irtrader-logo.png

چه زمانی باید به شم معاملاتی خود اعتماد کنیم؟!

551 بازدید

اعتماد به شم معاملاتی

آیا تا به حال در موقعیتی قرار گرفته اید که حدس می زنید قیمت فلان رفتار خاص را خواهد داشت! با این حال دل و جرات گرفتن آن معامله را نداشته باشید؟

و وقتی قیمت دقیقا به همان شکلی که پیش بینی می کردید حرکت کرد، آیا نا امید شدید که چرا به حس و شم خود اعتماد نکردید؟

در مقاله امروز از مجموعه مقالات آموزش روانشناسی فارکس، قصد داریم نکات مهمی در خصوص شم معاملاتی با شما در میان گذاریم. با ما همراه باشید.

هر تریدر باتجربه ای احتمالاً در مقطعی از دوران حرفه ای خود در چنین هچلی افتاده است! و بعد از خود پرسیده است که آیا معامله زدن بصورت حسی، واقعا سودآور خواهد بود یا خیر؟ به هر حال، پیش از این بارها در مورد ضررهای معامله زدن صرفا بر اساس احساسات یا حدس و گمان، بسیار سخن گفته ایم.

اما خوب، اجازه دهید من در این جا دل را به دریا بزنم و بگویم که گاهی شاید بد نباشد به دل و جرات معاملاتی خود نیز اعتماد کنید!

شم معاملاتی

البته، این بدان معنا نیست که باید تمام تحلیل های بنیادی و تکنیکال را بیخیال شوید و فقط بر اساس حس و شم خود از بازار به معامله بپردازید. شاید هم شما یک گوی جادویی داشته باشید و وقتی ایده معاملاتی داشتید با نگاه کردن در آن به پاسخ برسید!

البته که نباید معاملات بر اساس شم و غریزه را با انجام معاملات بدون فکر یا صرفاً از روی بخت و اقبال اشتباه گرفت! اما باید بدانید که معامله زدن مستلزم داشتن نوعی شم است که بسیاری از آن با نام “حس کردن بازار” یاد می کنند که ناشی تمرکز زیاد بر بازار است.

در واقع این اصطلاح به زمان و دوره ای اطلاق می شود که شما در حرفه معامله گری به اندازه ای با تجربه شده اید که می توانید با حرکات قیمتی و نوسانات بازار همگام شوید و به سرعت مشخص کنید که کدام آرایش یا الگوی معاملاتی می تواند شانس و احتمال وقوع بیشتری داشته باشد.

در این حالت، شم معاملاتی شما چیزی است که در طول زمان و در طول تجربه معاملات برای شما ایجاد شده است.

اگر برای مطالعه نمودارها وقت گذاشته باشید و تمرینات مناسب و صحیح را انجام داده باشید، می توانید حس و شمی از نحوه رفتار قیمتی در برخی از زمان ها داشته باشید. در این حالت قادر خواهید بود که تصور و نظر بهتری از چگونگی حرکت قیمت در آینده داشته باشید.

غالبا، معامله گران فارکس از اینکه بخواهند عمدتا بر اساس حس و شم خود وارد یک معامله شوند، چندان راحت نیسند.

اگر شما نیز همینگونه هستید، می توانید با مطالعه حس و شم های معاملاتی خود کار را شروع کرده و ببینید که آیا دل شما کاملا دقیق و درست گفته است یا خیر. این کار کمک می کند تا بتوانید در شهود و شم معاملاتی خود اعتماد ایجاد کنید و نیز به شما این امکان را می دهد که اعتماد به نفس کافی داشته باشید تا بعداً بتوانید واقعاً از آن سود ببرید.

می توانید گرفتن پوزیشن های معاملاتی کوچک بر اساس حس و شم خود از رفتار آتی قیمتی را نیز در نظر بگیرید.

مدیریت ریسک صحیح را هرگز از یاد نبرده و در صورت که قیمت در جهتی که پیش بینی یا حس کرده بودید حرکت نکرد، برای خروج از معامله برنامه ریزی داشته باشید.

3.5/5 - (2 امتیاز)
https://irtrader.net/?p=5539
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوک
سید محمد تبادکانی وبسایت شخصی
از سال 1384 وارد دنیای فارکس شدم. در طول این 18 سال سبکهای مختلف ترید رو بررسی کردم و معامله کردم. در نهایت نیوز تریدینگ رو به صورت حرفه ای به عنوان سبک معاملاتیم انتخاب کردم. به خاطر این سبک معاملاتی با بیش از صد بروکر فارکس در طی این سالها کار کردم و شناخت خوبی نسبت به بروکرها دارم. معتقدم که معامله گری بدون داشتن دانش کافی قماری بیش نیست.
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد چه زمانی باید به شم معاملاتی خود اعتماد کنیم؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.