irtrader-logo.png

چگونه از فیبوناچی اصلاحی در معاملات استفاده کنیم؟

فهرست مطالب

فیبوناچی اصلاحی

فیبوناچی اصلاحی چیست؟

بیایید در این مقاله از سلسله مقالات صفر تا صد آموزش فارکس در مورد سطوح فیبوناچی اصلاحی صحبت کنیم. می‌خواهیم بدانیم چگونه از آنها در معاملات استفاده کنیم. سطوح اصلاحی فیبوناچی خطوط افقی هستند که سطوح حمایت و مقاومت احتمالی را نشان می دهند. در این سطوح احتمال دارد جهت قیمت عکس شود. اولین چیزی که باید در مورد ابزار فیبوناچی بدانید این است که بهترین عملکرد این ابزار در بازارهای دارای روند است.

چگونه از فیبوناچی اصلاحی در معاملات استفاده کنیم؟
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    همانطور که در درس فیبوناچی چیست کامل توضیح دادیم، فرض بر این است که وقتی بازار روند صعودی دارد، زمان اصلاح در سطح حمایت فیبوناچی خرید کنیم و وقتی بازار روند نزولی دارد، زمان اصلاح در سطح مقاومت فیبوناچی فروش کنیم. سطوح اصلاحی فیبوناچی به عنوان یک نماگر پیش بینی تکنیکال در نظر گرفته می‌شوند، زیرا تلاش می‌کنند جهت قیمتی در آینده را شناسایی کنند. تئوری پشت استفاده از سطوح فیبوناچی این است: پس از آنکه قیمت روند جدیدی شروع کرد، قیمت مقداری اصلاح یا برگشت می کند و بعد مجدداً جهت روند قبلی را از سر می گیرد.

    آموزش تصویری فیبوناچی اصلاحی

    برای یافتن سطوح فیبوناچی اصلاحی ، باید نقاط سووینگ سقف قیمتی و سووینگ کف قیمتی مهم (در درس قبل توضیح دادیم سویینگ چیست) که اخیرا شکل گرفته اند را پیدا کرد. سپس، برای روند نزولی، روی سووینگ سقف کلیک کنید و مکان نما را به آخرین سووینگ کف قیمتی بکشید. برای روند صعودی، روی نقطه کف قیمتی کلیک کنید و مکان نما را به جدیدترین نقطه سقف قیمتی بکشید. انشالله که متوجه شدید! حالا بیایید به چند مثال از نحوه اعمال فیبوناچی اصلاحی در نمودار نگاهی اندازیم.

    فیبوناچی اصلاحی در روند صعودی

    این نمودار روزانه AUD / USD است.

    رسم فیبوناچی اصلاحی در روند صعودی

    در اینجا با کلیک بر روی سووینگ کف در 0.6955 در تاریخ 20 آوریل و کشیدن مکان نما به سمت سووینگ سقف در 0.8264 در تاریخ 3 ژوئن ، سطوح فیبوناچی اصلاحی را ترسیم می کنیم. نرم افزار به طور خودکار سطوح اصلاحی را به شما نشان می دهد. همانطور که در نمودار مشاهده می‌کنید، سطوح اصلاح فیبوناچی 0.7955 (23.6%) و 0.7764 (38.2%) و 0.7609 (50.0%*) و 0.7454 (61.8%) و  0.7263 (76.4%) بودند.

    اکنون انتظارات این است که اگر AUD / USD از سقف اخیر اصلاح کند، در یکی از این سطوح اصلاح فیبوناچی حمایت پیدا کند زیرا تریدرها با برگشت یا پولبک قیمت، در این سطوح سفارش خرید وارد می کنند. با توجه به اینکه روند کلی صعودی است، تریدرها منتظر بازگشت روند هستند.

    * نسبت 50.0٪ رسما یک نسبت فیبوناچی نیست، اما توانسته جای خود را در ترسیم ها بعنوان یک سطح فیبو باز کند. اکنون، ببینیم که پس از شکل گیری سقف قیمتی چه اتفاقی افتاده است.

    عملکرد فیبوناچی اصلاحی در روند صعودی
    قیمت از سطح 23.6٪ یک پولبک زده است و طی دو هفته بعدی روند نزولی خود را ادامه داد. حتی سطح 38.2٪ را تست کرده است اما نتوانسته زیر آن ببندد. بعدا، حدود 14 ژوئیه ، بازار حرکت صعودی خود را از سر گرفته است و سرانجام سقف قیمتی را هم شکسته است. واضح است که خرید در سطح 38.2٪ فیبوناچی یک معامله سودآور در بلند مدت بوده است!

    فیبوناچی در روند نزولی

    حال، ببینیم که چگونه می‌توانیم از ابزار فیبوناچی اصلاحی در روند نزولی استفاده کنیم. در زیر نمودار 4 ساعته EUR / USD آورده شده است.

    رسم فیبوناچی اصلاحی در روند نزولی
    همانطور که مشاهده می‌کنید، ما سووینگ سقف را در 1.4195 در 25 ژانویه وسووینگ کف را چند روز بعد در 1.3854 در 1 فوریه دیدیم. سطوح اصلاحی 1.3933 (23.6%) و 1.3983 (38.2%) و 1.4023 (50.0%) و 1.4064 (61.8%) و 1.4114 (76.4%) هستند. انتظارات برای روند نزولی این است که اگر قیمت از این کف واکنش دهد، ممکن است در یکی از سطوح فیبوناچی با مقاومت روبرو شود زیرا معامله گرانی که می خواهند با قیمت‌های بهتری از روند نزولی بهره برند، ممکن است در آن نقاط سفارشات فروش آماده داشته باشند. به عبارت دیگر، فروشنده‌ها در کمینند. بیایید نگاهی بیندازیم بعد چه رخ داده است.
    عملکرد فیبوناچی در روند اصلاحی
    ای جان! زیبا نیست ؟! 😉 بازار تلاش داشته یک رالی قیمتی داشته باشد. قبل از اینکه سطح 50.0 درصد را تست کند، کمی زیر سطح 38.2٪ گیر کرده است. اگر سفارشاتی در سطح 38.2٪ یا 50.0٪ داشته باشید ، در این معامله پیپ های خوبی را شکار می ‌کردید.

    جمع بندی

    نمونه های واقعی از کاربرد فیبوناچی اصلاحی در معاملات را دیدیم. در این دو مثال، می‌بینیم که قیمت در سطوح فیبوناچی اصلاحی حمایت‌ها یا مقاومت‌های موقت خوبی داشته است. به دلیل افراد زیادی که از ابزار فیبوناچی استفاده می‌کنند، این سطوح خود به خود تبدیل به سطوح حمایت و مقاومت می‌شوند. اگر تعداد کافی از فعالان بازار معتقد باشند که یک اصلاح در نزدیکی سطح فیبوناچی اصلاحی اتفاق می‌افتد و منتظر باشند تا با رسیدن قیمت به آن سطح، موقعیتی را باز کنند، در اینصورت آن همه سفارش‌های پندینگ می‌توانند قیمت بازار را تحت تأثیر قرار دهند.

    نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که قیمت همیشه به این سطوح واکنش نخواهد داد. باید به آنها به عنوان مناطق ابراز علاقه‌مندی نگاه کرد، یا به گفته برخی “مناطق مرگبار” آنها را نامید. بعداً در این باره بیشتر خواهیم گفت. به خاطر داشته باشید استفاده از فیبوناچی همیشه ساده نیست. اگر آنها به همین سادگی بودند، معامله گران همیشه سفارشات خود را در سطوح فیبوناچی اصلاحی می‌چیدند و بازارها هم همیشه روند می‌گرفتند. همگی خوب و خوش و پولدار بودیم. 🙂 در درس بعدی، به شما نشان خواهیم داد که در صورت عمل نکردن سطوح فیبوناچی اصلاحی چه اتفاقی می‌افتد.

    فیبوناچی اکستنشن

    اندیکاتور فیبوناچی، کاربردهای متعددی داشته و بهتر است مقالات فیبوناچی اکستنشن را نیز مطالعه کنید (البته اگر قبلا این کار را نکرده‌اید). از اکستنشن فیبو عموما برای تعیین حد سود استفاده شده که در این مقاله، کامل و به همراه آموزش تصویری توضیح داده شده است.

    دیگر مقلات ما

    بروکر الپاری

    روبو فارکس

    امارکتس

    ارانته

    فیبوگروپ

    فارکس فکتوری

    سطوح اصلاحی فیبوناچی به عنوان یک نماگر پیش بینی تکنیکال در نظر گرفته می‌شوند، زیرا تلاش می‌کنند جهت قیمتی در آینده را شناسایی کنند.

    بهتر است بدانید که این اندیکاتور، در بازارهای دارای روند یا همان روندار، بهترین پاسخ را داده و سیگنال آن، قابلیت اتکای بیشتری دارد.

    در سطوح فیبو بر یک تئوری تکیه شده که: پس از آنکه قیمت روند جدیدی شروع کرد، قیمت مقداری اصلاح یا برگشت کرده و سپس، مجددا روند قبلی را دنبال می‌کند.

    4.7/5 - (37 امتیاز)

    نظرات

    22 نظر در مورد چگونه از فیبوناچی اصلاحی در معاملات استفاده کنیم؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    1. به نظر شما تو تحلیل ها فیبوناچی مهمه یا ابزار کار ساده هست
      من از اول تا الان مقالات شمارو خوندم واموزش دیدم الان روی چارت نمیتونم همشو اجرا کنم چارت خط خطی میشه
      مثلا با خط ساده افقی حمایت ومقاومت رو مشخص میکنم کنارش فیبوناچی و خط روند هارو مشخص کنم و الگوی m و همش جا نمیشه و اخرش خودمم قاطی میکنم و تحلیل هام اشتباه میشه
      یعنی هم ابزار های تحلیل رو بلدم ولی نمیدونم چطوری و کجا استفاده کنم :((

      1. سلام دوست گرامی،
        شما نباید از تمام ابزارهای تحلیل به صورت یکجا استفاده کنید. بهتر هست دو یا سه مورد رو با هم ترکیب کنید و تست کنید. اگر نتیجه خوب بود که ادامه بدید و الا یک مورد رو حذف کنید و یک ابزار جدید جایگزینش کنید. استفاده از استراتژی های فارکس که روی سایت آموزش دادیم میتونه ایده های خوبی به شما بده.

    2. با سلام و ارادت
      تشکر از ارائه مطالب خوب و کاربردتری
      در فیلم های آموزشی که گذاشتید، فیلمی از نحوه استفاده از فیبوناچی نبود، ممنون می شم که مطالبتون رو با فیلم آموزشی تکمیل تر و قابل فهم تر کنید

    3. تو مثال فیبوناچی در روند نزولی با توجه به حرکت بازار این حس ایجاد میشه که تو فیبوناچی ۲۳ وارد بشیم که اگه اینطور میشد احتمال خروج و ضرر بالا بود به طور کلی نشونه وارد شدن خاصی هست تو اینجور موارد

    4. سلام
      فیبو تو چه تایم فریمهایی بهتر جواب میده؟
      و چکار کنیم ک جوابتون ب ایمیلمون بیاد؟
      سپاس

      1. سلام دوست گرامی،
        معمولا در تایم فریمهای بالاتر تحلیل تکنیکال بهتر جواب میده، یعنی یکساعته و بالاتر ولی مسلما تو تایم های پایینترهم می تونه استفاده بشه. متاسفانه فعلا امکان ارسال پاسخ ها به ایمیل وجود نداره.

    5. سلام ممنون مطالب عالی هستند مخصوصا برای من ک حدود دو ساله که هم آموزش وهم ترید میکنم تشکر خدا قوت

    6. سلام جناب حسینی عزیز ، با توجه به سوال یکی از دوستان که سوال من هم در همین رابطه هست ، در این نمودارها سویینگ سقف و سویینگ کف واضح نیست همانطور که اشاره کردید که برای سویینگ سقف باید دوسقف پایینتر سمت چپ و راست آن و برای سویینگ کف دو کف بالاتر سمت چپ و راست آن تشکیل شده باشد ، چرا اینجا خیلی واضح نیست ؟

    7. ی سوال دارم
      الان مثلا از خطوط تصویر آخر،چطور باید متوجه بشیم که خرید خوبه یا فروش؟

      1. سلام دوست گرامی،
        در روند نزولی شما باید دنبال موقعیت فروش باشید. وقتی که سویینگ سقف و کف رو پیدا کردید و فیبوناچی اون رو رسم کردید منتظر می مونید تا در یکی از سطوح کلیدی با واکنش قیمت مواجه بشید و وارد معامله فروش بشید.

    8. سوالی دارم.
      فرموده بودید که موقع وصل کردن، سویینگ سقف باید حداقل دو سقف پایین تر در هر طرف خود داشته باشد.
      خب تصویر آخر و تصویر یکی مونده به آخر در این مقاله رو نگاه کنید.سویینگ سقف در سمت چپ خودش این قانون را رعایت نکرده!

      1. سلام دوست گرامی،
        لزومی نداره که حتما سقف ها واضح و روشن باشند، میشه High هر کندلی رو که بعد از خودش یکی دو کنل نزولی شکل گرفته رو به عنوان سقف در نظر گرفت.

    9. سلام علیکم. بسیار بسیار بسیار متشکرم از شما که همچین سایت محشری ساخته اید. عجب سایتی دارید.اجرکم عندالله.

    10. سلام جناب آقای حسینی ممنون از اینکه وقت ارزشمندتون رو گذاشتید و مطالب را بیان کردید اما اگر امکان ویرایش دارد لطفا در مورد فیبو ناچی همراه با مثال بیشتر و ساده تر بیان کنید ممنون از شما

    11. خیلی بد آموزش میدید،یعنی خواننده همش در حال استرس مطالعه میکنه،انپزش های شما به صورت کلی هست و بایدبارها خونده بشه،کسیکه تازه شروع کرده یهو ازیه جایی به بعد مفاهیم براش سخته ،چون مثال واضح نداره و اینکه گام به گام نیست،من از اولین مقاله شروع کردم و به سختی به این مقاله رسیدم ،و به نحوی برای هر چیزی که توضیح میدید طرف باید بره کلی سایت شاید نامعتبر دیگه پیدا کنه ببینه منظورتون ازچیزایی که میگید چیه.من خودم طرفدار مقالات از ابتدا هستم ولی خواننده رو عصبی میکنید ،بزای مبتدی کامل و واضح نیست

      1. سلام دوست گرامی،
        متأسفیم که این نظر رو می بینیم. کاش با یک مثال توضیح می‌دادید که دقیقا مشکل کجاست. این مقالات ترجمه شده مقالات آموزشی یکی از معتبرترین وبسایت های آموزشی دنیاست و ما تمام تلاشمون رو کردیم که توضیحات رو تا حد امکان واضح بیان کنیم.

    12. سلام
      اصلا نفهمیدم فیبوناچی چیه هرچقدر تلاش کردم نفهمیدم خیلی پیچیدس نسبت به مباحث قبلی داخل حساب دمو هم نتونستم چیزایی که گفتینو پیدا کنم🤕

      1. سلام دوست گرامی،
        راستش نمی دونیم به چه علت متوجه مطلب نشدید چون اصلا چیز پیچیده ای نیست. به طور خلاصه اعداد فیبوناچی، اعداد خاصی هستند که بر اساس سقف و کف قبلی روی نمودار ترسیم میشه و به نحوی نقش حمایت و مقاومت رو ایفا می کنند. اگر از پلتفرم متاتریدر استفاده می کنید، از منوی Insert ->Fibonacci می تونید انواع فیبوناچی ها رو به چارت اضافه کنید.