irtrader-logo.png

نحوه معامله با خط روند، حمایت و مقاومت

3912 بازدید

معامله با خط روند و حمایت و مقاومت

اگر قصد دارید آموزش های تکمیلی در زمینه تحلیل تکنیکال ببینید این مقاله از مقالات آموزش فارکس را به دقت بخوانید.

حال که مفاهیم پایه را دانستید ، وقت آن است که از این ابزارهای پایه اما بسیار مفید تکنیکال در معاملات خود استفاده کنید.

از آنجا که ما می خواهیم درک همه مطالب را برای شما آسان کنیم ، نحوه معامله بر روی خط روند و سطوح حمایت و مقاومت را به دو ایده ساده تقسیم کرده ایم: جهش(بانس)  شکست (بریک).

دقت کنید خط روند و کانال های روند نیز نوعی حمایت و مقاومت هستند. در این مقاله اگر می گوییم حمایت و مقاومت خط روند را نیز در بر دارد.

 

جهش یا بانس

 

همانطور که از نامش پیداست ، یکی از روش های معامله بر روی حمایت و مقاومت، زمانی است که قیمت بلافاصله پس از برخورد به سطوح واکنش نشان می دهد و جهش می کند.

بسیاری از معامله گران خرد فارکس مرتکب یک اشتباه می شوند و آن اینست که سفارشات خود را مستقیما بر روی سطح حمایت و مقاومت چیده و در انتظار می نشینند تا معامله های آنان انجام شوند.

مطمئناً ، چنین کاری شاید در بعضی مواقع جواب دهد اما در چنین روش معامله ای فرض بر اینست که سطح حمایت یا مقاومت بدون اینکه قیمت هنوز به آن برسد ، حفظ خواهد شد.

شاید با خود فکر کنید ، “چرا یک سفارش ورود روی خط حمایت و مقاومت نگذارم؟ اینگونه مطمئن خواهم شد در بهترین نقطه ورود کردم.”

در روش معامله بانس یا جهش، ما می خواهیم احتمالات را به نفع خودمان افزایش دهیم و به نوعی تأییدی پیدا کنیم که حمایت یا مقاومت حفظ خواهند شد.

به عنوان مثال، به جای خرید سرخطی، می خواهیم صبر کنیم تا پیش از ورود به بازار ، قیمت جهش کند و واکنش نشان دهد.

ورود پس از بانس از حمایت

اگر به دنبال فروش بوده اید ، باید پیش از ورود صبر کنید تا به مقاومت واکنش نشان دهد.

واکنش به خط روند نزولی

با این کار ، از معامله در زمانی که قیمت سریع حرکت می کند و سطح حمایت و مقاومت را می شکند خودداری می کنید. این کار شبیه گرفتن چاقوی در حال سقوط هنگام معامله در بازار فارکس است و می تواند واقعاً مرگبار باشد!

 

شکست (بریک)

 

در یک دنیای ایده آل ، سطوح حمایت و مقاومت برای همیشه معتبر خواهند بود، همبرگرهای مک دونالد مشکلی برای سلامتی ایجاد نخواهد کرد و برای سفر درون شهری از پهباد استفاده می کنیم!

در یک دنیای فارکس ایده آل ، هر زمان که قیمت به سطوح حمایت و مقاومت اصلی برخورد کرد، می توانیم دست به خرید و فروش بزنیم و کسب سود کنیم.

اما دنیای واقعی جور دیگری است. واقعیت این است که این سطوح “اغلب” شکسته می شوند.

بنابراین ، فقط معامله کردن در واکنش ها و بانس ها کافی نیست. باید بدانید که وقتی سطح حمایت و مقاومت راه می دهند باید چه کار کنید!

در معاملات فارکس دو روش برای معامله بر روی شکست ها وجود دارد: روش تهاجمی و روش محافظه کارانه.

 

روش معامله تهاجمی یا ریسکی

 

معامله ریسکی در شکست ها

ساده ترین راه برای معامله در شکست ها، خرید یا فروش زمانی است که قیمت به طور قانع کننده ای از یک منطقه حمایت یا مقاومت عبور می کند.

کلمه “قانع کننده” در اینجا کلیدی است زیرا ما فقط زمانی می خواهیم وارد بازار شویم که قیمت به آسانی از سطح حمایت یا مقاومت مهمی عبور کند.

باید منطقه حمایت یا مقاومت به گونه ای عمل کند که گویی یکی از آن ضربه های مهلک بروس لی خورده است. ما می خواهیم ناحیه با شکستن قیمت ، از درد برگ ریزان شود 🙂

 

روش معامله محافظه کارانه

 

معامله محافظه کارانه خط روند

این وضعیت را تصور کنید: شما تصمیم به خرید یورو در برابر دلار امریکا گرفتید به این امید که پس از واکنش به یک سطح حمایت ، بالا رود.

اندکی پس از آن ، حمایت شکسته می شود و اکنون شما ماندید و یک پوزیشن ضررده ، و یک موجودی حسابی که به آهستگی رو به موت است.

آیا شما..

1- شکست خود را قبول می کنید ، بیرون می کشید و پوزیشن خود را می بندید؟

یا

2- به معامله خود می چسبید و به امید افزایش مجدد قیمت می نشینید؟

 

اگر انتخاب شما گزینه دوم باشد، در اینصورت جای نگرانی نیست زیرا این روش معاملاتی را با تمام وجود حس و درک خواهید کرد.

به یاد داشته باشید ، هر زمان که موقعیتی را ببندید ، بنوعی دارید جهت مخالف معامله را می گیرید.

بستن معامله خرید EUR / USD در نقطه ورود یا نزدیک آن، به این معناست که به همین مقدار EUR / USD  را فروش می گیرید.

حال ، اگر فروش و بستن موقعیت های ضررده معامله گران به میزان کافی در سطح حمایت شکسته شده اتفاق بیفتد ، قیمت معکوس می شود و دوباره شروع به سقوط می کند.

این پدیده دلیل اصلی این است که چرا سطوح حمایت شکسته شده هر زمان که شکسته شوند تبدیل به مقاومت می شوند.

همانطور که حدس زده می شود ، در استفاده از این پدیده باید تماماً صبور بود.

به جای ورود در شکست ، منتظر بمانید تا قیمت به سطح حمایت یا مقاومت شکسته شده اصطلاحا پولبک زند و پس از برگشت و واکنش قیمت وارد شوید.

پولبک به خط حمایت و مقاومت

اتمام حجت!

 

در فارکس ، چنین چیزی همواره اتفاق نمی افتد. “تست دوباره” سطح حمایت و مقاومت شکسته شده همواره اتفاق نمی افتد. زمانهایی وجود خواهد داشت که قیمت فقط در یک جهت حرکت می کند و شما را جا می گذارد. به همین دلیل ، همیشه از سفارشات حد ضرر استفاده کنید و هرگز و هرگز فقط به امید برگشت قیمت یک پوزیشن ضررده را نگهداری نکنید.

 

شرمنده دوستان ولی این کلمات واقعا باید بولد شود. این را قاب بگیرید و جلوی چشمانتان بگذارید. در فارکس “دیگه خیلی رفته بالا بر می گرده” یا ” دیگه خیلی ریخته میاد بالا” وجود ندارد. منطقی و حساب شده معامله کنید.

دیگر مقلات ما

الپاری

روبو فارکس

امارکتس

ارانته

فیبوگروپ

فارکس فکتوری

معامله با خط روند

4.6/5 - (68 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=1843
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی وبسایت شخصی
از سال 1384 وارد دنیای فارکس شدم. در طول این 18 سال سبکهای مختلف ترید رو بررسی کردم و معامله کردم. در نهایت نیوز تریدینگ رو به صورت حرفه ای به عنوان سبک معاملاتیم انتخاب کردم. به خاطر این سبک معاملاتی با بیش از صد بروکر فارکس در طی این سالها کار کردم و شناخت خوبی نسبت به بروکرها دارم. معتقدم که معامله گری بدون داشتن دانش کافی قماری بیش نیست.
مطالب بیشتر

باکس دانلود

نظرات

6 نظر در مورد نحوه معامله با خط روند، حمایت و مقاومت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام وقتتون بخیر
    ببخشید یه نقد بهتون می خوام بکنم و اونم اینکه اطلاعاتتون خوبه ولی واقعا نحوه بیانتون خیلی سخته
    در اینجا دارین اصطلاح پولبک رو توضیح میدین من که این موضوع رو بلد بودم واقعا گیج شدم . نمی دونم سبک و لغاتی که به کار می بیرید فکر کنم مشکل زا شده . خیلی روان تر و ساده تر میشه توضیح داد .
    ولی در کل ممنون از اطلاعاتتون که در اختیار همه قرار میدین .

    1. سلام دوست گرامی،
      ما همیشه پذیرای انتقادات دوستان هستیم و همین انتقادات هست که به بهتر کردن محتوای سایت کمک می کنه.
      دوتا مطلب رو در نظر داشته باشید: 1- اینکه توی این مقاله پولبک رو توضیح ندادیم بلکه فلسفه اون تا حدودی توضیح داده شده. 2- این مقالات همونطور که بارها گفتیم ترجمه مقالات انگلیسی سایت BabyPips هست و با توجه به اینکه باید در ترجمه جانب امانتداری رو هم رعایت کنیم یکمقدار ممکنه بعضی جاهاش سخت به نظر بیاد. ما سعیمون رو می کنیم که هر جایی که میشه با اضافه کردن توضیحات خودمون متن رو قابل فهم تر کنیم.

      1. البته منم نظر دوستمون ثمین را تایید میکنم. بعضی از قسمت ها با خودم میگم خوب شد من این قسمت رو از قبل بلد بودم والا با این توضیح پیچیده چقدر گیج میشدم و اصلا متوجه نمیشدم. ولی در کل واقعا ممنونم از شما به خاطر ارائه پیوسته و دسته بندی شده مطالب. خدا بهتون سلامتی و خیر بده.

        1. سلام دوست گرامی،
          ممنون از نظر لطفتون. حتما اگر جایی به نظرتون پیچیده اومد و یا فهمش سخت بود اطلاع بدید سعی می کنیم اصلاحش کنیم.