irtrader-logo.png

استراتژی معاملاتی STA برای اسکالپ و سایر سبک ها

767 بازدید

sta

در مقاله امروز از سری مقالات استراتژی فارکس، قصد داریم یکی از استراتژی های پایه بازار را به شما آموزش دهیم. این روش را می توانید با انواع استراتژی ها اعم از اسکالپ ، دی تریدینگ و پوزیشن تریدینگ استفاده کنید.

آیا تا به حال اسم استراتژی STA به گوشتان خورده است؟

 

استراتژی STA چیست؟

 

استراتژی Stop-Trail-Add (STA) اساساً یک تکنیک اضافه کردن به پوزیشن یا کم کردن از پوزیشن است که با هدف به حداکثر رساندن سود و به حداقل رساندن ریسک از آن استفاده می شود.

ایده اصلی پشت این استراتژی این است که وقتی حرکت قیمتی به نفع ماست با اضافه کردن به پوزیشن از آن استفاده کنیم، اما همچنان با جابجا کردن حد ضرر ریسک خود را کم کنیم. این استراتژی معمولاً به صورت نسبت S/T/A بیان می شود (مثلاً 100/1/1 ، 50/2/1 و غیره).

 

STA  یعنی چه؟

 

وقتی از S/T/A استفاده می کنید، در واقع فقط دارید نسبت موارد زیر را می گویید:

  1. مقدار حد ضرر اولیه شما به پیپ.
  2. مقدار تریل شما نسبت به حد ضرر اولیه شما. و
  3. اندازه ای که نسبت به پوزیشن اصلی خود اضافه می کنید.

به عنوان مثال، یک STA 100/1/1 به این معنی است که شما در ابتدا 100 پیپ حد ضرر دارید، با 100 پیپ اختلاف حد ضرر خود را تریل می کنید و در هر 100 پیپ، به اندازه پوزیشن اولیه خود، به پوزیشن فعلی خود اضافه می کنید. در نتیجه، داشتن STA 50/2/0.5 به این معنی است که شما در ابتدا 50 پیپ حد ضرر دارید، دو برابر آن (100 پیپ) استاپ خود را تریل می کنید و هر 100 پیپ اندازه نصف پوزیشن اصلی، به پوزیشن فعلی خود اضافه می کنید.

 

چگونه می توانید اندازه STA خود را مشخص کنید؟

 

هر جفت ارزی رفتار خاص خود را دارد، بنابراین اندازه STA باید متناسب با جفت ارزی باشد که معامله می کنید.

وقتی می دانید اگر STA  را بزرگتر گذارید می توانید از حرکت قیمتی سود خوبی بگیرید، نباید یک STA بسیار کوچک گذارید زیرا خیلی زود استاپ اوت می شوید.

یکی از راه های تعیین STA این است که روی جفت ارزهایی که معمولاً روی آنها معامله می کنید آن را آزمایش کنید و آن مقادیر از STA که با سود همراه هستند را با ثبت و بررسی کنید.

با تمرین مداوم که همیشه توصیه ما بوده است، می توانید بفهمید که کدام STA برای جفت ارزهای مورد علاقه شما جواب می دهد.

یک راه دیگر برای تعیین STA، استفاده از اندیکاتور میانگین محدوده واقعی (ATR) روی جفت ارز است.

برخی از دوستان معامله گر من از نسبت ATR  (مثلاً ½ یا ¼) به عنوان حد ضرر اولیه خود استفاده می کنند و به همان مقدار نیز آن را تریل می کنند. البته، به این که دی تریدینگ می کنید یا معاملات سویینگ انجام می دهید، نیز بستگی دارد.

 

یک دقیقه صبر کنید. ATR  چیست؟

 

اندیکاتور ATR بازه نوسان جفت ارز را بر اساس کف و سقف قبلی پرایس اکشن اندازه گیری و تعیین می کند. این اندیکاتور دارای یک پارامتر X است که تعیین می کند از پرایس اکشن قبلی چقدر باید عقب تر رفت.

به عنوان مثال، اگر از ATR (10) در نمودار روزانه استفاده می کنید، این اندیکاتور، میانگین بازه نوسان جفت ارز در 10 روز گذشته را به شما نشان می دهد.

ATR همچنین می تواند برای تعیین سطوح حمایت و مقاومت (درست مانند نقاط پیووت) در نمودار روزانه یا هفتگی نیز استفاده شود.

من شخصا از ATR روزانه و هفتگی زیاد در معاملات خود استفاده می کنم، به ویژه هنگامی که سطوح آن با سطوح روانی یا کف و سقف های قبلی روی هم بیفتند.

 

چگونه ATR روزانه و هفتگی را محاسبه کنیم؟

 

خیلی ساده است. کافی است ریشه مکعب اختلاف بین حاصل ضرب کف و سقف قیمت را محسابه کنید … شوخی می کنم! لازم نیست نگران محاسبات باشید زیرا اندیکاتوری وجود دارد که این اعداد را برای شما بصورت خودکار محاسبه می کند.

فقط باید اطمینان حاصل کنید که می دانید ATR چه چیزی اندازه گیری می کند و پارامتر آن یعنی چه! و سپس آن ATR را در تایم فریم مناسب اندازید. من خودم شخصا، از ATR (20) برای نمودارهای روزانه و هفتگی استفاده می کنم.

برای بدست آوردن ATR (DATR) روزانه، من مقدار ATR (20) را درنمودار روزانه بدست می آورم و آن را تقسیم بر دو می کنم. این رقم را به قیمت باز شدن در نمودار روزانه جمع می زنم تا سقف بازه قیمتی روز را بگیرم و همان رقم را از قیمت باز شدن نمودار روزانه کم می کنم تا کف قیمتی را بدست آورم.

برای ATR (WATR) هفتگی، من مقدار ATR (20) را در نمودار هفتگی می گیرم و آن را تقسیم بر دو می کنم. این رقم را به قیمت باز شدن درنمودار هفتگی جمع می زنم تا سقف نمودار هفتگی را بدست آورم. سپس، همان رقم را از قیمت باز شدن روی نمودار هفتگی کم می کنم تا کف بازه هفتگی را بدست آورم.

 

چه زمانی استفاده از STA ایده آل است؟

 

از آنجا که استراتژی STA عبارتست از اضافه کردن پوزیشن در ازای مقدار مشخصی پیپ، بهتر است در محیط  های روند دار از آن استفاده کرد. در زیر نمونه ای از تنظیم معاملاتی من ارائه می گردد:

جفت ارز کالایی

در نمودار AUD/USD بالا، من از STA 100/1/1 استفاده کردم و آن را در عدد 0.9700 برای معامله با ریسک به ریوارد 21:1 بستم. اگر من بصورت دستی حفظ سود نمی کردم، با نسبت ریسک 14:1 معامله را در پایان می بستم.

حال بیایید نگاهی به اعمال  STA در محیط رنج یا بی روند بیندازیم.

دلار استرالیا

در نمودار USD/CAD بالا من از STA 50/1/1 استفاده کردم. من پس از فروش زدن روی 0.9900 پوزیشن دیگری را در 0.9850 اضافه کردم، اما وقتی قیمت تا حد ضرر اصلاح شده من در 0.9900 برگشت و بالا رفت، استاپ اوت شدم و روی پوزیشن دوم خود نیز (در حال حاضر در حدود 9880.) استاپ تریل من خورده شد. من در نهایت با 30 پیپ ضرر کار را به پایان رساندم. اخ اخ!

همین دیگه دوستان! من در مقاله امروز هم STA و هم  ATR را برای شما شرح دادم!

لازم به ذکر این مقاله فقط برای اهداف آموزشی است و به هیچ عنوان توصیه سرمایه گذاری نیست. معامله در هر بازاری مالی شامل ریسک است.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
https://irtrader.net/?p=5559
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی وبسایت شخصی
از سال 1384 وارد دنیای فارکس شدم. در طول این 18 سال سبکهای مختلف ترید رو بررسی کردم و معامله کردم. در نهایت نیوز تریدینگ رو به صورت حرفه ای به عنوان سبک معاملاتیم انتخاب کردم. به خاطر این سبک معاملاتی با بیش از صد بروکر فارکس در طی این سالها کار کردم و شناخت خوبی نسبت به بروکرها دارم. معتقدم که معامله گری بدون داشتن دانش کافی قماری بیش نیست.
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد استراتژی معاملاتی STA برای اسکالپ و سایر سبک ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.