از چه تایم فریمی باید در معاملات استفاده کرد؟

492 بازدید

تایم فریم معاملاتی

در مقاله امروز قصد داریم ببینیم که در معاملات از چه تایم فریمی باید استفاده کرد!

آیا حین معاملات چندین تایم فریم را عوض بدل می کنید اما باز هم پیدا کردن الگوی تکنیکال برنده برای شما دشوار است؟

یکی از دلایلی که معامله گران سیستم های معاملاتی خود را کنار می گذارند این است که آنها اطلاعات جدیدی به دست می آورند که سوگیری و ذهنیت معاملاتی اولیه آنها را نامعتبر می سازد.

آنها اعتقاد خود نسبت به سیستم اولیه خود را از دست می دهند و سپس فرمان را به دست خود می گیرند تا ریسک را به حداقل برسانند.

متأسفانه، اگر این اطلاعات جدید را در تایم فریمی به جز تایم فریمی که ایده معاملاتی اولیه خود را در آن استفاده کرده اید، اعمال کنید، استراتژی جواب نخواهد داد.

همچون هر کار حرفه ای دیگری، چگونگی پردازش اطلاعات توسط معامله گران، امری مهم در یادگیری یک تخصص است.

به عنوان مثال، پزشکان علائم بیماری و نتایج آزمایشات را بررسی می کنند تا دقیقا تشخیص دهند که ناراحتی بیماران چه چیز است. همینطور، معامله گران پیش از تصمیم گیری در خصوص ایده معاملاتی خود، به فضای بازار، سطوح حمایت و مقاومت نموداری و تصویر فاندامنتال از کلیت اقتصاد نگاه می کنند.

پارامترهای معاملاتی

تخصص در معامله گری را می توان به دو شکل تقسیم بندی کرد: معاملات کوتاه مدت و معاملات بلند مدت.

اسکالپرها از این موهبت برخوردار نیستند که پیش از تصمیم گیری یک میلیون مولفه را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند. آنها باید اطلاعات موجود و در اختیار خود را پردازش کرده (و بر آن اساس عمل کنند) ، الگوها را بشناسند و در همین حال به سرعت تصمیم گیری کنند.

از سوی دیگر ، معامله گران پوزیشن پیش از تصمیم گیری، زمان بیشتری را برای پردازش اطلاعات در اختیار دارند. آنها می توانند روندهای بازار را بررسی کنند، اندیکاتورهای تکنیکال بیشتری را روی نمودار انداخته و از آنها استفاده کنند و عموماً پیش از ورود به یک معامله برای سناریوهای بیشتری آماده شوند.

تایم فریم های بلند مدت تر نیاز به بررسی و برنامه ریزی بیشتری دارند در حالی که در معاملات کوتاه مدت به سیستم های پردازش اطلاعات سریع تر و اجرای سریع تر سفارش نیاز است. تکیه اولی بر برنامه ریزی است در حالیکه تاکید دومی بر “شم و هوش معاملاتی” است.

مشکلات زمانی بوجود می آیند که معامله گران دو سیستم پردازش اطلاعات را با هم قاطی کرده و اشتباه استفاده می کنند. به این معنا که آنها با استفاده از یک سری از پارامترها پوزیشن می گیرند اما این پوزیشن ها را با استفاده از اطلاعاتی که بیشتر مناسب شکل دیگری از پردازش اطلاعات است، مدیریت می کنند.

به عنوان مثال، یک معامله گر بلند مدت می تواند به پشتوانه تنها یک گزارش اقتصادی پوزیشن خود را ببندد، در حالی که یک اسکالپر زمانی که اطمینان دارد روندهای بلندمدت قیمت را به سمت مطلوب او خواهند برد، ممکن است همچنان پوزیشن زیانده خود را باز نگه دارد.

برخی معامله گران از تایم فریم هایی استفاده می کنند که بین اسکالپ و معاملات پوزیشن قرار می گیرند و آنها اغلب با چنین چالشی روبرو می شوند. از این گذشته، نه تنها آنها باید در برابر تغییرات بازار، بلادرنگ واکنش نشان دهند، بلکه باید درک کنند که این تغییرات چگونه با کلیت بازار و اقتصاد جفت می شوند.

اساساً، آنها تایم فریمی را معامله می کنند که به دو نوع تخصص نیاز دارد. حس غریزی واکنش نشان دادن، اغلب با میل به ارزیابی اطلاعات جدید پیش از تصمیم گیری در تضاد است.

به همین دلیل است که برخی از معامله گران فرصت معامله در یک روند خوب را از دست می دهند چراکه نتوانسته اند سطح مناسب ورود را پیدا کنند، این در حالیست که برخی دیگر در بدترین فرصت ممکن روی روند وارد معامله می شوند.

یکی از راه های جلوگیری از اشتباه و خلط مبحث در تحلیل ها، مدیریت معامله با استفاده از همان رویه فکری است که در ایده معاملاتی استفاده می شود.

اگر معامله شما بر اساس روند صعودی در نمودار 1 ساعته است، در این صورت اگر الگو خراب شد، نباید دیگر به آن پایبند بوده و باید پوزیشن خود را ببندید (حتی اگر فکر می کنید که این جفت ارز مجدد صعودی خواهد شد).

به همچنین، تنها یک رویداد خبری در بازار نباید شما را از معاملات سویینگ بترساند مگر اینکه رویداد مذکور بسیار تعیین کننده باشد.

راه دیگر برای جلوگیری از خلط مبحث در تحلیل ها، داشتن برنامه و سیستم های معاملاتی دقیق تر است.

به یاد داشته باشید که سرکش شدن، معمولا ناشی از عدم اعتماد به سیستم و طرح معاملاتی اولیه است. هرچه بیشتر پژوهش کنید، اطمینان و اعتماد بیشتری به نقشه راه یا استراتژی خود خواهید داشت.

البته شما نمی توانید برای تک تک سناریو ها استراتژی داشته باشید، اما می توانید حداقل با توجه به تایم فریم اولیه خود، نوع رویدادهای خبری را که مربوط به معامله شما هستند را فهرست کنید.

استفاده از چندین تایم فریم هنوز هم یکی از بهترین روش ها برای ورود به یک معامله است. در بخش اجرای سفارش است که باید مراقب باشید تحلیل های خود را با هم قاطی نکنید.

نسبت به اطلاعاتی که حاصل کرده اید احتیاط کنید و اطمینان حاصل کنید که آنها در زمان مورد نظر شما برای انجام اعمال می شوند.

دیگر مقلات ما

الپاری

روبو فارکس

اموزش فارکس

امارکتس

ارانته

فیبوگروپ

فارکس فکتوری

4/5 - (4 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=5179
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی
حدود 15 سال است که در بازار فارکس فعالیت دارم و درآمد اول من هست. معامله گری در فارکس یکی از شغلهای پر ریسک و پر خطر هست که بدون علم و دانش فقط یک قمار سراسر ضرر خواهد بود.
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد از چه تایم فریمی باید در معاملات استفاده کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

رتبه بندی بهترین بروکرهای فارکس در سال 1402