irtrader-logo.png

معامله با سه تایم فریم

2250 بازدید

ترکیب تایم فریم ها

در مقاله امروز از مجموعه مقالات آموزش فارکس، فصد داریم از مزایای تحلیل با استفاده از سه تایم فریم با شما سخن گوییم.

اینجا در آموزشگاه سایت، ما ترجیح می دهیم از سه چارچوب زمانی یا تایم فریم استفاده کنیم.

احساس می کنیم استفاده از سه تایم فریم بیشترین انعطاف را به ما می دهد، زیرا اینگونه می توانیم روند های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت را رمزگشایی کنیم.

اختلال تایم فریمی

 

روند اصلی را تعیین کنید

 

بزرگترین چارچوب زمانی را روند اصلی خود در نظر می گیریم – این تایم فریم، تصویر کلی از جفت ارزی که می خواهیم معامله کنیم را به ما نشان می دهد.

به عنوان مثال، در نمودار روزانه، EUR/USD بالاتر از 200 SMA دارد معامله می شود. یعنی به شما می گوید که روند اصلی صعودی است.

 

سوگیری فعلی بازار را تعیین کنید

 

چارچوب زمانی بعدی کوچک تر همان چیزی است که ما در حالت عادی به آن نگاه می کنیم، و این به ما سیگنال تمایل یا سوگیری خرید یا فروش برای میان مدت را می دهد.

در زیر یک نمودار 4 ساعته آورده شده است و مشخص است که EUR/USD همچنان دارای یک تمایل یا شیب صعودی است.

سوگیری خرید

 

ورود و خروج را تعیین کنید

 

کوچک ترین چارچوب زمانی روند کوتاه مدت را نشان می دهد و به ما کمک می کند تا بتوانیم نقاط ورود و خروج واقعاً خوبی پیدا کنیم.

تایم فریم ورود

 

ترکیب چند چارچوب زمانی

 

می توانید از هر چارچوب زمانی که دوست دارید استفاده کنید به شرط آنکه اختلاف زمان کافی بین آنها وجود داشته باشد تا تفاوت حرکت در آنها قابل مشاهده باشد.

مواردی که می توانید استفاده کنید عبارتند از:

  • 1 دقیقه، 5 دقیقه و 30 دقیقه
  • 5 دقیقه، 30 دقیقه و 4 ساعته
  • 15 دقیقه، 1 ساعته و 4 ساعته
  • 1 ساعته ، 4 ساعته و روزانه
  • 4 ساعته، روزانه و هفتگی و …

وقتی می خواهید تصمیم بگیرید که چقدر اختلاف زمان بین نمودارها باشد، فقط اطمینان حاصل کنید که اختلاف زمان کافی برای حرکت تایم فریم کوچک تر به عقب و جلو، بدون اینکه حرکتی در تایم فریم بزرگ تر ایجاد شود، وجود دارد.

اگر چارچوب های زمانی بسیار به هم نزدیک باشند، قادر نخواهید بود اختلاف را تشخیص دهید، که کار ما را کاملا بی فایده می سازد.

دیگر مقلات ما

الپاری

روبو فارکس

اموزش فارکس

امارکتس

ارانته

فیبوگروپ

فارکس فکتوری

4.7/5 - (21 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=4507
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی وبسایت شخصی
از سال 1384 وارد دنیای فارکس شدم. در طول این 18 سال سبکهای مختلف ترید رو بررسی کردم و معامله کردم. در نهایت نیوز تریدینگ رو به صورت حرفه ای به عنوان سبک معاملاتیم انتخاب کردم. به خاطر این سبک معاملاتی با بیش از صد بروکر فارکس در طی این سالها کار کردم و شناخت خوبی نسبت به بروکرها دارم. معتقدم که معامله گری بدون داشتن دانش کافی قماری بیش نیست.
مطالب بیشتر

باکس دانلود

نظرات

2 نظر در مورد معامله با سه تایم فریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام وقت بخیر
    آموزش ها خیلی خوب و واضح هستند. بابت همه زحمت هایی که کشیدین و میکشین ممنونم.
    یک سوالی که ذهن من رو مشغول کرده اینه که وقتی در تایم فریم بالاتر خط روند میکشیم خطوط حمایتی و مقاومتی رو هم در همون تایم فریم بکشیم؟ یا در تایم فریم معاملاتی؟ یا در تایم فریم پایین تر که نقاط ورود و خروج میگیریم؟
    خیلی ممنونم

    1. برای تعیین نقاط ورود وخروج از کوچکترین تایم فریم چارچوب زمانی که مشخص (موردعلاقه) کردید استفاده کنید برای مثال:من چون میخواهم معاملاتم از حداقل ۵ دقیقه وحداکثر ۴تاساعت باز وبسته باشند درتایم فریم 30 دقیقه تحلیل می کنم ودرتایم فریم ۴ساعته سایکل بازار رو نگاه می کنم و در پنج دقیقه دنبال نقاط ورود و خروج می گردم البته این استراتژیک رو هنوز بک تست نگرفتم ازش 😁 فقط در نظرم چارچوب خوبی به نظر میاد از دیگر مراجعه کنندگان حرفه ای در سایت میخواهم نظر شون را بدهند،مرسی