irtrader-logo.png

خلاصه درس: گذاشتن حد ضرر

2171 بازدید

خلاصه حد ضرر

در مقاله امروز از مجموعه مقالات آموزش فارکس، جمع بندی خواهیم داشت پیرامون تمامی مباحث مطرح شده در خصوص نحوه تنظیم و گذاشتن حد ضرر.

خوب، اینم از این… چند درس ساده و در عین حال عالی برای چگونگی تنظیم حد ضرر.

امروز مروری داشته باشیم بر مواردی که در هنگام گذاشتن حد ضرر باید خاطر بسپارید.

بروکری را پیدا کنید (پیشنهاد ما به شما مطالعه مطلب بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان) که به شما اجازه می دهد حجم پوزیشن و مقدار لاتی را بگیرید که متناسب با اندازه سرمایه و قوانین مدیریت ریسک شماست.

ما طی این دروس از کلمه “از پیش تعیین شده” زیاد استفاده کردیم زیرا همیشه باید پیش از باز کردن پوزیشن خود، بدانید چه زمانی باید از آن خارج شوید.

معامله گر حد ضرر

به مجرد اینکه پوزیشن خود را باز کردید و دیدید که داخل ضرر رفته اید، توانایی شفاف اندیشیدن و تصمیم گیری برای چگونگی خروج از معامله را دست می دهید. چنین چیزی می تواند برای موجودی حساب شما بسیار بد باشد!

استاپ ها را مطابق با محیط و قالب فعلی بازار و روش معاملاتی خود تنظیم کنید.

سطوح خروجی خود را بر اساس میزان ضرری که حاضرید بپذیرید تنظیم نکنید.

بازار نمی داند پول شما چقدر است یا چقدر حاضرید از دست بدهید. رک و پوست کنده بگوییم، این موارد بازار به چپش هم نیست!

سطوحی را برای گذاشتن حد ضرر خود پیدا کنید که ثابت می کنند معامله شما اشتباه است و سپس سایز پوزیشن خود را بر اساس آن مدیریت کنید.

این نکته ارزش یکبار دیگر تکرار را دارد…

استاپ لاس ها

از سفارشات لیمیت برای بستن معامله خود استفاده کنید. حد ضرر های ذهنی فقط باید توسط کسانی مورد استفاده قرار گیرند که یک میلیارد معامله در دفترچه معاملاتی خود پیش از این ثبت کرده اند.

حتی در آن صورت هم، همچنان سفارش‌های لیمیت گزینه خوبی هستند: آنها از نظر احساسی بی‌طرف هستند و می‌توانند زمانی که در حال برنزه کردن پوست خود روی شن های ساحل هستید به‌طور خودکار اجرا شوند.

حد ضرر خود را فقط در جهت حد سود خود جابجا کنید. تریل کردن استاپ کاری خوب، و بازتر کردن حد ضرر کار بسیار بسیار بدی است!

همچون هر چیز دیگری در معاملات، تعیین و تنظیم حد ضرر یک علم است، یک هنر است.

بازارها پویا هستند، تلاطم و نوسانات می آیند و می روند، و قانون یا شرایطی که امروز جواب می دهد شاید فردا جواب ندهد.

اگر به طور مداوم روش صحیح تنظیم حد ضرر را تمرین کنید، مداوم به ثبت و بررسی ایده ها و تراوشات فکری و نتایج معاملاتی خود در دفترچه خود بپردازید، یک گام به تبدیل شدن به یک مدیر ریسک حرفه ای نزدیکتر شده اید!

حد ضرر بگذار

4.6/5 - (10 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=7593
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی وبسایت شخصی
از سال 1384 وارد دنیای فارکس شدم. در طول این 18 سال سبکهای مختلف ترید رو بررسی کردم و معامله کردم. در نهایت نیوز تریدینگ رو به صورت حرفه ای به عنوان سبک معاملاتیم انتخاب کردم. به خاطر این سبک معاملاتی با بیش از صد بروکر فارکس در طی این سالها کار کردم و شناخت خوبی نسبت به بروکرها دارم. معتقدم که معامله گری بدون داشتن دانش کافی قماری بیش نیست.
مطالب بیشتر

باکس دانلود

نظرات

4 نظر در مورد خلاصه درس: گذاشتن حد ضرر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام خسته نباشید. سوالی داشتم خدمت شما این که ایا منبعی میشناسید که در اون بشه فیلم معاملات فارکس رو دید؟ من احساس میکنم که برای هرچه بیشتر مسلط شدن و اشنا شدن به پروسه معامله نیاز به مشاهده فیلم دارم. یا این که ایا تو سایتتون چنین چیزی رو قرار میدید؟

    1. سلام آرمین گرامی،
      به نظرم مقاله آموزش متاتریدر 4 که به صورت تصویری پروسه گرفتن معامله رو نشون داد برای هدف شما مناسب باشه.

  2. سلام و خسته نباشید . اقا من هنوز به صورت عملی کار نکردم ولی یه سوال خیلی بدجور ذهنمو درگیر کرده اونم در رابطه با حد ضرر هستش (استاپ لاس) . والااین تو کت من نمیره که چرا من باید حدد ضرر تایین کنم و به اون تن بدم ؟ خو این چه کاریه ؟ من میتونم قیمت کف رو پیدا کنم و منتظر بمونم هر وقت قیت اونی که مد نظرم بود بفرشوم یا برعکس تو سل لیمیت هم همینطور. منظورم اینه که چرا بایدیه سفارش ۵ دقیه ای بازم کنم که اگه تو اون ۵ دقیه اگه تحلیلخام درست نباشه باید تو حد ضرر معامله رو ببندم؟ چه کاریه اخه؟ خب عقل من میگه وایستم تا روند بازار بر اساس تحلیلم باشه بعد ورود یا خورج کنم . شاید یک سات دیگه شد شاید ۴ ساعت دیگه شاید دو روز دیگه روند بازار بلاخره بر میگرده دیگه اگه این کارو بکنید هیچ وقت ضرر نمیکنیدخو

    1. سلام دوست گرامی،
      اول اینکه حد ضرر زمانی نیست و قیمتی است. دوم اینکه شما هیچوقت بیشتر از موجودی حسابتون نمی تونید توی ضرر برید و چون ما در معاملات از اهرم استفاده می کنیم به سرعت امکان اینکه معادل کل بالانس حسابمون ضرر کنیم و خودکار معاملات بسته بشه و فرصتی دست نده که منتظر برگشت قیمت باشیم زیاد هست.
      مثال: فرض کنیم 4 هزار دلار موجودی حساب شما باشه و چندماه پیش 1 بیتکوین روی قیمت 60 هزار دلار خرید کردید!! الان قیمت بیتکوین 20 هزار دلار هست. یعنی اگر معامله شما باز بود 40 هزار دلار در ضرر بودید. ولی بروکر هیچوقت اجازه نمیده چنین اتفاقی رخ بده و به محض اینکه بیتکوین برسه به حدود 56 هزار و ضرر شما معادل 4000 دلار و برابر کل بالانستون معامله شما رو می بنده. اینکه قیمت بالاخره یک روزی بر می گرده اگر هم درست باشه به کار ما نمیاد.