irtrader-logo.png

بدترین روش برخورد با ضررهای معاملاتی

557 بازدید

ضرر معاملاتی

ضرر در فارکس اجتناب ناپذیر است. همچون طلوع خورشید از شرق و غروب خورشید در غرب امری بدیهی است.

دیر یا زود، هر معامله گر فارکس طعم تلخ شکست را خواهد چشید. اما نیازی نیست نگران باشید. حتی بهترین افراد هم گاهی اوقات زمین می خورند.

نیکوی معامله گر

وارن بافت، سرمایه گذار مشهور جهان را به عنوان مثال در نظر بگیرید. او یک بار در مصاحبه ای در مورد اینکه چرا خرید برکشایر هاتاوی بدترین معامله او بود صحبت کرد. او گفت که اجازه داده احساساتش او را تحت کنترل بگیرند، چراکه سرکیسه شده است و به ناچار پول خود را روی این معامله افتضاح گذاشته است.

جورج سوروس – یکی دیگر از سرمایه گذاران موفق و مشهور و بزرگ بازار – نیز از ضرر مصون نمانده است. در سال 1987، صندوق او در پایان سال 300 میلیون دلار ضرر کرد و در سالی که بازار مسکن امریکا سقوط کرده بود، به سختی توانست بازدهی اندک مثبتی داشته باشد.

بحران بدهی روسیه در سال 1998 نیز 2 میلیارد دلار هزینه روی دست او گذاشت. یک سال پس از آن، او در حباب قیمت های سهام شرکت های فناوری یک ضرر 700 میلیون دلاری دیگر متحمل شد. او در آن زمان پیش‌بینی سقوط بازار را کرد، که برعکس شد و بازار رشد کرد، و بعد او مجدد وارد بازار شد که پس از آن بازار سقوط کرد و مجموع همه اینها تقریباً 3 میلیارد دلار برایش آب خورد.

بدترین راه ممکن که یک معامله گر فارکس می تواند به ضررها پاسخ دهد این است که نسبت به آن بی تفاوت باشد.

گرچه جو گیر نشدن یا زیادی مایوس نشدن به دنبال ضرر، کلید حفظ ثبات احساسات یک معامله گر است، با این حال نداشتن هیچ گونه احساسی هم ممکن است منجر به بی تفاوتی شود، که می تواند معامله گر را از درس گرفتن از ضررها و کسب تجربه باز دارد.

من مدت ها پیش با معامله گری آشنا شدم که دوست داشت انواع و اقسام سیستم های معاملاتی را تست کند. او ده‌ها سیستم معاملاتی فارکس را بارها و بارها تست و آزمایش می‌کرد تا بتواند ببیند کدام یک برای او بهتر جواب می دهد. در پایان بررسی، از او پرسیدم که آیا قادر است سیستمی را انتخاب کند که دوست دارد؟

او گفت که یکی را انتخاب نکرده است. وقتی علت را از او پرسیدم، گفت: “خب، هر وقت یکی را انتخاب می کردم، مدتی جواب می داد، و بعد به ضرر دادن می افتاد.”

از او پرسیدم که بعد چه کار کرد و او راحت پاسخ داد: “خب، وقتی که سیستم دیگر جواب نمی داد، سیستم را دور می انداختم و سراغ سیستم بعدی می رفتم!”

اتخاذ این نوع رویکرد به پیشرفت شما به عنوان یک معامله گر کمکی نمی کند زیرا فاقد تامل، تعمق و خودکاوی است.

کاملاً هم بی فایده و بیهوده است. به جای اینکه از فرصت استفاده کنید تا از آن یاد بگیرید، شانه خالی کردن و بی تفاوتی نسبت به ضرر به معنای از دست دادن یک فرصت عالی برای رشد و پیشرفت به عنوان یک معامله گر است.

تصور کنید که برادران رایت پس از ناکامی در بلند شدن از زمین با اولین ماشین پرنده خود تسلیم شده بودند. احتمالاً تحقق رویای پرواز انسان خیلی بیشتر از اینها طول می کشید.

می گویند که توماس ادیسون پیش از آنکه بتواند اولین لامپ خود را تولید کند 10000 نمونه لامپ را خراب کرده بود.

وجه مشترک این افراد این بود که شکست های گذشته را پذیرفتند و از آنها برای رسیدن به اهداف خود درس گرفتند.

در صحبت از معاملات فارکس، ما نیز باید نگرش مشابهی را اتخاذ کنیم. اینکه فقط بگویید: “جواب نداد” کافی نیست.

شما نباید فرصت رشد را با بی تفاوت بودن از بین ببرید. در عوض، باید ضررهای خود را به دقت بررسی کنید و مشخص کنید که کجای کار را اشتباه انجام داده اید. از خود بپرسید کجای کار را بهتر می توانستید انجام دهید و از آن اطلاعات برای آموختن و پیشرفت خود استفاده کنید.

3.5/5 - (4 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=8658
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
امیر پورتیمور
از سال 1385 معامله زدن در بازارهای مالی بین الملل و فارکس را شروع کردم. در سال های ابتدایی با سرمایه کمی وارد بازار شدم و همانطور که پیش بینی می شد سرمایه را از دست دادم. ابتدا فکر کردم این صنعت چیزی جز قمار نیست اما به مرور متوجه شدم که با مطالعه، استفاده از فرصت ها، طمع نکردن و اندکی شانس می توان در فارکس به موفقیت رسید.
مطالب بیشتر

نظرات

2 نظر در مورد بدترین روش برخورد با ضررهای معاملاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام و تشکر بابت مطالب مفید
    من یه راهنمایی میخواستم اگه ممکنه، الآن پس از حدود یکسال که در حال آموزش و یادگیری بوده ام و سبک ها و استراتژی های مختلف را تست کردم هنوز گیج و سردرگمم و نمیتونم حتی در حساب دمو ترید کنم. یعنی نمیتونم موقعیت معاملاتی پیدا کنم. میتونید به من کمک کنید؟

    1. سلام دوست گرامی،
      پیشنهاد می کنیم حیلی از این شاخه به اون شاخه و از این سبک به اون سبک نپرید. روی یک سبک و استراتژی تمرکز کنید و سعی کنید همون رو بهینه کنید و نقاط ضعفش رو بگیرید.