irtrader-logo.png

اندیکاتور TSI چیست؟

916 بازدید

اندیکاتور TSI

اندیکاتورTSI یک اسیلاتور مومنتوم است که بین محدوده 100- تا 100+ در نوسان است و مقدار پایه آن 0 است.

  • وقتی اسیلاتور مثبت است (به معنی بازار صعودی) مومنتوم مثبت است.
  • وقتی اسیلاتور منفی است (به معنی بازار نزولی) مومنتوم منفی است.

این اندیکاتور توسط ویلیام بلاو طراحی و ساخته شده و از 2 خط تشکیل شده است:

  1. خط شاخص
  2. میانگین متحرک نمایی برگرفته از TSI که خط سیگنال نامیده می شود

معامله گران ای بسا به دنبال وقوع یکی از پنج شرایط زیر باشند:

  1. اشباع خرید
  2. اشباع فروش
  3. کراس روی خط مرکزی
  4. واگرایی
  5. کراس روی خط سیگنال

اندیکاتور TSI در تعیین موارد زیر مفید است: شرایط اشباع خرید و شرایط اشباع فروش، نشان دادن تغییرات احتمالی جهت روند بوسیله خط مرکزی، کراس خط سیگنال، هشدار ضعیف بودن روند بواسطه واگرایی.

این اندیکاتور اغلب در ترکیب با سیگنال های دیگر استفاده می شود.

کراس خط سیگنال

اندیکاتور TSI دارای یک خط سیگنال است که معمولاً عبارتست از یک EMA هفت تا دوازده. کراس خط سیگنال زمانی رخ می دهد که خط TSI از روی خط سیگنال عبور کند. هنگامی که اندیکاتور TSI از زیر به بالای خط سیگنال عبور می کند، ممکن است سیگنالی برای گرفتن یک پوزیشن خرید باشد. هنگامی که TSI از بالا به زیر خط سیگنال می رود، ممکن است سیگنالی برای فروش گرفتن باشد.

کراس روی خطوط سیگنال به طور مکرر رخ می دهد، بنابراین باید فقط در کنار سیگنال های دیگر از اندیکاتور TSI استفاده شود. به عنوان مثال، هنگامی که اندیکاتور TSI بالای خط مرکزی (بالاتر از صفر) قرار دارد، سیگنال های خرید ممکن است ارجحیت داشته باشند. یا هنگامی که اندیکاتور TSI در ناحیه اشباع خرید است، سیگنال‌های فروش ممکن است اولویت داشته باشند.

کراس خط مرکزی

کراس خط مرکزی سیگنال دیگری است که اندیکاتور TSI تولید می کند. مومنتوم قیمت زمانی که اندیکاتور بالای صفر است مثبت و زمانی که زیر صفر است منفی است.

برخی از معامله گران از خط مرکزی برای سوگیری جهت دار استفاده می کنند. به عنوان مثال، یک معامله گر ممکن است تنها زمانی تصمیم بگیرد که یک پوزیشن خرید باز کند که اندیکاتور بالاتر از خط مرکزی آن باشد. برعکس، معامله گر سمت پوزیشن فروش خواهد رفت اگر مقدار اندیکاتور زیر صفر باشد.

شکست و واگرایی

معامله گران می توانند از سطوح حمایت و مقاومت ایجاد شده توسط اندیکاتور TSI برای شناسایی شکست ها و هر گونه تغییر در مومنتوم قیمت استفاده کنند. به عنوان مثال، اگر اندیکاتور به زیر خط روند رود، ممکن است پرایس اکشن شاهد ادامه فروش و روند نزولی باشد.

واگرایی ابزار دیگری است که اندیکاتور TSI ارائه می کند. اگر در حالی که اندیکاتور TSI در حال کاهش است، قیمت یک دارایی بالاتر می رود، به آن واگرایی نزولی می گویند و می تواند منجر به حرکت نزولی قیمت شود. برعکس، اگر اندیکاتور TSI در حالی که قیمت در حال کاهش است، افزایش یابد، می تواند نشان دهنده قیمت های بالاتر در آینده باشد. این واگرایی صعودی نامیده می شود.

سیگنال واگرایی در زمان‌ بندی ضعیف است، بنابراین باید فقط همراه با سایر سیگنال‌های تولید شده توسط اندیکاتورTSI یا سایر اندکاتورهای تکنیکال استفاده شود.

اندیکاتور TSI در برابر اندیکاتور (MACD)

اندیکاتور TSI در حال صاف کردن نوسانات قیمت برای ساختن یک اسیلاتور تکنیکال است. اندیکاتور (MACD) جدایی بین دو میانگین متحرک را اندازه گیری می کند. از هر دو اندیکاتور به روش های مشابهی برای اهداف معاملاتی استفاده می شود، اما به یک روش و یک شیوه یکسان محاسبه نمی شوند و سیگنال های مختلفی را در زمان های مختلف ارائه می دهند.

محدودیت های اندیکاتور TSI  

بسیاری از سیگنال های ارائه شده توسط اندیکاتورTSI  سیگنال های نادرست خواهند بود. این بدان معناست که پرایس اکشن پس از یک سیگنال معاملاتی مطابق انتظار نخواهد بود. به عنوان مثال، در طول یک روند صعودی، اندیکاتور TSI ممکن است چندین بار به زیر خط مرکزی رود، اما پس از آن قیمت بالاتر می رود، حتی اگر TSI نشان می دهد مومنتوم پایین رفته است.

کراس خطوط سیگنال نیز مکرر اتفاق می افتد که ممکن است سود زیادی در معاملات ایجاد نکند. چنین سیگنال هایی باید به شدت بر اساس سایر مولفه های اندیکاتور یا از طریق سایر اشکال تحلیل تکنیکال فیلتر شوند. اندیکاتور TSI همچنین گاهی اوقات بدون تغییر جهت قیمت تغییر جهت می دهد و در نتیجه سیگنال های معاملاتی خوبی در TSI رخ می دهند اما همچنان بر اساس قیمت ضرر است.

واگرایی نیز روی این اندیکاتور غیرقابل اعتماد است. واگرایی می تواند آنقدر طول بکشد که درک کمی در مورد اینکه واقعاً چه زمانی برگشت قیمت رخ خواهد داد، ارائه دهد. همچنین، زمانی که برگشت قیمت واقعاً رخ می دهد، واگرایی همیشه وجود ندارد.

5/5 - (1 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=16945
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
امیر پورتیمور
از سال 1385 معامله زدن در بازارهای مالی بین الملل و فارکس را شروع کردم. در سال های ابتدایی با سرمایه کمی وارد بازار شدم و همانطور که پیش بینی می شد سرمایه را از دست دادم. ابتدا فکر کردم این صنعت چیزی جز قمار نیست اما به مرور متوجه شدم که با مطالعه، استفاده از فرصت ها، طمع نکردن و اندکی شانس می توان در فارکس به موفقیت رسید.
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد اندیکاتور TSI چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.