5 دلیل اصلی که چرا معامله گران در معاملات ضرر می دهند

383 بازدید

دلایل ضرر در معاملات

گفته می شود که شانس همیشه سود کردن و موفقیت مداوم در بازار فارکس بسیار اندک است! می گویند بیش از 90 درصد معامله گران با شکست روبرو می شوند.

در مقاله امروز پنج دلیل رایج که چرا معمولا چنین اتفاقی می افتد ارائه می گردد:

 

آنها اندیکاتور های کلیدی، اعداد کلیدی، زمان های مطلوب معامله و ساز و کار بازار را درک نمی کنند.

 

آیا بدون اینکه نحوه استفاده از سلاح ها را بلد باشید یا بدون اینکه حریف خود را بشناسید، وارد میدان جنگ می شوید؟ وقتی شما سفارشی را در سیستم قرار می دهید، شاید بتوان گفت به معنای واقعی کلمه در برابر بزرگترین و کاربلدترین فعالان این صنعت شروع به جنگیدن می کنید.

بسیاری از معامله گران حرفه ای فارکس نه تنها فوق العاده باهوش بوده و همه فن حریف هستند، بلکه پول دار و ثروتمند نیز هستند. این بدان معنا نیست که شما، پسر بابا یا دختر خوب، نمی توانید برنده شوید.

این فقط بدان معناست که شما باید تعلیم و آموزش ببینید و برای انجام نبرد آماده شوید. اسکندر توانست سپاه داریوش را شکست دهد، چون آماده بود. برخی ممکن است با خود فکر کنند که هزینه آموزش بسیار بالا است. اما بدانید هزینه جهل و نادانی بسیار گزاف تر است.

 

آنها روش و تحلیل معاملاتی معتبر و امتحان پس داده ندارند.

 

بدون داشتن یک استراتژی یا روش معاملاتی مطمئن و معتبر، محکوم به شکست هستید. پس از یک سلسله ضرر و شکست، عاقبت بازی را ترک می کنید. اما امید هست.

ضرر در معامله

با آموزش صحیح و مناسب، داشتن یک روش عملی که جواب می دهد، تعادل روانی و نیز پشتکار، می توان به موفقیت رسید.

با آزمایش روی جفت ارزهای مختلف، سشن های معاملاتی مختلف، بازه های زمانی و اندیکاتور های مختلف کار را شروع کنید و دقیقا برای خود مشخص کنید که کدام یک برای شما جواب می دهد.

روی ایجاد سیستم معاملاتی خود و عقب و جلو کردن مولفه های سیستم معاملاتی خود کار کنید تا سودآوری خود را بیشتر کنید. روی اعداد تمرکز کنید و روش خود را طوری میزان کنید که بتوانید به حداکثر سوددهی برسید. این کار ممکن است زمان بر باشد، اما استفاده از یک روش معاملاتی که به آن اعتماد دارید می تواند تا حد زیادی در کاهش نگرانی و استرس هنگام معامله موثر واقع شود.

 

آنها در هر معامله بیش از حد ریسک می کنند.

 

یک فرد به اصطلاح معامله گر که البته بیشتر ادعای معامله گری دارد 10 درصد یا بیشتر از حساب معاملاتی خود را در فقط یک معامله ریسک می کند. چنین چیزی مشکل ساز است زیرا وقتی نگران کسب درآمد هستید، نمی توانید روی روند معاملاتی خود تمرکز کنید. در نهایت شما بر سود یا زیان خود تمرکز خواهید کرد.

معامله گران همیشه سودآور ریسک های معامله را درک کرده و پیش از اینکه به سود فکر کنند، ابتدا آنها را مدیریت می کنند. آنها می دانند چگونه سایز پوزیشن خود را محاسبه کنند. آنها معامله ای که مستلزم به ریسک بیش از حد باشد، را نمی گیرند.

اینگونه آنها قدرت و بنیه لازم را خواهند داشت که آرامش خود را حفظ کرده و تصمیمات منطقی بگیرند، حتی اگر چندین معامله متوالی را با ضرر پشت سر گذارند.

 

آنها بلحاظ روانی آمادگی ندارند.

 

روانشناسی معاملات بخش بزرگی از معامله گری است و بیشتر مردم از نظر روانی آمادگی ندارند. وقتی حرف از پول است، ترس، طمع و سایر احساسات و عواطف معامله کردن را بسیار سخت و مشکل می سازد.

اطمینان حاصل کنید که جنبه های عاطفی و احساسی معاملات را درک می کنید و پیش از ریسک کردن با پول حاصل از دسترنج خود، آماده کنترل کردن آنها هستید.

 

شانس در آن روز با آنها یار نیست.

 

گاهی اوقات ، عواملی خارج از کنترل شما وجود دارد. شما ممکن است میلیاردها ساعت صرف آماده شدن برای یک معامله کنید و بعد یک مداخله ناگهانی ارزی، سقوط ناگهانی تمامی بازارها، هنگ کردن نرم افزار معاملاتی یا وقوع یک بلای طبیعی، می تواند ورق را به کلی به ضرر شما برگرداند.

مشکلی نیست. همه اینها بخشی از هر کسب و کار است. اگر ریسک خود را مدیریت کنید، می توانید ضررها را به یک روز بد ربط دهید و فردا دوباره شروع کنید.

و این بود فهرست من! موردی را از قلم انداختم؟ دلیل اصلی شما برای ضرر در معاملات چیست؟ می توانید دلایل خود را با گذاشتن کامنت در زیر این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

دیگر مقلات ما

الپاری

روبو فارکس

اموزش فارکس

امارکتس

ارانته

فیبوگروپ

فارکس فکتوری

3.7/5 - (4 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=5078
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی
حدود 15 سال است که در بازار فارکس فعالیت دارم و درآمد اول من هست. معامله گری در فارکس یکی از شغلهای پر ریسک و پر خطر هست که بدون علم و دانش فقط یک قمار سراسر ضرر خواهد بود.
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد 5 دلیل اصلی که چرا معامله گران در معاملات ضرر می دهند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

رتبه بندی بهترین بروکرهای فارکس در سال 1402