پردازش انبوهی از اطلاعات بازار و تصمیم گیری سریع بر اساس آن می تواند برای بسیاری از ما یک چالش باشد.
تصور کنید که باید نتایج یک گزارش اقتصادی، جزئیات بنیادی مستتر آن، نحوه تفسیر داده ها توسط تحلیلگران و واکنش بازارها به آن را به دقت بررسی کنید.. بعلاوه انبوهی از اطلاعات دیگر همچون الگوهای قیمتی، نقاط برگشت، و اندیکاتورهای تکنیکال تا بتوانیم در عرض چند دقیقه یا حتی چند ثانیه به یک تصمیم معاملاتی سریع برسیم!
اگر با خواندن پاراگراف قبلی نفستان بند آمد، بدانید که مغز شما هنگام پردازش اطلاعات زیادی، دقیقاً به همین شکل عمل می کند.
سر و کله زدن با حجم زیادی از اطلاعات و فشار روزانه می تواند منجر به عارضه “فلج تحلیل” شود که می تواند تصمیم گیری را مختل کند.
به عبارت دیگر، اطلاعات بیش از حد می تواند برای برخی از معامله گران خسته کننده باشد، به حدی که آنها را از تصمیم گیری معاملاتی منصرف کند. مثل مرورگری که در آن 200 تب باز می کنید و ناگهان هنگ می کند!
وقتی در چنین موقعیتی قرار گرفتید، یک گام به عقب بردارید و به خود یادآوری کنید که فقط باید روی اطلاعات مهم تمرکز کنید.
البته، گفتن اینکه کدام بخش از اطلاعات مهم است و کدام بخش مهم نیست آسان است، مهم انجامش است! و برای تقویت این مهارت نیاز به تجربه است.
یک راه خوب برای پیچیده نکردن مباحث، فیلتر کردن داده ها و منابع خبری معتبر است. اینگونه که منابع خبری معتبر را از وبلاگ های مخاطب محور یا نظرات رسانه های اجتماعی متمایز سازیم.
البته منظور ما این نیست که محتوای گروه دوم غیرقابل اعتماد است، اما باید سعی کنید به جای اینکه تحت تأثیر نظرات دیگران قرار بگیرید، افکار خود را بر اساس آمار و داده های موثق ست کنید.
همچنین، به خاطر داشته باشید که عناوین بسیاری از مقالات ممکن است طعمه باشد، که عمدتاً برای جلب توجه است و نه انتقال آمار و داده های بی طرفانه.
هر چند کلیک کردن روی لینک هایی که توجه شما را فورا به خود جلب می کند هیچ اشکالی ندارد، اما به درک شما و اینکه چگونه ممکن است آنها منجر به معاملات هیجانی (و نه منطقی) شوند کمک می کند. خط به خط مقاله را بخوانید تا اینگونه نباشد که فقط به سرفصل ها واکنش نشان دهید!
نظرات
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.