irtrader-logo.png

چگونه بفهمیم که تمرین های ما جواب می دهد و داریم پیشرفت می کنیم؟

424 بازدید

تمرینات

من اساسا با ضرب المثل “کار نیکو کردن از پر کردن است” مشکل دارم.

بدن انسان معمولاً انجام دادن اعمال را از طریق تکرار می آموزد. بعبارتی اگر یک رویه را به اندازه کافی تکرار کنید، در آن کار و رویه به مهارت می رسید و کم کم بدن شما به صورت خودکار به آن پاسخ می دهد.

اما تکرار همیشه کسب مهارت را تضمین نمی کند.

تمرین نیکو

ممکن است کارهای (اشتباه) مشابه را بارها و بارها انجام دهید و همچنان (به اشتباه) انتظار نتایج بهتری داشته باشید.

حتی بدتر از آن، ممکن است ذهن و بدن خود را طوری برنامه‌ریزی کنید که عادت‌های بد را به صورت خودکار درآورده و آنها را پایه و اساس مهارت‌های شما قرار دهد.

تصور کنید یک بازیکن تنیس بارها و بارها راکت را اشتباه به دست بگیرد. او ممکن است صدها ساعت تمرین کند و ذهنی کاملا متمرکز داشته باشد، اما به دلیل رعایت نکردن نکات اصولی و پایه ضعیف ای بسا در عملکرد خود بهبودی شاهد نباشد یا حتی آسیب ببیند.

به همین ترتیب، معامله گران فارکس نیز اگر در اصول مدیریت ریسک تبحر نداشته باشند 2 هزار ساعت وقت صرف نمودارها کردن و یک میلیارد بار پوزیشن گرفتن نیز برای آنها سودی نخواهد داشت.

پس، چگونه باید فهمید که تمرینات آب در هاون کوبیدن نیست؟ در مقاله امروز نکاتی در این رابطه به شما معرفی می گردد:

 

معاملات را با مهارت های اصلی شروع کنید

 

پیش از اینکه یک نفر بتواند استاد شطرنج شود، ابتدا باید نحوه بازی کردن را یاد بگیرد، نحوه حرکت مهره‌های شطرنج را درک کند و بتواند نقاط ضعف پایه را در خود تشخیص دهد.

برای معامله گران فارکس، این به معنای تبحر در درک همبستگی های اقتصادی و ارزی پایه، شناسایی روندها و الگوهای نموداری، و دانستن زیر و بم اصول مدیریت ریسک است.

لطفا سعی نکنید در این بخش میانبر بزنید!

تمرین کنید تا جاییکه بتوانید آنها را در خواب هم انجام دهید. شاید تبحر یافتن در این همه موضوع سخت باشد، اما به ما اعتماد کنید… تبحر در این مهارتهای بنیادین و پایه واقعاً برای رسیدن سودآوری مداوم لازم است.

زمانی که با اصول پایه اخت پیدا کردید و آنها را عمیقا درک کردید، می توانید در رویکرد و سبک معاملاتی خود به خلاقیت روی آورید.

 

مهارت های خود را در شرایط واقع گرایانه تست کنید

 

بهترین راه برای اینکه بدانید آیا عادت‌های معاملاتی خوب را تمرین می کنید یا نه این است که روش‌های خود را در یک فضای معاملاتی واقعی تست کنید.

مبتدیان، می توانند از حساب های دمو برای ایجاد عادت شناسایی فرصت های معاملاتی و ارسال سفارش استفاده کنند.

آنها را در بازارهای متلاطم، آرام، روند دار، خنثی یا ساید و.. تست کنید. نتایج را در یک دفترچه معاملاتی ثبت کنید و ببینید که کدام عادات و رویه ها برای شما بهتر جواب می دهد.

وقتی یکی دو رویه را پیدا کردید که بخوبی جواب می دهد، یک حساب معاملاتی زنده باز کنید و شروع به گرفتن پوزیشن های معاملاتی کوچک کنید.

راحت باشید و با فراز و نشیب های هیجانی ریسک کردن کار کنید تا زمانی که بتوانید انواع استراتژی های معاملاتی خود را در بازارهای مختلف اجرا کنید.

 

یک سیستم بازخورد ایجاد کنید

 

تا زمانی که شواهد و مدارک از عملکرد خود نداشته باشید، نمی‌دانید که خوب کار کرده اید یا بد. اگر نتوانید عملکرد خود را اندازه گیری کنید، نمی توانید آن را مدیریت کرده و کار خود را بهبود بخشید. اینجاست که تمرین عامدانه باید کرد.

تمرین فعالانه و بررسی روش های معاملاتی روند یادگیری شما را به طور چشمگیری سرعت می بخشد. حتی می‌توانید یک گام فراتر بروید و از مشاوران و اساتید فارکسی یا دیگر معامله‌گران راهنمایی بگیرید!

اگر این کار را به طور صحیح و منظم انجام دهید، خواهید آموخت که چگونه می توانید نقاط ضعف و قوت معاملاتی خود را شناسایی کنید و با دقت روی به حداقل رساندن اولی و به حداکثر رساندن دومی کار کنید.

به یاد داشته باشید که این معامله گران خوب هستند که پوزیشن های خوب می گیرند نه الگوهای معاملاتی خوب! برای یادگیری اصول معاملاتی میانبر نزنید.

مهمتر از آن، با تمرین عادت های معاملاتی بد وقت تان را تلف نکنید. با توجه به پیشرفت سریع علم و فناوری، معامله گران فارکس باید به هر چیزی که به آنها در معاملات دست بالا را می دهد چنگ زنند.

3.7/5 - (3 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=10263
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
امیر پورتیمور
از سال 1385 معامله زدن در بازارهای مالی بین الملل و فارکس را شروع کردم. در سال های ابتدایی با سرمایه کمی وارد بازار شدم و همانطور که پیش بینی می شد سرمایه را از دست دادم. ابتدا فکر کردم این صنعت چیزی جز قمار نیست اما به مرور متوجه شدم که با مطالعه، استفاده از فرصت ها، طمع نکردن و اندکی شانس می توان در فارکس به موفقیت رسید.
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد چگونه بفهمیم که تمرین های ما جواب می دهد و داریم پیشرفت می کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.