در مقاله امروز از مجموعه مقالات آموزش فارکس، نحوه محاسبه همبستگی های ارزی در اکسل را به شما خواهیم آموخت.
همانطور که گفتیم، همبستگی ها بمرور زمان تغییر می کنند عوض می شوند. بنابراین دانستن ضریب های همبستگی قوی و جهت همبستگی های فعلی از اهمیت دو چندانی برخوردار می گردد.
خوشبختانه، شما می توانید براحتی در خانه خود نشسته و با استفاده از دیتا شیت محبوب خودتان همبستگی های ارزی را محاسبه کنید.
در این مقاله، ما از اکسل مایکروسافت استفاده می کنیم، اما از هر نرم افزاری که از فرمول همبستگی ها استفاده می کند همچون شیت گوگل نیز می توانید برای انجام این کار بهره برید.
گام 1: فرض میکنیم که شما داده های قیمتی روزانه را با اجی مجی کردن برای خود فراهم نمی کنید، بلکه آن را به صورت آنلاین از وبسایتی معتبر برای خود تهیه می کنید. یکی از این منابع وبسایت فدرال رزرو است.
گام 2: نرم افزار اکسل را باز کنید.
گام 3: داده های خود را کپی کرده و در یک شیت خالی پیست کنید یا همان فایل داده های اکسپورت شده در گام 1 را باز کنید. بهتر است داده های 6 ماه گذشته را دریافت کنید!
گام 4: حال داده های خود را مشابه شکل زیر یا چیزی شبیه به آن مرتب کنید. رنگ ها و فونت ها به سلیقه خودتان! حالشو ببرید. البته شاید زرد گزینه خوبی نباشد!
گام 5: وقت انتخاب تایم فریم است. آیا همبستگی های ارزی هفته گذشته را می خواهید؟ ماه گذشته را می خواهید؟ سال گذشته را می خواهید؟
میزان داده های قیمتی که در اختیار دارید تعیین کننده این مورد است، اما همیشه می توانید داده های بیشتری دریافت کنید. در این مثال، ما از داده های ماه گذشته استفاده می کنیم.
گام 6: در اولین سلول خالی زیر اولین جفت ارز مقایسه ای خود (من همبستگی EUR/USD را با جفت ارزهای دیگر می گیرم، بنابراین با EUR/USD و USD/JPY کار خود را شروع می کنم)، عبارت زیر را تایپ کنید: )correl=
گام 7: در گام بعد، محدوده سلول ها برای داده های قیمتی EUR/USD را انتخاب کنید و پس از آن یک کاما قرار دهید. شما این محدوده را در یک قاب محصور خواهید کرد.
گام 8: پس از کاما، محدوده داده های قیمتی برای USD/JPY را درست مانند EUR/USD انتخاب کنید.
گام 9: برای محاسبه ضریب همبستگی EUR/USD و USD/JPY با استفاده از کیبرد خود یک Enter بزنید.
گام 10: گام های 5 تا 9 را برای سایر جفت ارزها و سایر تایم فریم ها تکرار کنید.
وقتی کارتان تمام شد، میتوانید دادههای جدیدتان را گرفته و یک جدول جذاب و باحال همچون جدول زیر برای خودتان درست کنید. ایولا نداشت؟!
معمولا بازه های یک هفته ای، یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و یک ساله کامل ترین دیدگاه از همبستگی بین جفت ارز ها را ارائه می دهد.
اما این شما هستید که انتخاب می کنید کدام تایم فریم یا چند تایم فریم را باید تحلیل کنید.
گرچه شاید بهروزرسانی روزانه اعداد جدول تندروی باشد (مگر به همبستگی های ارزی اعتیاد پیدا کرده باشید)، اما بهروزرسانی یک هفته در میان آنها منطقی است.
اگر متوجه شدید که خودتان دارید هر ساعت جداول همبستگی ها را به صورت دستی در اکسل بهروزرسانی میکنید، شاید بد نباشد کمی از این کار فاصله گرفته و یک سرگرمی جدید برای خود پیدا کنید.
دیگر مقلات ما
خلاصه درس: همبستگی ارزها
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.