لات در فارکس چیست؟ کاربرد لوریج در فارکس چیست؟

2008 بازدید
لات در فارکس چیست

لات در فارکس

در این مقاله از مجموعه مقالات آموزش فارکس قصد داریم شما را با مفاهیم لات در فارکس و لوریج در فارکس آشنا کنیم. فارکس معمولا در مقادیر مشخصی به نام “لات” معامله می‌شود.

در واقع واحد اندازی گیری حجم معاملات در فارکس لات است. اندازه استاندارد برای یک لات 100،000 واحد از ارز پایه است و در حال حاضر، اندازه های مینی، میکرو و نانو نیز وجود دارند که به ترتیب بصورت واحدهای 10،000 و 1000 و 100 تایی هستند.

برخی از بروکرهای فارکس مقدار و کمیت را به “لات” نشان داده و برخی دیگر از کارگزاران، خود واحدهای ارزی را نشان می‌دهند. سرفصل های این مقاله را می‌توانید در جدول ببینید.

لات در فارکس و لوریج در فارکس
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    در درس قبل توضیح دادیم پیپ در فارکس چیست و دانستید که تغییرات ارزش یک ارز نسبت به ارز دیگر با “پیپ” اندازه گیری می‌شود، که درصد بسیار بسیار کمی از ارزش یک واحد از آن ارز است. برای سود بردن از این تغییر کوچک در ارزش، باید مقادیر زیادی از یک ارز خاص را معامله کرد تا سود یا زیان قابل قبول شود. چون به طور معمول نوسانات در بازار ارزهای خارجی بسیار کم است و انجام معامله با حجم کم توجیه ندارد.

    لات چیست؟

    ساده‌ترین روش توضیح لات در فارکس این است: LOT واحد سرمایه یا میزان خرید و فروش در بازار فارکس است. همانطور که برای خرید لباس از واحد “یک دست”، یا برای خرید ماشین از واحد “یک دستگاه” و … استفاده می‌شود، واحد مبنای محاسبات در Forex نیز لات نامیده می‌شود.

    لات استاندارد چیست؟

    هر لات استاندارد معادل 100،000 واحد از ارز پایه است. برای مثال، اگر یک لات دلار/یورو خریداری کنید، در حقیقت 100،000 واحد از ارز پایه که یورو است خریداری کردید. به بیان ساده تر یعنی 100 هزار یورو خرید کردید. برای سادگی کار، به این حجم معامله، یک لات استاندارد گفته می‌شود. اکثر تریدرهای فارکس عموما معاملات خود را در واحدهایی کوچکتر از لات استاندارد انجام داده و میزان سود آن‌ها نیز تغییر می کند. نحوه محاسبه لات سایز (مینی، میکرو و نانو) در ادامه توضیح داده می‌شود.

    محاسبه لات سایز

    قبلا در مورد نحوه محاسبه ارزش پیپ برای هر جفت ارز توضیح دادیم. فرض کنید قصد معامله بر روی EUR/USD را داریم:

    • اگر با یک لات استاندارد (100،000) معامله کنیم، هر پیپ تغییر 10 دلار سود یا زیان در پی دارد.
    • اگر با یک مینی لات (10،000) معامله کنیم, هر پیپ تغییر 1 دلار سود یا زیان دارد.
    • اگر یک میکرولات (1،000) معامله کنیم, هر پیپ 0.10 سود یا زیان درپی دارد.
    • و اگر یک نانو لات (100) معامله کنیم, هر پیپ نوسان تنها 0.01 دلار سود یا زیان دارد.
    لات های مختلف در فارکس

    با حرکت بازار و قیمت ها، ارزش پیپ نیز بسته به نوع ارزی که معامله می کنید ممکن است تغییر کند.

    لوریج چیست؟

    لوریج یا همان Leverage به معنای اهرم بوده و خدمت ویژه‌ای است که توسط بروکرهای فارکس در اختیار کاربران و مشتریان قرار می‌گیرد. به صورت کلی، تریدر می‌تواند به کمک بروکر، معاملاتی بیشتر از موجودی حساب معاملاتی خود انجام دهد. برای مثال، اگر فرد تنها 100 دلار در حساب خود داشته باشد، می‌تواند مبلغی را از بروکر قرض گرفته و با آن وارد معامله شود. این مبلغ قرض گرفته شده که به صورت ضریب‌های 10، 100، 200 و … الی 3،000 برابر سرمایه‌ی اولیه هستند، همان لوریج است.

    لوریج، اعتباری است که بروکر در اختیار تریدر قرار داده و در حقیقت، با استفاده از آن، موجودی حساب معاملاتی وی، چندین برابر خواهد شد. برای مثال، اگر فردی تنها 100 دلار در حساب خود داشته و از اهرم 1،000 استفاده کند، معادل داشتن 100،000 دلار در حساب معاملاتی است. این ویژگی هم بسیار جذاب است و هم بسیار خطرناک است که در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد.

    لوریج در فارکس

    مبلغ 100،000 دلار و یا حتی 10،000 دلار برای خیلی ها مبلغ سنگینی است. شاید می پرسید چگونه یک سرمایه گذار کوچک همچون شما می تواند چنین مقدار زیادی از پول را معامله کند. بروکر خود را همچون بانکی در نظر بگیرید که 100،000 دلار برای خرید ارز در اختیار شما می گذارد. تنها چیزی که بانک از شما می خواهد این است که شما 1000 دلار به عنوان سپرده حسن نیت بدهید. این مبلغ برای شما نگهداری می شود اما لزوماً حفظ نمی شود. با سود و زیان شما در معاملات این مبلغ کم یا زیاد می شود.

    زیادی خوب به نظر میرسد؟ معامله کردن در فارکس با استفاده از اهرم (لوریج) دقیقا به همین ترتیب است.

    یک سوال اساسی: بروکرها چقدر آدمهای خوبی هستند. این مقدار سنگین را قرض می دهند بدون اینکه بهره ای بگیرند؟! جواب ساده است! بروکرها از معاملات شما کمیسیون (اسپرد) دریافت می کنند و هر چه حجم معاملات شما بیشتر باشد کمیسیون بیشتری خواهند گرفت، پس وقتی به شما قرض می دهند شما حجم معامله بالاتری خواهید داشت و در نتیجه سود بروکر بیشتر خواهد شد. به همین راحتی ! 🙂

    مقدار لوریجی که استفاده می کنید بستگی به کارگزار و راحتی خودتان دارد. زیادی خوب به نظر میرسد؟ معامله کردن در فارکس با استفاده از اهرم (لوریج) دقیقا به همین ترتیب است.

    لوریج چیست

    به طور معمول بروکر فارکس سپرده ای از شما می خواهد که به آن “مارجین” می گویند.

    آیا استفاده از لوریج در فارکس اجباری است؟

    خیر. لوریج زمانی استفاده می‌شود که تریدر تحلیل دقیقی داشته و می‌خواهد علیرغم سرمایه‌ی نسبتا محدود خود، وارد معامله‌ی بزرگی شود. همانطور که پیشتر مطرح شد، میزان نوسانات بازار فارکس نسبتا محدود بوده و برای سودآوری بیشتر، استفاده از اهرم تقریبا اجتناب ناپذیر است. اما این به معنای اجباری بودن استفاده از اهرم نیست. بلکه تریدر باید به استراتژی معاملاتی خود مطمئن بوده و سپس میزان اهرم را انتخاب کند.

    معایب استفاده از لوریج در فارکس چیست؟

    اولین و مهمترین بخش استفاده از لوریج، درک میزان ریسکی است که به همراه استفاده از اهرم ایجاد می‌شود. اگرچه بروکر میزان سرمایه‌ی شما برای ورود به معاملات را افزایش می‌دهد، اما فقط می‌توانید از این سرمایه برای کسب سود استفاده کنید. بنابراین، بروکر هیچگاه با شما در ضرر همراه نخواهد شد. لوریج در فارکس ضریب سودآوری یا ضرردهی شما را چندین برابر خواهد کرد (بسته به میزان ضریب). دقت داشته باشید که هم سود چندین برابر شده و هم ضرر چندین برابر خواهد شد.

    اگرچه بروکر به شما اجازه می‌دهد تا هزاران برابر سود کنید، اما میزان ضرری که شما می‌توانید متحمل شوید، فقط به اندازه‌ی موجودی حساب معاملاتی شما است. بنابراین، اگر از اهرم 100 استفاده کنید و بازار 0.01 درصد در جهت پیشبینی شما حرکت کند، موجودی شما یک برابر افزایش خواهد یافت (مثلا 100 دلار شما به 200 دلار افزایش می‌یابد). اما اگر بازار فقط 0.01 در جهت عکس تحلیل شما حرکت کند، موجودی شما صفر شده و معاملات بسته خواهد شد.

    بیشترین میزان لوریج در فارکس چقدر است؟

    میزان و حداکثر لوریج در فارکس بستگی به بروکری که انتخاب می‌کنید خواهد داشت. برای مثال، بیشینه اهرم قابل استفاده در بسیاری از بروکرها تا نهایتا 400 برابر بوده، اما بروکرهای دیگر ممکن است این اهرم را تا 3،000 برابر نیز افزایش دهند. از آنجاییکه بالا رفتن میزان لوریج در فارکس مستقیما باعث افزایش ریسک می‌شود، بسیاری از نهادهای نظارتی (رگولاتوری‌ها)، به بروکرهای تحت نظر خود اجازه‌ی افزایش اهرم را نمی‌دهند.

    در نقطه‌ی مقابل، اکثر بروکرهایی که تحت نظر رگولاتوری‌های آفشور هستند، برروی میزان اهرم سختگیری نکرده و کاربر می‌تواند آن را تا 2،000 برابر (مثلا روبو فارکس) یا حتی 3،000 برابر (مثلا آلپاری) افزایش دهد. دقت داشته باشید که حداکثر لوریج برای دارایی‌های مختلف فارکس متفاوت بوده و این میزان، عموما برای جفت ارزها است. در دارایی‌های دیگر (خصوصا برای سهام و رمزارزها)، حداکثر اهرم قابل استفاده بسیار کمتر است.

    نحوه استفاده از لوریج در متاتریدر

    بمحض اینکه پول خود را واریز کردید، می توانید معامله کردن را شروع کنید. کارگزار همچنین تعیین می کند که برای هر موقعیت معامله شده (بر حسب لات) چه مقدار مارجین نیاز است. به عنوان مثال، فرض کنید لوریج مجاز 100 است (یا 1٪ معامله لازم است) و شما می خواهید معامله ای به ارزش 100،000 دلار بگیرید، در حالیکه فقط 5000 دلار در حساب خود دارید.

    مشکلی نیست زیرا کارگزار شما 1000 دلار به عنوان سپرده کنار می گذارد و به شما اجازه می دهد مابقی را “قرض” بگیرید. قطعا هرگونه سود، به مانده پول نقد موجود در حساب شما اضافه یا در صورت ضرر از آن کسر می شود. حداقل مارجین مورد نیاز برای هر لات در هر کارگزاری متفاوت است. لوریجی که شما انتخاب می کنید نیز تاثیر مستقیم در مارجین مورد نیاز دارد.

    در مثال بالا ، کارگزار به 1٪  مارجین نیاز داشت. این بدان معناست که به ازای هر 100،000 دلار معامله ، کارگزار 1000 دلار به عنوان سپرده برای هر معامله طلب می کند. فرض کنید شما می خواهید 1 لات استاندارد (100،000) USD / JPY  بخرید. اگر حساب شما لوریج (اهرم) 100 داشته باشد ، باید 1000 دلار به عنوان مارجین در نظر بگیرید. توجه داشته باشید که 1،000 دلار هزینه نیست، بلکه سپرده است.

    بنابراین وقتی معامله خود را ببندید آن را به شما پس می دهند. دلیل این که کارگزار از شما سپرده می خواهد این است که تا زمانی که معامله باز است ، این ریسک وجود دارد که در طول باز بودن این معامله شما ضرر کنید! کارگزار این سپرده را برای جبران ضرر احتمالی شما نگه می دارد.

    با فرض اینکه این معامله ی USD / JPY تنها معامله بازی است که در حساب خود دارید،  تا زمانی که این معامله باز است باید 1000 دلار در حساب شما موجود باشد و اجازه برداشت آن را ندارید. اگر USD / JPY ریزش کند و ضررهای معاملاتی شما باعث شود موجودی حساب شما به زیر 1000 دلار سقوط کند ، سیستم کارگزاری معامله شما را به طور خودکار قبل از اینکه ضررهای شما به 1000 دلار برسد می بندد تا از ضررهای بیشتر جلوگیری شود.

    این یک سازوکار ایمن برای جلوگیری از منفی شدن مانده حساب شما است. درک صحیح نحوه معامله کردن با مارجین بسیار مهم بوده و بعداً در بخش کاملی به آن خواهیم پرداخت. اگر نمی خواهید حساب شما نابود شود، توصیه اکید به خواندن آن بخش داریم!

    چگونه سود و زیان را محاسبه می کنیم؟

    حال که می دانید چگونه ارزش پیپ و لوریج را محاسبه کنید ، بهتر است با نحوه محاسبه سود یا زیان آشنا شوید.

    به طور کلی، تعداد پیپ نوسان * ارزش هر پیپ = سود یا زیان شما

    بیایید دلار آمریکا بخریم و فرانک سوئیس بفروشیم.

    1. نرخ مظنه ای که به شما ارایه می شود عبارتست از: 1.4525 / 1.4530 از آنجا که در حال خرید دلار آمریكا هستید ، روی قیمت پیشنهادی فروش4530 كار میکنید. این نرخ نرخی است که بروکر به شما می فروشد.
    2. خلاصه شما 1 لات استاندارد (100،000 واحد) را در 1.4530 خرید می کنید.
    3. چند ساعت بعد ، قیمت به 1.4550 می رسد و شما تصمیم می گیرید معامله خود را ببندید.
    4. نرخ جدید USD / CHF برابر است با4550 / 1.4555 . از آنجا که در ابتدا برای باز کردن معاملات ، خرید انجام داده اید اکنون برای بستن معاملات باید بفروشید. بنابراین باید از قیمت “BID”که نرخ 1.4550 است استفاده کنید. نرخی که بروکر برای فروش به شما می دهد.
    5. تفاوت بین 1.4530 و 1.4550 ، 0.0020 یا 20 پیپ است.
    6. ارزش هر پیپ را طبق فرمول درس قبل محاسبه کردیم و برابراست با 6.87 دلار.
    7. با استفاده از فرمول بالا ، اکنون داریم:

    20 * 6.87 = $137.40

    سود شما از این معامله 137.40 دلار است.

    اسپرد و نرخهای Bid / Ask

    کاربرد لات در متاتریدر

    قبلا توضیح دادیم و با توجه به اهمیت مطلب یک بار دیگر یاد آوری می کنیم. اسپرد اختلاف قیمت خرید یا فروش است. این همان کمیسیون بروکرهای فارکس از معاملات شماست. هنگامی که یک جفت ارز را می خرید ، از قیمت ASK استفاده می کنید. و هنگام فروش ، از قیمت BID استفاده خواهید کرد. اینها را دقیق در ذهنتان داشته باشید چون برای محاسبه حد سود و حد ضرر بسیار مهم هستند.

    دیگر مقلات ما

    الپاری

    روبو فارکس

    امارکتس

    ارانته

    فیبوگروپ

    فارکس فکتوری

    لات در واقع واحد اندازی گیری حجم معاملات در فارکس است. اندازه استاندارد برای یک لات 100،000 واحد از ارز پایه است و در حال حاضر، اندازه های مینی، میکرو و نانو نیز وجود دارند که به ترتیب بصورت واحدهای 10،000 ، 1،000 و 100 تایی هستند.

    لوریج در فارکس (اهرم) همانند ضمانت بانکی عمل میکند. برای مثال، شما 100 دلار در حساب خود دارید و با استفاده از لوریج 1،000 میتوانید معامله ای به ارزش 100،000 دلار انجام دهید. به همین دلیل است که معاملات فارکس عموما سود بسیار زیادی دارند (البته ممکن است باعث ضرر بسیار زیاد نیز بشوند).

    بله. بالا بردن لوریج برای انجام معاملات همانطور که میتواند سود معامله را چند برابر کند، ممکن است باعث شود که ضرر آن نیز چندین برابر شود. همواره همه ی بروکرها توصیه میکنند که انتخاب لوریج با توجه به میزان موجودی حساب معاملاتی و قدرت ریسک پذیری افراد انتخاب شود. در کل، از انتخاب لوریج بالا جدا خودداری نمایید.

    هر لات، بسته به کالای مورد معامله مقدار متفاوتی دارد. برای زوج ارزها، هر لات معادل 100،000 زوج ارز است.

    4.4/5 - (87 امتیاز)
    https://irtrader.net/?p=1311
    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوک
    سید محمد تبادکانی
    حدود 15 سال است که در بازار فارکس فعالیت دارم و درآمد اول من هست. معامله گری در فارکس یکی از شغلهای پر ریسک و پر خطر هست که بدون علم و دانش فقط یک قمار سراسر ضرر خواهد بود.
    مطالب بیشتر
    برچسب ها:

    باکس دانلود

    نظرات

    87 نظر در مورد لات در فارکس چیست؟ کاربرد لوریج در فارکس چیست؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    1. سلام و درود
      سوالی داشتم از خدمت استادان و حرفه ای های سایت

      مشکلی که دارم اینه که زمانی که میخوام اسکلپ کار کنم و سریع پوزیشن بگیرم. با کلیک روی گزینه sell یاbuy پوزیشن برام باز میشه اما دقیقا روی نقطه ای که وارد معامله شدم پوزیشن با ضرر باز میشه یعنی مثلا روی عدد ۷۵ sell میگیرم و پوزیشن باز میشه اما وقتی قیمت میاد روی ۷۰ تازه حساب من سر به سر میشه یعنی تازه از اون جا به پایین تر من میتونم سود بگیرم.
      (اینی که خدمتتون عرض میکنم به جز کمیسیون بروکره)

      یا اینکه مثلا روی قیمت ۸۰ سریعbuy میکنم. پوزیشن باز میشه اما قیمت ورود من رو روی ۸۳ نشون میده و باز هم با ضرر برام باز میشه و باز هم ضرری که نشون میده. ضرری به غیر از کمیسون و اسپرد و سوئپ و این چیزاست.

      من حجم های پایین باز میکنم بین 0.01 تا 0.1 لات

      در حال حاضر از بروکر الپاری استفاده میکنم. قبلا هم از لایت فارکس استفاده میکردم. همین مشکل رو‌داشتم. ممنون میشم پاسخ بدید

      4

      1. سلام دوست گرامی،
        شما نیاز دارید که در مورد اسپرد چیست بیشتر مطالعه کنید. همونطور که می دونید ما همیشه دو نرخ داریم. یکی برای خرید و یکی برای فروش اختلاف این ها میشه اسپرد. شما در نرخ Bid می فروشید و در نرخ Ask می خرید روی این دو مورد بیشتر مطالعه کنید و تمرین کنید . لینکی که بالا گذاشتم حتما کمکتون می کنه.

        4

      2. وقتی پوزیشن خرید باز میکنی بروکر تو رو میندازه توی ضرر تا اول براش کار کنی و پولشو در بیاری وقتی هم که در آوردی از اون به بعد میتونی از بازار جهانی سود کسب کنی و اگه هم از همون اول با همون ضرر اولیه بری تو ضرر بروکر باز هم سوذشو کرده با همون قرار دادن توی ضرر برای شما الباقی ضرر رو هم میدید به بازار جهانی

        3

        1. سلام دوست گرامی،
          بروکر شما رو توی ضرر نمیندازه بلکه کمیسیون خودش رو اول کسر می کنه. این چیز غیر معمولی نیست و نباید براتون انرژی منفی ایجاد کنه. سعی کنید از بروکرهای با کمیسیون و اسپرد کمتر استفاده کنید تا این مساله کمتر براتون مهم باشه.

          2

      1. سلام دوست گرامی،
        ابتدا باید یک حساب دمو فارکس باز کنید تا با حساب آزمایشی بتونید شروع به معامله کنید. پیشنهاد می کنیم با توجه به اینکه تازه کار هستید حتما مقالات آموزشی مدرسه فارکس سایت ما رو هم مطالعه کنید.

        4

    2. با سلام لوریج برای همه معامله قابل تنظیمه یا هر اکانت همون چیزی هست که از پیش تنظیم میکنیم؟ من الان با حساب دمو دارم یاد میگیرم جایی نمیبینم که لوریج رو بشه تغییرش داد

      3

      1. سلام دوست گرامی،
        در معاملات فارکس لوریج برای کل حساب ست میشه و بعد در زمان گرفتن معامله شما خودتون هستید که انتخاب می کنید چه حجمی رو وارد بشید و در واقع از چقدر لوریج استفاده کنید. یعنی ممکنه لوریج حساب شما 1:1000 باشه ولی شما با 1:1 وارد معامله بشید.

        5

    3. سلام مجدد قربان ، طبق فرمایش شما من رفتم ب تمام بروکر ها پیام دادم که ببینم آیا ممکنه همیچین چیزی که با مقدار پول بیشتر شرایط معاملاتی بهتری بگیرم ، و از بروکر های آلپاری ، آماراکتس ، روبو فارکس و ارانته سوال کردم .
      و فقط ارانته گفتش که برای موجودی بالای ۵۰۰ هزار دلار تهش میتونید حداکثر ۵۰۰ لات در هر پوزیشن باز کنید ولی میتونید تعداد ترید هارو افزایش بدید که خب من اینو میدونستم که میشه بیشتر از لحاظ تعداد معامله زد ولی مشکل دقیقا همون حجمش بود و این هم نشد ، شما راهی یا بروکری چیزی میشناسید که بشه اینکارو رو باهاش کرد یا حداقل نمیدونم یک حسابی مثل کپی ترید که مثلا حجم رو نصف کنم و ترید کنم و دقیقا ترید هام اونور هم کپی بشن اینطوری حداکثر لاتم میشه ۱۰۰۰ تا حالا مثلا تعداد حساب های کپی رو بیشتر میکنم
      بازم عذرخواهی میکنم ک سوالم زیاده 🖤

      13

      1. سلام دوست گرامی،
        همونطور که قبلا گفتم اصلا نگران این موضوع نباشید. حجم سرمایه که بالابره به راحتی می تونید با بروکرهای مختلف مذاکره کنید و راه حلش رو پیدا کنید. الان و بدون سابقه خیلی شما رو جدی نمی گیرند. نهایتش این هست که با کد نویسی می تونید کاری کنید که همزمان معاملاتتون روی چندتا حساب انجام بده. بعضی بروکرها خودشون برای این کار نرم افزار مولتی ترمینال ارائه میدن.

        10

    4. سلام عزیز ببخشید ی سوالی خیلی ذهن من رو درگیر کرده ، توی بحث لات کاری ب لوریج و اینها ندارم با درصد سرمایه کار دارم ، مثلا من بخوام یک درصد سرمایه ام رو در یورو دلار ریسک کنم و استاپمم هم پنج پیپ هست و سرمایه هم مثلا ۵۰۰۰ دلار ، طبق ی محاسبه ساده من باید یک لات بگیرم که اگر استاپ خوردم یک درصد سرمایه من کم بشه . حالا سوالم اینه ک یک فردی داریم ک هم سود کرده هم پول زیادی داره مثلا یک میلیون دلار ، و این فرد میخواد یک معامله باز کنه روی همون یورو دلار با دو درصد کل سرمایه ، و میزان پپ هم مثلا ۳ پیپ هست ، این رو اگ حساب کنیم میشه ۶۶۶.۶۶ لات ، تا اینجا اوکیه؟ خب حالا بروکر ها اصلا حجم بالای ۵۰۰ لات ندارن و اصن نمیشه بیشتر از ۵۰۰ لات حجم گرفت و اینطوری دو تا معامله باید باز کنن ولی خب مثلا اسکلپری ک فقط وقت یک معامله باز کردن رو داره ک نمیتونه یک پونصد تایی باز کنه و یک ۱۶۶ تایی ، از اینجا چند تا سوال برام پیش اومد که آیا همین ۶۶۶.۶۶ لات برای یک لحظه بازار حجم بالاییه؟ و باعث میشه بازار تکون بخوره ؟( حتی خیلی کم) و سوال دوم اینکه خب این فرد اینهمه زحمت کشیده پولش شده یک‌میلیون دلار بعد دیگه نمیتونه پولشو بیشتر کنه بخاطر همین مسعله حجم یعنی اینهمه میگن فارکس بزرگه و اینا تهش همین یک میلیون دلاره ( چون حجم اذیت میکنه و چند معامله باید گرفت عرض میکنم) و سوال دیگه ک شما ک اطلاعات دارید نمیدونید چطوری میشه ی راهی باشه ک حداکثر لاتی نباشه یا مثلا ۵۰۰۰ لات باشه حداکثرش یا مثلا مستقیم وصل شد ب بازار برای سرمایه های خیلی بالا( هر راهی هست بگید لطفاً) چون من سبک معاملاتی هم دارم و ترید هم میکنم و سود هم کردم ولی چون اینکارو خیلی دوس دارم دوست دارم ادامه بدم ولی این موضوعات یخورده منو ناراحت می‌کنه اگر ممکنه جوابم رو بدید. عذرخواهی هم میکنم ک سوالم خیلی طولانیه

      11

      1. سلام دوست گرامی،
        اصلا جای نگرانی نیست و پیشنهاد می کنم ذهتون رو درگیر این مسائل نکنید و بیشتر به ترید و سود کردنتون مشغول باشید. زمانی که به این حجم از سرمایه برسید می تونید به راحتی با بروکر مذاکره کنید و اکانت اختصاصی با ستینگ اختصاصی دریافت کنید و این محدودیت ها رو هم نداشته باشید. پس با خیال راحت روی ترید کردنتون متمرکز بشید.
        و اما اینکه پرسیدید این حجم می تونه بازار رو تکون بده یا نه باید بگم خیر. این حجم ها قابلیت تکون دادن بازار رو ندارن نهایتش اینه که ممکنه در تامین کننده نقدینگی یا بروکرتون باعث افزایش اسپرد بشه.

        15

    5. فکر میکنم در بخش “چگونه سود و زیان را محاسبه می کنیم؟” بند 6,اشتباه محاسبه کردید. طبق نوشته ی شما اگر USD/CHF برابر با 1.4555 باشد,هر یک پیپ برابر با 1/1.4555 مساوی با 0.687 میشود و سود ما 13.74 دلار است

      18

      1. سلام دوست گرامی،
        در فرمول ارزش پیپ حجم معامله دخیل هست که در محاسبه شما لحاظ نشده. اگر حجم معامله 10,000 واحد یا 0.1 لات بود محاسبه شما درسته ولی حجم معامله ما 100,000 واحد یعنی 1 لات هست.

        16

    6. مطالب را بسیار عالی و به زبان ساده نوشتین من که هیچی سوادی از فارکس ندارم با خواندن مطالب شما کم کم دارم یاد میگیریم. ممنون از زحماتتون. اجرتون با خدا

      24

    7. سلام
      انکانش خست این مقاله به صورت pdf قابل دسترس باشه برای پیرینت گرفتن؟
      از ترجمه بی نظیرتون هم ممنون من با وب سایت اصلی هی چک می کنم واقعا به همون راحتی ترجمه شده متشکر

      16

      1. سلام دوست گرامی،
        بله pdf مقالات مدتی هست که آماده شده ولی بارگزاری اونها روی سایت یکمقدار زمان نیاز داره. امیدواریم که بتونیم به زودی این کار رو انجام بدیم.

        19

    8. سلام ،ضمن تشکر از زحمات شما. فکر کنم عنوان پاراگراف آخر باید به شکل زیر اصلاح بشه:
      “اسپرد و نرخهای Ask/Bid” البته با توجه به مثال بالا عرض میکنم.

      21

      1. سلام دوست گرامی،
        توی این مورد خیلی تفاوت نداره چون صرفا توضیح Ask و Bid رو میدیم و ترتیبشون مهم نیست.

        17

      1. سلام دوست گرامی،
        نه متاسفانه لطفا اگر سوالی هست همینجا مطرح کنید در خدمتتون هستیم.

        26

    9. سلام وقت بخیر؛ من فکر میکنم یه اشتباهی تو متن وجود داره لطفا ابهامش رو برام برطرف کنید، اگه اشتباه از متنه اصلاح کنید اگرنه یه جوری توضیح بدید من بفهمم چون متناقضه برام؛ تو متن اینجوری نوشتید:

      “هر لات استاندارد معادل 100،000 واحد از ارز پایه است. برای مثال، اگر یک لات دلار/یورو خریداری کنید، در حقیقت 100،000 دلار بر مبنای یورو خریداری کرده‌اید.”

      اگه اشتباه نکنم تو جفت ارز “دلار/یورو” ارز پایه یورو خواهد بود، و وقتی ما یک لات از این جفت ارز خریداری میکنیم در حقیقت داریم 100000 یورو بر مبنای دلار خریداری میکنیم، اما متن شما برعکس این رو میگه

      29

      1. خیر دوست گرامی، پاک نشد و پاسخ شما رو هم دادیم. از کامنت های آینده شما هم استقبال می کنیم.

        35

      2. خیلی ممنون از زحماتتون
        پاراگراف آخر نیاز به اصلاح داره
        *هنگامی که یک جفت ارز را می خرید از قیمت BID و هنگامی که یک جفت ارز را می فروشید از قیمت ASK استفاده میکنیم

        29

      1. سلام دوست گرامی،
        خیر هیچ دیدگاه و نظر مفیدی پاک نمیشه، هرچند انتقاد باشه. تنها به علت حجم زیاد اسپم مجبور هستیم ابتدا دیدگاهها رو بررسی کنیم و بعد تایید کنیم.

        28

    10. دوست عزیز در مثال آخرتون نرخ تبدیل Usd/chf رو ۱.۴۵۵۰ برای bid لحظه فروش اعلام کردید در صورتی که در بازار حدودأ ۰.۹۵۴ هست
      بر همین اساس برای محاسبه ارزش هر pip داریم
      1Lot * ۰.۰۰۰۱ = 10 chf pip
      و باید تبدیل بشه به usd پس داریم
      ۱ / ۱.۴۵۵۰ = 0.687 usd/chf
      و چون ۲۰ pip پالس مثبت داشتیم پس داریم
      10Chf * 0.687 = 6.87 usd each pip
      در نتیجه
      کل سود برابر
      ۲۰ * 6.87 = 137.4$
      شما نرخ usd/chf رو فرضی و خارج از عرف بازار مثال زدی ذهن مخاطب گمراه میشه

      37

      1. سلام دوست گرامی،
        اتفاقا دادن اعداد غیرمتعارف میتونه محک بهتری باشه برای دانشجو تا فارق از عرفیات و فقط بر اساس اعداد و ارقام و فرمول محاسبات رو انجام بده. ضمن اینکه مخاطبی که داره این مباحث رو میخونه در شروع کار هست و خیلی ذهنیتی از نرخ خارجی ارزها نداره.
        به هر حال نظر شما هم قابل احترام هست.

        29

    11. سلام. میشه توضیح بدید چطور ارزش هر پیپ رو در مثال محاسبه سود و زیان، 6.87 دلار به دست آوردین؟ من درس قبل رو هم نگاه کردم اما متوجه نحوه به دست آوردن عدد 6.87 نشدم.ممنون

      34

      1. سلام دوست گرامی،
        مثال 3 درس قبل دقیقا شبیه همین مثال این درسمون هست.
        فرمول محاسبه ارزش پیپ این هست : حجم معامله * 0.0001 ارز پایه
        که در مثال این درس میشه 100,000 * 0.0001 = 10 CHF (چون ارز پایه در این جفت ارز فرانک سویس هست)
        حالا باید 10 فرانک رو تبدیل به دلار کنیم. نرخ برابری در آن زمان برابر 1.4550 بوده یعنی هر دلار معادل 1.4550 فرانک بوده پس ارزش هر فرانک سویس : 1/1.4550 = 0.687 دلار
        چون ارزش هر پیپ 10 فرانک بود ضرب در 10 می کنیم که میشه 6.87 دلار
        امیدوارم روون گفته باشم

        39

        1. سلام خسته نباشید
          در فرمول ارزش هر پیپ به اشتباه نوشتید “0.0001 ارز پایه” در حالیکه باید ارز مقابل باشه

          17

        2. سلام عزیزم خب این مثال ک یک پیپ=با۶/۸۷فقط مختص جفت ارزCHF/USDهست درسته؟؟؟؟

          و در جفت ارزایی مثل دلار/ پوند یا دلار/یورو ارزش هر پیپ یک دلار است درسته؟؟؟؟

          1

    12. سلام وقتتون بخیر
      اگه من یک اکانت 20دلاری با اهرم 500 داشته باشم ویه پوزیشن باز کنم که 25 دلار تو ضرر باشه ایا پوزیشن من بسته میشه یا می تونم اونو باز بزارم تا بره توسود اصلا من چقدر می تونم ضرر کنم 20دلار یا 10000 دلار با تشکر

      28

      1. سلام دوست گرامی،
        در بهترین شرایط و اگر استاپ اوت بروکرتون صفر باشه بیشتر از 20 دلار نمی تونید تو ضرر برید و زمانی که معامله شما 20 دلار در ضرر میره به طور خودکار بسته میشه.

        25

    13. سلام وقتتون بخیر
      لطف میکنید فرمول محاسبه لات استاندارد رو بگید؟؟؟
      یعنی ما اگه خواستیم با لوریج ۱۰۰ یه پوزیشن به ارزش ۵درصد سرمایه امون باز کنیم باید عدد لات رو چند وارد کنیم؟؟؟
      و سوال بعدی اینکه لوریج استاندارد و پیشنهادی شما برای حساب لوریج چند هستش؟؟؟

      27

      1. سلام دوست گرامی،
        لات استاندارد فرمول محاسبه خاصی نداره. به هر 100 هزار واحد از ارز پایه در جفت ارزها میگن یک لات. در بحث مدیریت سرمایه، علاوه بر حجم معامله شما باید نقطه خروجتون رو هم در نظر بگیرید. فرض کنید شما 1000 دلار سرمایه دارید و میخواید روی یورو دلار 5 درصدش رو ریسک کنید. اگر مقدار استاپ لاس شما 10 پیپ باشه می تونید 0.5 لات معامله کنید ولی اگر 100 پیپ باشه حجم معامله شما نباید بیشتر از 0.05 لات استاندارد باشه. چون در هر دو صورت مقدار ضرر شما نباید بیشتر از 50 دلار بشه.

        30

    14. با سلام
      اگه من حسابم و۱۰۰ دلار شارژ کنم و هميشه با حجم ثابت ۰.۰۱ لات وارد بشم اگه لورج روی ۱۰۰ باشه تقریبا مارجین میشه ۱۰ دلار و اگه روی ۱۰۰۰ باشه مارجین میشه حدود ۱ دلار ولی تو حالت دوم عدد مارجین لول بزرگتره تو کدوم حالت من دیرتر کال میشم؟یادر کل اگه من همیشه یک معامله با حجم ۰.۰۱ داشته باشم لورج ۱۰۰ بهتره یا ۱۰۰۰؟
      با تشکر

      30

      1. سلام دوست گرامی،
        به طور کلی در حجم لات برابر هر چه مقدار لوریجتون بیشتر باشه دیرتر کال مارجین میشید. همونطور که خودتون گفتید مارجین لول زمانی که از لوریج 1:1000 استفاده می کنید بیشتر هست و خوب طبیعی هست که دیرتر به لول کال مارجین یا استاپ اوت میرسه.

        31

    15. خیلی خیلی خسته نباشین
      ی سوال داشتم
      مگه همیشه bid سمت چپ نیست و ask سمت راست؟
      پس چرا تو این مثال ما با نرخ 1.4530 ( عدد سمت چپ اسلش ) خرید کردیم؟

      27

      1. سلام دوست گرامی،
        اینکه Bid همیشه چپ باشه و Ask همیشه سمت راست باشه یک قرار داد کلی نیست. به طور کلی نرخ Ask که برای خریده معمولا بیشتر از نرخ Bid که برای فروش استفاده میشه هست.

        30

    16. سلام . میشه توضیح بدین ما در فارکس و کلا در بروکر ها چجوری معامله میکنیم؟ مثلا ما توی حساب چن دلار پول داریم حالا میخایم یورو/ین رو معامله کنیم در صورتی که ما نه ین داریم و نه یورو

      28

      1. سلام دوست گرامی،
        پیشنهاد می کنیم مقالات مدرسه فارکس سایت رو از ابتدا مطالعه کنید. اما به طور خلاصه وقتی شما با یک بروکر حساب باز می کنید و حساب خودتون رو مثلا 100 دلار شارژ می کنید، به اندازه 100 دلار و اهرمی که استفاده می کنید اونجا اعتبار دارید که دارایی هایی که بروکر در اختیار شما قرار داده خرید و فروش کنید. در واقع این یورو ین که شما می خواید معامله کنید توسط بروکر در اختیار شما قرار داده میشه.

        26

    17. سلام عزیز قربونت بشم میشه این سوال منو جواب بدی بهتر متوجه بشم

      من یه حساب الپاری دارم با لورج پونصد
      سه هزار دلارم موجودی دارم
      من اگه برای مثال روزی پنج سیگنال دریافت کنم
      و بخام روی هر سیگنال دو درصد ریسک کنم باید حجم و چقد بزنم ؟
      یعنی باید تو فرمول حساب کردن حجم من سه هزاردلار بزنم یا سه هزاردلار ضرب در پونصد ؟

      30

      1. سلام دوست گرامی،
        برای اینکه بتونید حجمتون رو بر اساس ریسک 2 درصد محاسبه کنید باید نقطه خروج و استاپ لاستون مشخص باشه. تریدی که 10 پیپ استاپ لاس داره حجمی که می تونه معامله کنه با ریسک یکسان 10 برابر معامله ای هست که 100 پیپ استاپ داره. مساله دیگه اینه که باید ارزش پیپ جفت ارزی که می خواید معامله کنید هم مشخص باشه.

        27

    18. سلام عذر میخوام امکانش هست که سطر ۴ کلا با ریز فرمول توضیح بدین به عنوان مثال ارزش ۱.۴۵۵۰و۱.۴۵۳۰با کدوم فرمول ارزش پیپش شده ۲۰ ؟؟؟؟

      29

      1. سلام دوست گرامی،
        راستش متوجه نشدیم منظورتون از سطر 4 کدوم سطر هست. در این مثالی که شما گفتید ما ارزش پیپ رو محاسبه نکردیم، مقدار نوسان بر حسب پیپ رو محاسبه کردیم. یعنی وقتی قیمت از 1.4530 تغییر پیدا می کنه و به 1.4550 میرسه، گفته میشه که نرخ 20 پیپ افزایش پیدا کرد.

        28

    19. ببخشید سوال داشتم درمورد توکن ها . من هنوز نفهمیدم بلاکچین واین توکن ها برای چی هستن دقیقا . تو یه کانال پامپ شت کوین دیدم که توکن p*rnrocket رو گذاشته بودن . تحقیق که کردم تو سایتش نوشته بود پروژه ش درباره ی حمایت از بازیگرا و محتوا سازان فیلم های بزرگسالانه 😐 روی شبکه ی غیرمترکز .. الان دقیقا این چجوری کار میکنه ؟ توکن این برای چیه ؟
      مثلا یه پروژه درباره محیط زیست بود برای ی توکن دیگه

      25

      1. سلام دوست گرامی،
        سایت ما در زمینه فارکس هست، اگر سوالی در رابطه با فارکس و مباحث آموزشی سایت ما دارید در خدمتتون هستیم.

        28

    20. سلام ببخشید من کمی گیج شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، ارزش یه پیپ همیشه بر مبنای حجم معامله هست درسته ؟؟ در حقیقت مقدار سود یا ضرر ما در هر معامله به حجم معامله volume بستگی داره فقط
      پس این وسط سود و زیان برای دو فردی که یکی 100 دلار و دیگری 1000 دلار سرمایه گزاری کرده با فرض حجم ثابت یکی هست درسته ؟؟
      این یعنی تنها مزیت کسی که 100 دلار حساب باز میکنه با کسی که 1000 دلار اینه که دومی میتونه تعداد معامله های همزمان بیشتری باز کنه و مارجین بالاتری داره ؟!

      25

      1. سلام دوست گرامی،
        بله کاملا درست متوجه شدید. تفاوت حساب 100 دلاری و 1000 دلاری زمانی که حجم برابری از معامله رو باز می کنید این هست که در حساب 1000 دلاری مارجین آزاد بیشتری دارید و می تونید معاملات جدید باز کنید و البته به خاطر داشتن مارجین بالا دیرتر کال مارجین و استاپ اوت میشید.

        27

    21. سلام مثال این صفحه محاسبه سود و زیان فکرکنم 13.74 دلار درست باشه.
      0.687=1/1.4550
      13.74=0.687*20
      درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟

      27

      1. سلام دوست گرامی،
        شما یک اشتباه کوچیک دارید. دقت داشته باشید که ارزش پیپ همیشه تابعی از حجم معامله است و حجم در ارزش پیپ دخیل هست. لطفا یک بار دیگه به مقاله پیپ چیست مراجعه کنید و فرمول محاسبه ارزش پیپ رو چک کنید. اگر موردی بود بفرمایید.

        27

    22. سلام ممنون از توضیحات خوبتون

      سوالی داشتم چرا در بروکر آلپاری یا امارتکس که در متاتریدر چک میکنم فقط Volume های 1.00 و 0.01 هست و مقدار 0.1 ( یک دهم یا همون مینی لات ) به چشم نمیخوره ؟؟

      31

    23. سلام خسته نباشید . مطالبتون عالی هستش .
      یه سوال هم داشتم . من دقیقا فرق بین لات و لوریج رو درک نکردم . من 100 دلار میخوام در کارگزاری حساب باز کنم . نمی دونم با چه لوریجی باز کنم . ولی من روی (دلار امریکا به دلار کانادا) کار میخوام بکنم و می خوام معاملاتم رو با حجم یک دهم لات باز کنم که اگر درست بگم هر پیپ سود زیانش میشه 1 دلار . حالا سوالم اینه که اون لوریج اولیه که قراره بازش کنم دقیقا چه کاربردی و نقشی در معاملات من ایفا می کنه ؟ من می خوام لوریج پایین بزارم مثلا بزارم 1:25 یا 1:50.
      ممنون از شما .

      30

      1. سلام دوست گرامی،
        به نظر میاد باید بیشتر روی مفهوم حجم معامله، لات و لوریج دقت کنید. شما وقتی میخواید معامله ای به ارزش 0.1 لات مثلا روی usdcad باز کنید، به این معنی است که میخواید معادل ۱۰ هزار دلار خرید و فروش کنید، اما شما فقط ۱۰۰ دلار دارید. اینجاست که لوریج یا اهرم به کار میاد. شما باید حداقل از لوریج ۱:۱۰۰ استفاده کنید تا بتونید معامله ۰.۱ لاتی باز کنید. کاربرد لوریج اینه.

        30

        1. فکر کنم تازه متوجه شدم . پس اگر اشتباه نکنم با توجه به 100 دلار موجودیم اگر من بخواهم بر فرض یک لات معامله کنم باید لوریج 1:1000 بذارم .
          و الان با توجه به بودجه 100 دلاری ام و با توجه به اینکه نخوام لوریج رو بالا ببرم می توانم معاملات 0.01 لاتی باز کنم با لوریج 1:10 . درسته ؟؟
          باز هم ممنون از اینکه لطف می کنید و همیشه جوابگو و راهنمایی می کنید . خدا به کار و زندگیتون برکت بده.

          26

    24. سلام خسته نباشید من ۱۰۰ دلار در بروکر الپاری دارم اگر بخام هر پیپ سود یا ضرر معادل ۱ دلار باشه اهرم رو باید روی چند قرار بدم ممنون میشم اگر جواب بدید.

      30

      1. سلام دوست گرامی،
        میزان اهرمی که استفاده می کنید ارتباطی به ارزش پیپ نداره دوست عزیز. ارزش پیپ به میزان حجم معامله یا لات معاملاتی بستگی داره و البته قانون کلی هم نداره. هر جفت ارزی ارزش پیپش با جفت ارز دیگه متفاوت هست. پیشنهاد می کنیم درسهای مربوط به ارزش پیپ و محاسبه اون رو مجدد با دقت بخونید.
        ولی برای تا حدودی کمکتون کرده باشیم ، اگر از حجم 0.1 لات استفاده کنید برای جفت ارز EURUSD ارزش هر پیپ 1 دلار خواهد بود که البته در متن مقاله هم گفتیم.

        29

    25. سلام بسیار متشکرم از سایت فوق العاده تون
      یک سوال داشتم در متن نوشته شده
      اگر با یک لات استاندارد (100،000) معامله کنیم، هر پیپ تغییر 10 دلار سود یا زیان در پی دارد.
      در مثالی که گفته شده یک لات خریداری شده و 20 پیپ سود هست یعنی 10دلار *20=200 دلار
      پس ان عدد 6.87 دلار از کجا امده
      منظورم این قسمت هست : ارزش هر پیپ را طبق فرمول درس قبل محاسبه کردیم و برابراست با 6.87 دلار.

      27

      1. سلام دوست گرامی،
        در متن بالا مثال ما بر روی ارز EURUSD هست که ارزش هر پیپ اون با حجم 1 لات استاندارد 10 دلار هست. اما در ادامه برروی پوند فرانک مثال زدیم. باید دقت داشته باشید که ارزش پیپ هر جفت ارز ممکنه با ارز دیگه متفاوت باشه که نحوه محاسبه اون رو در درس قبل توضیح دادیم.

        32

    26. سلام . من در یک سایتی همچین مثالی دیدم :
      حتی بعضی از بروکرها اهرمی در حد 1:1000 ارائه می دهند. با استفاده از چنین اهرمی شما می توانید با 300 دلار یک حساب افتتاح کرده و معاملاتی تا سقف 300000 دلار را تحت کنترل خود در آورید.
      مقدار متوسط یک پیپ در معامله ای به ارزش 300000 دلار، 30 دلار است. اگر در معامله تان 25 پیپ از دست بدهید کل حساب تان صفر می شود.
      مگه 10 پیپ از دست بده حسابش صفر نمیشه ؟ پس چرا نوشته 25 ؟

      27

        1. تشکر . یه سوال دیگه 🙂
          اگر ما هزار واحد از یه شاخص رو معامله کنیم مثلا Eur/Usd یعنی یه میکرو لات معامله کردیم و اگر 3000 واحد معامله کردیم یعنی 3 میکرولات ؟ و اینکه در مثال پایین ک از یه سایت دیگه س ، جمله اول منظورش چیه ؟ مگه میشه با 20 دلار یه میکرولات معامله داشت ؟
          فرض میکنیم شما در بروکر آلپاری alpari یک حساب استاندار فارکس دارید ، خب در این نوع حساب حداقل مبلغ واریز برای فعال سازی حساب 20 دلار است که میتوانید معاملاتی حداقل تا یک 0.01 لات (میکرولات) باز کنید .
          ولی اگر کمتر از 20 دلار پول دارید میتوانید حساب نانو در کابینه شخصی بروکر آلپاری بسازید که حداقل واریزی آن 1 دلار است و شما میتوانید 0.001 لات (نانو لات) باز کنید که در این صورت سود شما فقط بصورت سنت محاسبه میشود.

          25

          1. دوست گرامی، بله مثال شما درست هست. مطلبی که از اون سایت هم نقل کردید درست هست. درسته که یک میکرو لات برابر 1000 واحد هست ولی با 20 دلار هم میشه این 1000 واحد رو معامله کرد. چجوری؟ با استفاده از لوریج. وقتی مثلا شما لوریج 1:1000 استفاده می کنید این امکان رو دارید که تا 1000 برابر 20 دلارتون معامله باز کنید و این معادل 2 میکرو لات میشه. به مبحث لوریج دقت بیشتری کنید.

            29

            1. بله . ممنون
              اخه اون سایت اینو قبل از لوریج گفته بود گیج شدم . بدون لوریج نمیشه با اون مقدار پول

              29

    27. سلام، وقت بخیر.
      من در حساب دمو با حجم معاملاتی میکرو لات (0.01) ترید می کنم اما به ازای یک پیپ در جفت ارزی مثل EUR/USD ، تنها 0.01 پیپ نوسان میکند طبق فرمایشات شما باید 0.1 پیپ نوسان کند، ممنون میشم راهنمایی کنید که دلیل این موضوع چیست.

      28

      1. سلام دوست گرامی،
        احتمالا پیپ و پوینت رو دارید اشتباه می کنید. اگر قیمت 5 رقم اعشار داره در حساب شما، هر یک واحد تغییر میشه 1 پوینت و هر 10 واحدش میشه 1 پیپ که با یک پوینت نوسان 0.01 دلار تغییر در معامله خواهید دید و با 10 پوینت یا همون 1 پیپ 0.1 دلار نوسان در نتیجه معامله شما خواهد داشت.

        33

        1. خیلی ممنون بابت پاسخگویی خوب شما، یک سوال دیگه هم در مورد مارجین داشتم محبت می کنید این سوال من را هم پاسخ دهید؛ من جفت ارزGBP/JPY را در قیمت 152.139 با لات 0.01 و لوریج 1:50 خریداری نمودم مارجینی که برای من نمایش داده شده 27.80 دلار است در ضمن قیمت GBP/USD در زمان خرید من 1.3677 بود، الان من با هیچ فرمولی به مارجینی که برای من نمایش داده شده نمی رسم ممنون میشم در این باره هم من را راهنمایی کنید.

          29

          1. خواهش می کنم دوست گرامی،
            در مقاله اصطلاحات مارجین در متاتریدر 4 و 5 در مورد فرمول محاسبه مارجین مورد نیاز توضیح دادیم. وقتی 0.01 لات روی GBP/JPY معامله می کنید با توجه به اینکه ارز پایه این جفت ارز پوند هست به این معناست که حجم معامله شما 1000 پوند است. با لوریج 1:50 شما 1000/50 = 20 پوند باید پرداخت کنید. با توجه به اینکه طبق گفته شما نرخ تبدیل پوند/دلار 1.3677 بوده در نتیجه 20*1.3677 = 27.354 دلار مقدار مارجین مورد نیاز شماست.

            27

    28. با سلام ببخشید اگر من با 2000دلار وارد فارکس بشم با اهرم 0.07معامله باز کنم هر پیپ میشه 70سنت من درس فهمیدم یا اشتباه هست اگر به جای 2000هزار دلار 100000هزار وارد کنم این 0.07برا 10000هزار دلار فرق میکنه پیپ یا نه و سوال دومم اینکه سود5درصدو در معاملتم به چه شکل محاسبه کنم مثلا برا2000دلار در هر معامله ممنون میشم نوضیح بدین

      29

      1. سلام سیاوش عزیز،
        شما یک اشتباه کوچیک داشتید، منظور شما از اهرم احتمالا لات بوده. شما با لات 0.07 معامله می کنید و این حجم معامله شماست. ارزش هر پیپ معامله شما دقیقا به همین حجم و لات معامله شما ارتباط دارد و با اینکه چه میزان موجودی در حساب شما وجود دارد ارتباطی ندارد. پس در نتیجه چه 100 دلار موجودی حساب شما باشد و چه 100 هزار دلار، وقتی 0.07 لات معامله می کنید روی EUR/USD ارزش هر پیپ شما همان 70 سنت است.
        در مورد سوال دوم هرچند شاید خوب متوجه نشده باشم اما خوب 5 درصد 2000 دلار که واضحه میشه 100 دلار. اگر منظورتون در تعیین مقدار حجمی است که باید معامله کنید بستگی به مقدار پیپی است که معامله شما سود می کند. اگر 100 پیپ سود کنید در معامله با 0.1 لات به این 100 دلار خواهید رسید و اگر 10 پیپ سود کنید باید 1 لات معامله کنید تا 100 دلار سود کنید.

        27

    29. سلام من یه سوال داشتم تو صفحه آموزشی لات در معاملات فارکس یه محاسبه داشتین
      برای ارزش پیپ در مثال آخر که بدانیم یک دلار در مقابل فرانک سوئیس چقدر است.عدد 1.4550 را دادید پس 1 باید تقسیم بر 1.4550 شود و عدد به دست آمده 0.68 میشود ولی در محاسبه شما 6.87 درآمده است.اشتباه من کجاست؟
      ممنون

      27

      1. سلام دوست گرامی،
        یک اشتباه کوچیک داشتید شما. با تقسیمی که شما کردید ارزش هر یک فرانک سوئیس رو به دست آوردید. فرمول تعیین ارزش پیپ این بود: 0.0001 * حجم معامله * ارز مقابل که در مثال ما میشه 0.0001 * 100,000 * 0.687 = 6.87

        29

    30. بازتاب: پیپ در فارکس چیست؟ - معامله گر ایرانی: مرجع کامل آموزش فارکس و بورس