آیا تا به حال در عملکرد معاملاتی خود دوره بدبیاری داشته اید؟ بطوریکه نتوانید هم بفهمید اشتباه کار کجا است؟
احتمالاً اینجا و آنجا با دو سه ضرر پشت سرهم مواجه شده اید، اما در نهایت با انجام اصلاحات لازم دوباره دست به زانو گرفتید و بلند شدید.
اما تا زمانی که نتوانید مشخص کنید ریشه مشکل دقیقا کجاست، احتمالاً برای بازگشت به میدان کار سختی خواهید داشت.
اگر تجربه چنین موقعیتی را داشته باشید، به احتمال زیاد فشار برای بازگشت به سوددهی، ارزیابی مشکل را برای شما دشوار می کند.
به جای اینکه با اضطراب ناشی از حضور در چنین موقعیتی بخواهید فلج شوید، کار را با پرسیدن سوالات زیر از خود شروع کنید:
- آیا بد معامله زدن من بدلیل این است که برنامه معاملاتی خود را دنبال نمی کنم؟
- آیا احساسات من روند تصمیم گیری من را با اختلال مواجه کرده است؟
- آیا شرایط بازار تغییر کرده است؟ برای اصلاح چه باید کنم؟
به جز اینکه احتمالا به برنامه معاملاتی خود پایبند نیستید، ایام بازار کسادی شما می تواند دلایل دیگری نیز داشته باشد که برخی از این موارد برای معامله گران تازه کار رایج تر است.
در زیر 3 مورد از رایج ترین مشکلات معاملاتی که افراد تازه کار اغلب با آن مواجه می شوند ارائه می گردد:
عدم آموزش
می توانید تقصیر را گردن احساسات و هیجانات خود که دنبال سود خفن در فارکس هستید اندازید، اما برخی از معاملهگران تازهکار، شتابزده عمل می کنند و بدون اینکه مهارتهای خود را در حساب دمو تمرین کنند، بلافاصله پول واقعی به حساب ریل خود واریز کرده و شروع به معامله زدن میکنند.
یک معاملهگر بیتجربه میتواند یک حساب کاربری را در یک چشم بر هم زدن «کال» کند، به همین دلیل است که ما به معاملهگران تازهکار توصیه میکنیم ابتدا یک حساب دمو باز کنند.
ببینید، معاملات نسخه ی دمو به معامله گران مبتدی این امکان را می دهد که بدون اینکه در ابتدا پول حاصل از دسترنج خود را به خطر اندازند، بتوانند کمی در فارکس آب تنی کنند.
اینگونه آنها خواهند توانست تا حسی از فضای بازار داشته باشند، برنامههای معاملاتی خود را آن طور که صلاح میدانند اصلاح و میزان کنند و مدیریت ریسک را تمرین کنند.
بدون آموزش و تمرین صحیح، ای بسا نتوانید صحبت های واضح بازار همچون الگوهای نموداری، شکلگیری الگوهای کندلستیک یا تغییر جو بازار را متوجه شوید.
معاملات هیجانی
حتی معامله گران باتجربه فارکس نیز هر از گاهی قربانی معاملات هیجانی می شوند. هیاهوی احساسی ممکن است خود را به شکل ترس کنترل نشده، امید واهی یا طمع نشان دهد.
این احساسات و هیجانات، خود را از طریق رفتارهای معاملاتی مضر مانند اورتریدینگ، گرفتن پوزیشن های سنگین، اجازه ندادن به سود برای پیشروی و نبستن معاملات ضررده نشان می دهند.
تغییر شرایط بازار
گاهی اوقات، مشکل ناشی از روانشناسی معاملاتی شما نیست، بلکه به دلیل تغییر در شرایط بازار فارکس است.
ممکن است بسیار منضبط باشید و همه چیز را طبق برنامه انجام دهید، اما اگر رویکرد معاملاتی شما متناسب فضای بازار نباشد، ای بسا همچنان در ضرر غوطه ور شوید.
دلایل احتمالی زیادی وجود دارد که چرا اوضاع معامله زدن شما حال و روز خوشی ندارد. ممکن است دلیل آن عدم آموزش باشد، ممکن است دلیل آن معاملات احساسی و هیجانی باشد یا حتی به دلیل تغییر در شرایط بازار باشد.
به یاد داشته باشید، تشخیص عارضه اولین گام شما برای درمان است! هر چه بتوانیم بهتر ریشه مشکل را شناسایی کنیم، بهتر می توانیم به آن رسیدگی کنیم.
نظرات
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.