irtrader-logo.png

محیط معاملاتی خود را بشناسید

2443 بازدید

محیط معاملاتی

وقتی دو نفر به جنگ می روند ، فرد نادان همیشه چشم بسته و بدون برنامه به جنگ می رود ، شبیه انسان گرسنه ای که سر میز غذای مورد علاقه اش نشسته است.

از طرف دیگر ، فرد عاقل برای اطلاع از شرایط محیطی تأثیرگذار بر روند جنگ ، همیشه یک گزارش از وضعیت موجود برای خود تهیه می کند.

دوربین

همچون مثال جنگ ، ما نیز باید گزارشی از شرایط فضای معاملاتی برای خود تهیه کنیم. این بدان معنی است که باید بدانیم در چه نوع محیط یا شرایطی از بازار قرار داریم.

برخی از معامله گران فارکس ناله کنان می گویند سیستم معاملاتی آنها فقط بلد است خرابکاری کند!

خرابکاری سیستم

بعضی اوقات سیستم های معاملاتی واقعا … خرابکاری می کند.

گاهی ، سیستم بالقوه سودآور است ، اما در فضا و محیط معاملاتی اشتباه از آن استفاده می شود.

معامله گران با تجربه فارکس سعی می کنند استراتژی مناسب محیط و شرایط بازاری که در آن معامله می کنند را تشخیص داده و به یک نتیجه واحد برسند.

آیا وقت آن است که ابزار فیبو را بیرون کشیده و بر روی نمودار اندازیم و دنبال اصلاح ها بگردیم؟ یا اینکه بازه ها و محدوده های رنج دارند بدرستی عمل می کنند؟

همانطور که یک مربی فوتبال با برنامه ها و سناریوهای مختلفی با توجه به موقعیت و حریفان مختلف به زمین می آید ، شما نیز باید تصمیم بگیرید که از چه استراتژی بسته به شرایط و محیط معاملاتی بهتر است استفاده کنید.

با دانستن اینکه در چه محیط بازاری معامله می کنیم ، می توانیم یک استراتژی مبتنی بر روند را در یک بازار دارای روند یا یک استراتژی محدود به بازه (رنج) را در یک بازار خنثی یا رنج انتخاب کنیم.

آیا نگران این هستید که نتوانید از استراتژی چابک مربوط به بازار رنج خود راحت استفاده کنید؟ یا می ترسید که سیستم مبتنی بر روند سودده خود را کنار گذارید؟

هیچ ترسی نداشته باشید!

بازار فارکس فرصت های روندی و رنجی زیادی را در بازه های زمانی مختلف فراهم می کند که می توان این استراتژی ها را در کنار آنها اجرا کرد.

دانستن اینکه چه استراتژی هایی مناسب هستند ، تشخیص اینکه کدام اندیکاتور را باید از جعبه ابزار فارکس بیرون کشید آسان تر خواهد ساخت.

به عنوان مثال ، سطوح فیبو و خط روند ها در بازارهای روند دار مفید هستند در حالی که نقاط پیووت ، سطوح حمایت و مقاومت در بازار های خنثی مفید و موثر هستند.

قبل از شناسایی این فرصت ها ، باید بتوانید فضای معاملاتی را برای خود تعیین کنید. وضعیت بازار را می توان به سه حالت زیر دسته بندی کرد:

  • روند دار صعودی
  • روند دار نزولی
  • رنج یا خنثی
4.7/5 - (22 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=3952
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی وبسایت شخصی
از سال 1384 وارد دنیای فارکس شدم. در طول این 18 سال سبکهای مختلف ترید رو بررسی کردم و معامله کردم. در نهایت نیوز تریدینگ رو به صورت حرفه ای به عنوان سبک معاملاتیم انتخاب کردم. به خاطر این سبک معاملاتی با بیش از صد بروکر فارکس در طی این سالها کار کردم و شناخت خوبی نسبت به بروکرها دارم. معتقدم که معامله گری بدون داشتن دانش کافی قماری بیش نیست.
مطالب بیشتر

باکس دانلود

نظرات

3 نظر در مورد محیط معاملاتی خود را بشناسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام خسته نباشید قبل از این که سوالم رو بپرسم لازم میدونم بگم من به شخصه واقعا از مطالب اموزشی شما استفاده مفید کردم و با ابن که اکثر محتوای سایتتون رو خوندم و نت برداری کردم اما هنوز هم استفاده میکنم. ممنون از شما امیدوارن که پرسود باشید.
    سوال بنده: من میخواستم در متا4 یک خط میانگین روی اندیکاتور مومنتوم بزارم اما نمیدوم چه سطحی رو باید وارد بکنم. ممنون میشم که راهنمایی کنید.

  2. با تشکر از مطالب آموزش عالی تون.
    ممنون میشم اگه اندیکاتوری برای رسم پیووت پوینت استاندارد برای متاتریدر 4 معرفی کنید.