می‌تواند در بروکر ها پایین تر باشد و این ویژگی برای معامله گران کوتاه مدت مطلوب است. از طرفی دیگر برای افرادی که قصد سرمایه گذاری بلند مدت بر روی ارز های دیجیال خود دارند، استفاده از بروکر ها توصیه نمی‌شود. چرا که بروکر ها برای نگهداری دارایی، از کاربر بهره شبانه (Swap) دریافت می‌کنند اما در صرافی ها چنین هزینه ای پرداخت نمی‌شود.

یکی از شباهت های بازار ارز دیجیتال و بازار فارکس این است که اخبار و گزارشات اقتصادی جهان، بر هر دو بازار تاثیر می‌گذارد. بنابراین لازم است که افراد فعال در این بازار ها، همواره گوشه چشمی به داده و اخبار اقتصادی داشته باشند. در این راستا، سایت تریدر ایرانی در صفحه فارکس فکتوری فارسی، امکان مشاهده و بررسی داده های اقتصادی را فراهم کرده است.

 

قوانین استفاده از صرافی والکس:

یکی از مهمترین کار هایی که معامله گر باید پیش از انتخاب پلتفرم معاملاتی خود انجام دهد، مطالعه قوانین و چارچوب هایی است که یک صرافی برای کاربران خود تعیین نموده است. صرافی والکس در صفحه قوانین خود، به روشنی اصول و قواعد استفاده از این پلتفرم را شرح داده است که در ادامه، به مهمترین موارد آن اشاره خواهیم کرد.

  • این پلتفرم  به افراد حقیقی و حقوقی اجازه افتتاح حساب کاربری می‌دهد.
  • کاربر برای استفاده از این پلتفرم حداقل می‌بایست 18 سال داشته باشد.
  • احراز هویت برای تمامی کاربران الزامی است و هر شخص صرفا می‌تواند یک حساب کاربری داشته باشد.
  • در صورت تغییر رمز عبور، برداشت از حساب تا 24 ساعت امکان پذیر نخواهد بود.
  • حداقل حجم معامله در والکس 100 هزار تومان می‌باشد.
  • پس از افتتاح حساب و اولین واریز (ریال یا رمز ارز)، کاربر تا 72 ساعت مجاز به برداشت دارایی نیست. (صرفا یکبار پس از اولین واریز ریالی و یکبار پس از اولین واریز رمز ارز)
  • والکس هیچ گونه مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از انجام معاملات توسط کاربر، ندارد.

احراز هویت در صرافی والکس:

در پلتفرم معاملاتی والکس، احراز هویت کاربران در سه سطح انجام می‌شود که هر سطح به مدارک و مستندات متفاوتی نیاز دارد. سطوح مختلف احراز هویت امکانات و محدودیت های متفاوتی را برای کاربر اعمال می‌کند. در جدول زیر، ملزومات احراز هویت برای هر سطح ذکر شده است.

سطوح احراز هویت سطح صفر سطح یک سطح دو
شماره موبایل تایید شده و پسورد
اطلاعات هویتی کارت ملی که با شماره تلفن تطبیق داده شده
آپلود عکس کارت ملی
عکس یا ویدئو احراز هویت + متن خوداظهاری
اطلاعات بانکی تایید شده

همچنین در جدول زیر امکانات هر کدام از سطوح احراز هویت بیان شده اند.

سطوح احراز هویت سطح صفر سطح یک سطح دو
امکان مشاهده بازار
امکان واریز رمزارز به‌صورت نامحدود
امکان مبادله در بازارهای رمزارز به رمزارز و رمزارز به ریال به‌صورت نامحدود برای کاربران
برداشت رمز ارز به صورت نامحدود
واریز ریالی (از طریق درگاه پرداخت) تا سقف بیست میلون تومان تا سقف بیست میلیون تومان
واریز ریالی (با شناسه واریز)
برداشت ریالی

جهت دسترسی به بخش احراز هویت در صرافی والکس، مطابق تصویر زیر در بالای صفحه نخست، به بخش مشخص شده مراجعه کرده و روی احراز هویت کلیک کنید. سپس با توجه به راهنمایی های سایت، مراحل را پشت سر گذاشته و تا سطح مورد نظر هویت خود را احراز کنید.

بخش احراز هویت در صرافی والکس

کارمزد معاملات در صرافی Wallex:

در پلتفرم معاملاتی والکس، از هر دو طرفِ معامله، کارمزد دریافت می‌شود و مقدار این کارمزد بستگی به حجم معاملاتِ کاربر در سی روز گذشته دارد. حداقل کارمزد معاملات 0.1 درصد از حجم معامله و حد اکثر  0.35 درصد است. هر چه حجم معاملات بیشتر باشد، کارمزد دریافتی توسط صرافی کمتر می‌باشد. همچنین کارمزد ها برای جفت ارز هایی که پایه آن تومان است (مانند جفت ارز  BTCTMN) گران تر از کارمزدِ جفت ارز ها با پایه تتر می‌باشند (مانند BTCUSDT). در جدول های زیر، جزئیات کاملی از کارمزد دریافتی صرافی والکس در شرایط مختلف ارائه شده است.

جفت ارز ها با پایه تومان
مقدار حجم معامله در 30 روز اخیر کارمزد معامله
0 تا 10 میلیون تومان 0.35%
10 تا 50 میلیون تومان 0.30%
50 تا 100 میلیون تومان 0.25%
100 میلیون تا 1 میلیارد تومان 0.20%
1 تا 3 میلیارد تومان میکر 0.17% | تیکر 0.18%
3 تا 10 میلیارد تومان میکر 0.14% | تیکر 0.17%
10 تا 20 میلیارد تومان میکر 0.12% | تیکر 0.16%
بیشتر از 20 میلیارد تومان میکر 0.10% | تیکر 0.15%
جفت ارز ها با پایه تتر
0 تا 20 هزار تتر 0.20%
20 هزار تا 200 هزار تتر میکر 0.15% | تیکر 0.17%
بیشتر از ۲۰۰ هزار تتر میکر 0.13% | تیکر 0.15%

لازم به ذکر است که منظور از تیکر (Taker)، سفارش خرید و فروش در لحظه و در قیمت فعلی بازار است که به آن (Market Order) می‌گویند. از طرفی دیگر میکر (Maker)، به سفارشاتی اطلاق می‌شوند که در قیمت فعلی بازار انجام نمی‌پذیرد و در لیست انتظار است. (مانند سفارش Limit)

امکانات صرافی والکس:

برای یک معامله گر ارز های دیجیتال، انتخاب صرافی بسیار مهم و حیاتی است. یک صرافی می‌بایست با ارائه ابزار های متنوع به کاربر، روند معامله گری را برای تریدر آسان و لذت بخش نماید. همچنین رابط کاربری یک صرافی آنلاین می‌بایست به گونه ای طراحی شود که استفاده از آن برای معامله گر ساده و روان باشد تا لازم نباشد که او وقت زیادی را صرف پیدا کردن ابزار و بخش های مورد نظر کرده و تمرکز خود را به چیزی به غیر از معامله معطوف کند.

صرافی آنلاین والکس علاوه بر آن که امکانات فراوانی را در اختیار معامله گر قرار می‌دهد و نیاز های او را برطرف می‌سازد، دارای یک محیط کاربری ساده و آسان است که در آن هر ابزاری که معامله گر به آن احتیاج دارد در دسترس است. در ادامه به معرفی و آموزش ابزار ها و امکانات این صرافی می‌پردازیم.

واریز و برداشت در صرافی والکس:

مانند صرافی های دیگر، کاربر در والکس می‌تواند تومان یا ارز دیجیتال مورد نظر را به حساب صرافی واریز یا از آن برداشت کند. 

جهت واریز تومان به حساب کاربری صرافی والکس، مطابق تصویر زیر، در بالای صفحه نخست وبسایت روی آیکون کیف پول کلیک نموده و پس از آن به بخش واریزِ تومان مراجعه کنید.

واریز تومان به حساب کاربری والکس

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید برای واریز تومان، دو گزینه وجود دارد. اگر مبلغ مدنظر شما حداکثر 25 میلیون تومان باشد، می‌توانید از طریق درگاه بانکی واریز خود را انجام دهید در غیر این صورت می‌بایست در بخش واریز با شناسه، تراکنش خود را از طریق ساتنا، پایا و یا حساب به حساب (بانک ملت) انجام داده و شناسه واریز خود را نیز ثبت کنید. 

واریز تومان به حساب پلتفرم معاملاتی والکس

کاربر در همین قسمت می‌تواند به انواع دیگر واریز و برداشت دسترسی داشته باشد. اگر قصد دارید از یک کیف پول یا صرافی های دیگر، ارز دیجیتال مد نظرتان را به حساب والکس خود منتقل کنید، می‌بایست به بخش واریز کوین مراجعه نمایید. سپس همانطور که در تصویر زیر نمایش داده شده، ارز دیجیتال و شبکه (Blockchain) مورد نظر خود را انتخاب کرده و آدرس کیف پول مقصد را که در سمت راست تصویر نمایش داده شده، کپی کنید. سپس به کیف پول یا صرافی مبدا مراجعه کرده و دارایی خود را به مقصدِ این آدرس، برداشت نمایید.

واریز کوین در صرافی والکس

همچنین کاربر می‌تواند برای برداشت تومان و ارز دیجیتال، از منوی سمت راست به بخش برداشت مراجعه کرده و دارایی های مختلف خود را به حساب بانکی، کیف پول یا صرافی های دیگر منتقل کند.

برداشتتومان و ارز دیجیتال از صرافی والکس

انجام معاملات خرید و فروش در صرافی والکس:

پس از آنکه حساب کاربری خود را در صرافی والکس افتتاح کردیم، مراحل احراز هویت را پشت سر گذاشتیم و دارایی های خود را به این پلتفرم منتقل نمودیم، وقت آن فرارسیده است که کمی معامله انجام بدهیم! برای اینکار می‌بایست از بخش معامله وارد قسمت معامله پیشرفته شویم تا به تمام ابزار مورد نیاز برای انجام معاملات دسترسی داشته باشیم. لازم به ذکر است که اگر می‌خواهید با استفاده از سفارشات لحظه ای و در قیمت فعلی بازار خرید و فروش کنید، می‌توانید به جای مراجعه به بخش معامله پیشرفته، روی خرید و فروش آنی کلیک کنید اما در قسمت پیشرفته، همه انواع سفارشات در دسترس خواهد بود. بنابراین صرفا به توضیح این بخش خواهیم پرداخت.

بخش معامله در صرافی والکس

در صفحه باز شده، بخش های مختلفی وجود دارند که به توضیح آن خواهیم پرداخت. چیدمان این بخش ها به دو نوع کلاسیک و پیشرفته تقسیم می‌شوند که کاربر می‌تواند در بالای سمت چپ صفحه، نوع مورد نظر خود را انتخاب نماید. در این مقاله، ما برای توضیح بخش های مختلف، از چیدمان پیشرفته استفاده نموده ایم.

نمایی از بخش معامله در والکس

سفارشات ثبت شده در بازار (Order Book):

در این بخش (بخش قرمز رنگ 1) سفارشات ثبت شده توسط معامله گران در قیمت ها و حجم های مختلف مشاهده می‌شوند. در قسمت پایینی سفارش های خرید لیست شده اند که مربوط به خریدارانی است که تمایل دارند دارایی را در قیمت پایین تری بخرند و بلعکس در قسمت بالایی سفارشات فروشندگان (سفارشات فروش در قیمت های بالاتر از قیمت فعلی) ثبت شده است. در قسمت مرکزی، قیمت فعلی دارایی قابل مشاهده است. هر چه سفارشات خرید و فروش به مرکز نزیک تر باشند، فاصله کمتری با قیمت فعلی دارند بنابراین هر چه از مرکز بالاتر یا پایین تر می‌رویم فاصله قیمت سفارش های ثبت شده با قیمت فعلی بیشتر می‌شود.

نمودار قیمت (Chart):

در این قسمت (آبی رنگ 2) کاربر به نمودار قیمت دسترسی دارد. این قابلیت، سرعت عمل معامله گر را تا حد زیادی افزایش می‌دهد چرا که او دیگر نیازی به استفاده از پلتفرم های دیگر ندارد و در کنارِ امکاناتِ سفارش گذاری، می‌تواند چارت را نیز در اختیار داشته باشد و تغییرات قیمت را در آن مطالعه نماید. البته این نمودار همان نمودار تریدینگ ویو می‌باشد که به صورت API در این پلتفرم اضافه شده است.

انواع سفارشات (Orders):

در این بخش (قسمت سبز رنگ 3) کاربر می‌تواند سفارش های خرید و فروش خود را ثبت نماید. در صرافی ارز دیجیتال والکس، چهار نوع سفارش خرید و فروش برای کاربر در نظر گرفته شده است که شامل سفارشات قیمت ثابت (Limit Order)، قیمت بازار (Market Order)، حد ضرر (Stop Limit) و حد ضرر با قیمت بازار (Stop Market) می‌باشد. در ادامه به بررسی هر کدام از انواع سفارشات خواهیم پرداخت.

سفارش قیمت ثابت (Limit Order):

در این نوع سفارش، خریدار قیمتی پایین تر از قیمت فعلی و فروشنده قیمتی بالا تر از قیمت فعلی را برای انجام معامله بر می‌گزیند. این سفارش اینگونه عمل می‌کند که اگر قیمت بازار به قیمتِ مشخص شده توسط معامله گر برسد، سفارش فعال شده و به بهترین قیمت ممکن معامله انجام می‌شود. (معمولا قیمتی که در آن معامله انجام می‌شود، تفاوت ناچیزی به قیمت مشخص شده توسط معامله گر دارد )

سفارشات خرید و فروشش قیمت ثابت در والکس

به عنوان مثال  در تصویر بالا قیمت فعلی بیتکوین در بازار برابر با 34222 تتر است. فرض کنید می‌خواهیم در قیمت 33000 تتر، 2 بیتکوین خریداری کنیم. (سمت راست تصویر) با ثبت این سفارش و کلیک بر روی خرید، در واقع از صرافی میخواهیم که وقتی قیمت بیتکوین به 33000 دلار رسید، به بهترین قیمت ممکن 2 بیتکوین برایم بخر! 

متقابلا در سمت چپ تصویر با کلیک بر روی فروش از صرافی خواسته ایم که اگر قیمت بیتکوین به 35000 دلار رسید، دو عدد از بیتکوین هایم را به بهترین قیمت بفروش!

سفارش قیمت بازار (Market Order):

در این نوع سفارش، دارایی مورد نظر را اکنون و در قیمت فعلی بازار خرید و فروش می‌کنیم. این نوع سفارش، بلافاصله پس از ثبت، به قسمت های مرکزی Order Book اضافه شده و سریعا به اصطلاح پُر (Fill) می‌شود.

سفارشات خرید و فروش در قیمت بازار در پلتفرم والکس

در قسمت راست تصویر بالا، با کلیک کردن بر روی خرید، از صرافی می‌خواهیم که همین حالا در قیمت فعلی، 2 بیتکوین برایم بخر و بلعکس با کلیک کردن روی فروش، به صرافی دستور را داده ایم که همین حالا 2 عدد از بیتکوین هایم را به فروش برسان.

سفارش حد ضرر (Stop Limit):

در این نوع سفارش، خریدار تمایل دارد تا با قیمتی بالاتر از قیمت فعلی دارایی مورد نظر خود را خریداری کند و بلعکس فروشنده قصد دارد ارز دیجیتال خود را در قیمت پایین تری بفروشد. خریدار زمانی از این نوع سفارش استفاده خواهد کرد که معتقد باشد که بالاتر رفتن قیمت از یک سطح، موجب شروع یک روند صعودی خواهد شد. همچنین اگر معامله گر یک معامله فروش اهرم دار باز کرده باشد، از این نوع سفارش (سفارش حد ضرر خرید) می‌تواند به عنوان حد ضرر معامله اول استفاده نماید که اگر بازار خلاف جهت پیشبینی پیش رفت، بیش از اندازه مشخص شده ضرر نکند. 

متقابلا فروشنده زمانی از این نوع سفارش استفاده خواهد کرد که از نظر او اگر قیمت از یک سطح پایین تر رود، احتمالا یک روند نزولی ایجاد می‌شود و در یک معامله اهرم دار می‌توان از این وضعیت سود کسب کرد همچنین اگر کاربر یک معامله خرید باز کرده باشد، می‌تواند از این نوع سفارش به عنوان حد ضرر استفاده کند.

سفارشات حد ضرر در صرافی آنلاین فارکس

این نوع سفارش دارای سه پارامتر قیمت توقف (Stop Price)، قیمت خرید (یا فروش)  و مقدار خرید (یا فروش) است. به تصویر بالا توجه کنید. فرض کنید قیمت فعلی بازار 34000 تتر است. در این شرایط در بخش سمت راست با کلیک بر روی خرید از والکس درخواست می‌کنیم که هر گاه قیمت بازار به قیمت توقف (34500) رسید، دو بیتکوین به قیمت 34501 تتر برایم بخر. معمولا قیمت خرید را کمی بالاتر از قیمت توقف در نظر می‌گیریم که پس از فعال شدن سفارش، معامله به سرعت انجام شود و بازار سفارشمان را جا نگذارد.

همچنین در سمت چپ تصویر با کلیک بر روی فروش این دستور را به پلتفرم معاملاتی والکس می‌دهیم که هر گاه قیمت بازار به 33500 تتر رسید، 2 عدد از بیتکوین هایم را به قیمت 33499 تتر بفروش.

سفارش حد ضرر با قیمت بازار (Stop Market):

این نوع سفارش کاملا مشابه سفارش حد ضرر که در بخش قبل توضیح دادیم، می‌باشد . تنها تفاوتی که وجود دارد، این است که در این نوع سفارش، از قیمت توقف استفاده نمی‌شود. به تصویر زیر توجه کنید.

سفارشات خرید و فروش حد ضرر با قیمت بازار

این نوع سفارش دارای دو پارامتر است که شامل قیمت توقف و مقدار معامله می‌شود.  با کلیک بر روی خرید، هر گاه قیمت بازار به قیمت توقف (35000) رسید صرافی به بهترین قیمت ممکن 2 بیتکوین خریداری می‌کند. (توجه داشته باشید که قیمت توقف می‌بایست از قیمت فعلی بیشتر باشد).

در قسمت سمت چپ با کلیک بر روی فروش، هرگاه قیمت بازار به قیمت توقف (34000 تتر) برسد، 2 عدد از بیتکوین هایمان در بهترین قیمت ممکن به فروش می‌رسند. (توجه داشته باشیم که قیمت توقف می‌بایست از قیمت فعلی بازار پایین تر باشد)

جستجوی بازار:

در این قسمت (بخش نارنجی رنگ 4) کاربر می‌تواند جفت ارز مورد نظر برای معامله را یافته و با کلیک روی آن، چارت و اطلاعات قیمتی در صفحه ظاهر می‌شوند.

جستجو ارز های دیجیتال مورد نظز در والکس

برای یافتن جفت ارز های مورد نظر در نوار جستجوی این بخش، نام یا نماد آن ارز را به زبان فارسی یا انگلیسی تایپ کرده و در نتیاج یافت شده در زیر صفحه روی آن کلیک کنید.

همچنین در پایین این بخش می‌توان لیستی از معاملات انجام شده اخیر را مشاهده کرد.

لیست معاملات انجام شده اخیر در صرافی والکس

بات های معامله گر:

یکی از ویژگی های منحصر به فرد پلتفرم معاملاتی واکس این است که در آن انواع و اقسام ربات های معامله گر با استراتژی های مختلف برای استفاده کاربر در دسترس است. والکس اولین پلتفرمی است که چنین امکانی را برای کاربر فراهم نموده است. این بات ها بر اساس استراتژی های مختلفی که برای آنها تعریف شده، به جای تریدر روی بازار رمزارز ها فعالیت کرده و با دارایی که در اختیار آنها قرار داده می‌شود، معاملات را انجام می‌دهند. لازم به ذکر است که استفاده از این بات ها برای کاربر رایگان می‌باشدبرای دسترسی به بات های معامله گر در صرافی والکس از بالای صفحه نخست، به بخش بات معامله گر مراجعه نموده و روی داشبورد کلیک کنید.

بات های معامله گر

در صفحه بازشده، انواع بات ها با نام ها و استراتژی های مختلف به همراه اطلاعات و جزئیات مربوط به هر کدام، لیست شده است. بات های معامله گر والکس شامل اسپات گرید (Spot Grid)، مارجین گرید (Margin Grid)، مارتینگل (Martingale) ، اینفینیتی گرید (Infinity Grid) و اسمارت ریبلنس (Smart Rebalance) هسنتد که با کلیک بر روی هر کدام می‌توانید ویدیو آموزشی مربوط به آن بات را تماشا کرده و اقدام به ساخت و استفاده از آن نمایید.

انواع بات های معامله گر در پلتفرم معاملاتی والکس

لازم به ذکر است که اصطلاخ APR که با رنگ سبز در زیر هر بات نمایش داده شده است، مخفف Annual Percentage Rate است. این عدد نشان دهنده این است که اگر بازدهی ربات به مدت یکسال ثابت باقی بماند، پس از این مدت چقدر می‌تواند سود کسب کند. نکته قابل توجه این است که عملکرد ربات ها در زمان های مختلف می‌تواند متفاوت باشد و این عدد صرفا یک داده آماری است.

سکوی معامله:

از دیگر امکانات این صرافی می‌توان به امکان استفاده از اهرم اشاره کرد.  پلتفرم والکس، یکی از معدود صرافی های ایرانی است که این قابلیت را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. معامله گر در صورت داشتن شرایط لازم و پرداخت کمی کارمزد، می‌تواند از طرح های مختلف ارائه شده جهت افزایش سرمایه استفاده نموده و با اعتباری که از والکس دریافت می‌کند، معاملات خود را انجام دهد. البته بدیهی است که این پلتفرم در ضرر های معامله گر شریک نخواهد بود و کاربر حداکثر می‌تواند به اندازه دارایی های خود در بازار متحمل ضرر شود. توصیه می‌شود کاربر قبل از فعال سازی هر طرح توضیحات و قوانین مربوط به هر کدام را با دقت مطالعه کند تا از ضرر ها و خسارات احتمالی پیشاپیش جلوگیری شود.

برای مطالعه و فعال سازی طرح های معاملات اهرم دار در صرافی آنلاین والکس، از بالای صفحه نخست به بخش سکوی معامله مراجعه نمایید.

طرح های اعتباری برای انجام معاملات اهرم دار

جمع بندی:

صرافی والکس به عنوان یک پلتفرم معاملاتی ایرانی، بخش زیادی از نیاز های یک معامله گر را برطرف نموده و محیط کاربری مناسبی را به تریدر ارائه می‌دهد. اگرچه ممکن است این پلتفرم در مقایسه با صرافی های خارجی از امکانات کمتری برخوردار باشد اما اگر قصد دارید یک صرافی ایرانی را برای انجام معاملات خود انتخاب کنید، والکس یکی از بهترین ها می‌باشد.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
https://irtrader.net/?p=15113
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
تیم تولید محتوا
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد آموزش صرافی والکس (Wallex) و ثبت نام با 5 درصد تخفیف کارمزد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.